New Akcesorium

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: Aro »

ale nie ma nigdzie napisane irmsher więc nikt nie zauważy różnicy :)
poza tym w zimę plastik mniej marznie niż metal, więc przyjemniej jest chwycić za "ciepły dzyndzelek" :-P
kozzi
Weteran
Imię: Marcin

Post autor: kozzi »

satan pisze:to jest jedeno z tanich akcesorii (89 złotych)
kurcze a ja dałem 99zeta grr..... :bardzozly: , ale juz z rok temu :zakrecony:
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

kamiloooo pisze:w tesco sa pewnie plastikowe a te sa metalowe i oryginalne irmschera... :lol: ja dalem 8 ojro :grin: :-D
Bylem w TESCO!!:D dzyndzle sa metalowe tyle ze te czarne paski sa czerwone i tez daja malutki imbusik:) wiec jak ktos chce to niech sie spieszy bo 2 ostatnie komplety wisialy :P ;) :lol: :lol:
..::CTM#117::..
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Post autor: satan »

Kolejne hehe

KD

http://www.corsa.neostrada.pl/galeria/i ... CTM012.jpg

http://www.corsa.neostrada.pl/galeria/i ... CTM013.jpg

do 1 Maja powinien już być cały dolot i coś jeszcze ale o tym to puźniej ;)

Power by Nivette MotorSport
powered by PTT & VTG
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

king - dragon - satan bedziesz musial nicka zmienic :grin:
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

satan wez juz przestan wyglupiac sie z tym nivette motorsport.. zrobili jedna astre wymieniajac w niej komputer, zawieszenie, katalizator i wsadzajac klatke.. wow.. a do tego to n-grupa. co tam mozna podlubac? NIC...
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

ale zrzeda .... niechcial bym byc Twoja kobieta :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

!markos pisze:satan wez juz przestan wyglupiac sie z tym nivette motorsport.. zrobili jedna astre wymieniajac w niej komputer, zawieszenie, katalizator i wsadzajac klatke.. wow.. a do tego to n-grupa. co tam mozna podlubac? NIC...
Markos #%$ się #$%# w końcu.... ciągle walisz te swoje teorie a nic nie działasz.... jak inni coś robią albo prubują to ich gnębisz i krytykujesz... ciągle to samo....

Ty ciągle piszesz lub mówisz że to byś zrobił i tamto, a to inaczej i tak. TO ZRÓB a nie gadaj !!!
powered by PTT & VTG
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

daj mi czas do lipca, ok? zastanowisz sie wtedy po co wydales tyle kasy na tak powolny samochod.

roznica pomiedzy moja i twoja corsa jest dosc zasadnicza - moje mody i biezace sprawy oplacane sa z mojego wlasnego portfela, a musze tez za to utrzymac samego siebie i mieszkanie. pewnie dlatego nic ciekawego sie na tym polu nie dzieje.

nie zmienilem zdania o nivette :)
Obrazek
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

Post autor: YAQB »

W sumie zgadzam sie z Satanem, ze kazdy robi co uwaza za sluszne i krytykowac to nie do konca, nazwijmy to, wypada, ALE z drugiej strony musial bym miec drukarnie pieniedzy, zeby sobie kupic nawet taki "bzdet" za 89 zeta ... moze jest jest to kwestia zamoznosci (chyba nawet napewno), ale wolalbym sobie za to kupic cos innego.

Pozdro

P.S.

Satan - mozesz mi wyslac na maila komplet zdjec ze spotu w Legionowie (lub gdzies udostepnic) ?
CTM #204
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

daj mi czas do lipca, ok? zastanowisz sie wtedy po co wydales tyle kasy na tak powolny samochod.

roznica pomiedzy moja i twoja corsa jest dosc zasadnicza - moje mody i biezace sprawy oplacane sa z mojego wlasnego portfela, a musze tez za to utrzymac samego siebie i mieszkanie. pewnie dlatego nic ciekawego sie na tym polu nie dzieje.

to po ...j się przypieprzasz ?

nie zmienilem zdania o nivette :)

A ja o Tobie lol

Masz wiedze, nie mówie że nie..... ale tak nie można działać.

Ja miałem do wyboru:

Albo Nową Corse
Albo nie zobaczył bym swoich pieniędzy które zaoszczędziłem przez 5 lat

Co byś wybrał.... myśle że samochód

ja się cieszę że mam taki "wolny" samochód ale przynajmniej mam go na gwarancji.

Ja utrzymuje się też z pęsji połowa idzie na dom a 2 połowa idzie na moje wydatki takie jak paliwo..... i dodatki irmshera..... i nic tego nie zmieni

Mieszkając z rodzicami jest mi łatwiej..... nie mówie że kupóją mi co chce,
nie tylko Ty jesteś w takiej a nie innej sytuacji..... ale jak widzisz każdy coś sobie podłubie i jest szczęśliwy..... ;)

Markos nie lubie się kłucić ale nie krytykuj wszystkiego dookoła siebie ;(

z tego co pamiętam Wow też miał trudne dni z Promotorem i nic o Tym nie wspominasz..... ale jak ktoś czyli Ja wspomne coś o takich firmach jak Trax, Nivette odrazu jest nagonka.....

troche powagi na forum :oko:

Pozdro :oko:
powered by PTT & VTG
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

EDIT: BZDET ?? wypraszam sobie.... to Irmscher a nie BZDET lol

89 pln to jeszcze nie jest tak strasznie ale to nie jest kwestia zamożności tylko gustu

a i jeszcze jedno.....

Stać mnie tylko oddać samochód do Nivetta....

Promotor i inni są za drodzy ;)
powered by PTT & VTG
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kyniek »

tu nie chodzi o to ze ltos ma sybsze autko czy wolniejsze czy kots jezdzi stara corsa a czy nowa c. Macie przyklad Wowa przeciez jest duzo ladniejszych i szybszych autek i takich ktore mozna by bylo sobie kupic sprzedajac corse+wydatki na modernizacje a Tomek ani nie kupuje nowego tylko cieszy sie z Corsiawki jak male dziecko z zabawki i to co pisalem kiedys ze to jest w tym najlepsze i najfajniejsze i za to go lubie a nie za to ze ma 20 16v pod maska!!! i sie nie klocic chlopaki
tja nastał czas spokojnego kombi...
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

kyniek pisze:jezdzi stara corsa a czy nowa c.
Tylko nie stara, tylko nie stara !! :D

Z reszta niech Satan zaklada te "gadzety" to mu masa sie bedzie zwiekszac i juz nie bedziemy rowno na mecie :-P
CTM #204
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

w odroznieniu od nivette promotor COS robi. mieli kiepskie dni i nikt tego nie kryje, kazdy je mial. nivette ich nie ma, bo nic nie robia w temacie dlubania. jak nie popsujesz/zrobisz 20 silnikow to mozesz spokojnie przyjac, ze nic nie umiesz i nie wiesz. ja wiem tylko teoretycznie, a praktycznie to sie dopiero okaze na moim 1.6.

jak slusznie zauwazyl yaqb - kiedy kto zmienia biegi i z jaka czestotliwoscia uzupelniany jest brak paliwa w baku - to juz jest kwestia zamoznosci.

nie o tym tu jednak mowa. uczepilem sie samego nivette, bo jak narazie osiagniec na polu TUNINGU nie maja zadnych i tylko i wylacznie o to mi chodzilo ;)

ps.
mysle, ze za rozlozenie i zlozenie silnika zarowno promotor jak i nivette biora tyle samo. swoja droga ciekawe kiedy bedzie trzeba rozlozyc twoj silnik. jak to sie mowi? latwo przyszlo....
Obrazek
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

!markos pisze:jak slusznie zauwazyl yaqb - kiedy kto zmienia biegi i z jaka czestotliwoscia uzupelniany jest brak paliwa w baku - to juz jest kwestia zamoznosci.
Jakas aluzja do pustego zbiornika ? :grin: :-D :grin:
CTM #204
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kyniek »

Yaqb oj nie obrazaj sie o ta stara wiesz o co mi chodzilo,
tja nastał czas spokojnego kombi...
arts
Forum Master
Kontakt:

YAQB pisze:
kyniek pisze:jezdzi stara corsa a czy nowa c.
Tylko nie stara, tylko nie stara !! :D

Z reszta niech Satan zaklada te "gadzety" to mu masa sie bedzie zwiekszac i juz nie bedziemy rowno na mecie :-P
hmm z tego co pamietam to remisu nie bylo :oko: Satan objechal cie kolego :lol:
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

rozebrać to znaczy ??

byłem z Artsem dowiedzieć się o jakiś termin włożenia silnika to dali nam do zrozumienia za najlepiej to 2006 roku żebyśmy się zgłosili..... żenada

ja nie wymieniam podzespołów silnika więc nie musze go rozbierać....

Ja się licze że przy mojej jeździe może walnąć jakoaś uszczelka czy coś..... ale to już moja sprawa.....

pozdro
powered by PTT & VTG
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

Satan twoje zdanie o markosie jak dla mnie lekko przesadzone. nie znam go osobiscie, ledwie kilka rozmow na gg no i to forum i tylko na tym opieram swoje zdanie o nim. uwazasz ze jest upierdliwy - ZGADZA SIE :p ?? mowisz ze wszystko krytykuje - racja. Tyle ze jak dla mnie to w wiekszosci przypadkow jego krytyka i upierdliwosc jest poniekad konstruktywna. Drugi rodzaj markosowej krytyki to powiedzialbym "krytyka zjebkowa" - a autorzy coniektorych postow sami sa winni. jak ktos jest na tyle leniwy zeby nie chcialo mu ise regulaminu przeczytac, albo pisze posty tylko dla ideii samego pisania, to niech sie nie dziwi ze dostaje zjebe.
89 pln to jeszcze nie jest tak strasznie ale to nie jest kwestia zamożności tylko gustu
A dasz wiare ze niektorzy za szescio albo siedmiokrotnosc tej sumy utrzymuja rodzine. Chesz kupowac to kupuj jak masz i cie na to stac, chcesz sie pochwalic zakupem chwal sie (mozesz zalozyc nawet w tym celu obie www), ale czlowieku nie wyjezdzaj z haslem ze 89 zl to malo, bo jakby nie patrzec to pol baku benzyny albo rownowartosc kwoty jaka mnustwo rodzon ma na jedzenie. Jest jeszcze 10000000000 innych sposobow na lepsze wydanie tej kasy niez na tandetno-badziewiarskie dzyndzle do drzwi ,ktorych podroby (i pewnie nie wiele gorsze wykonanie bo zadna filozofia, zrobic takie cos) mozna dostac w wiekszosci hipermarketow w polsce za prawie 1/4 ceny.

Gratuluje mozliwosci oszczedzania. Niektorzy ludzi cale zycie oszczedzaja i nie bedize ich stac na taka fure.... troche pokory!!

p.s. ladny stozek, moj chodz KD nie wyglada tak ladnie;) moze to wina braku tego czrwonego-zoltego loga i napisu, choc zapewne moj kosztowal 1/4 ceny twojego :P(czyli 50zl od jelopowatego handlarza fur z niemiec)
..::CTM#117::..
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

ja mysle, ze jeszcze nie wiesz co mozesz miec do wymiany. to nie porsche, ktore zniesie kazdego i wszystko.

no popatrz.. a moj silnik powinien byc poskladany do lipca... ale kuba jeszcze o tym nie wie :)

moze zle zaczales? moze sam nie bardzo wiedziales czego chcesz? a moze poprostu wymyslili sobie, ze nie zostawisz u nich za duzo kasy i cie zlali. na codzien tez mam problem wybierania odpowiednich klientow, jak ktos chce za malo zamowic to nie zapraszam go nawet na prezentacje. biznes kolego, biznes musi sie krecic. moze promotor tez nie lubi sie rozdrabniac, a wola sobie konkretnie podlubac takiego 600 konnego crx'a z plastiku...

@ budzio
spokojnie, to nie wojna...
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2005, o 23:28 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

kyniek pisze:Yaqb oj nie obrazaj sie o ta stara wiesz o co mi chodzilo,
Alez skad !! Tylko przez to "zwalone" forum nie widac usmieszkow ...
arts pisze:hmm z tego co pamietam to remisu nie bylo Satan objechal cie kolego
Po 1-sze to akurat az tak mnie wyscigi nie pasjonuja (jeszcze ? 8-) ). Po 2-gie nie bede sie tlumaczyl - bo to nie winnym nie przystoi :grin: . Po 3-cie (co Satan potwierdzil) to szlismy rowno, jeno ja z braku doswiadczenia zle wrzucilem "3" - ale jak juz wspominalem liczyla sie dla mnie zabawa, bo np. Markos na starcie mnie zostawil sromotnie, bo nie umiem wykorzystac odpowiednio potencjalu auta - potem bylo lepiej :-P
CTM #204
arts
Forum Master
Kontakt:

nie kumam jak go stac to sobie moze wysadzic dzyndzle brylantami w czym problem ????? dla jednego 100zl majtek a dla drugiego nic chyba ameryki nikt nie odkryl. O czym my wogle mowimy ???? to jest forum o zagladaniu w kieszen czy o tuningu ??? Budzi dla mnie osobiscie bredzisz i nie docieraja do mnei Twoje slowa
ps. YAQB to po co pisac ze remis .. baty byly i juz hahahahah
Awatar użytkownika
YAQB
Weteran
Kontakt:

satan pisze:EDIT: BZDET ?? wypraszam sobie.... to Irmscher a nie BZDET lol 89 pln to jeszcze nie jest tak strasznie ale to nie jest kwestia zamożności tylko gustu
Przez bzdet nie chodzilo mi o umniejszenie marki - raczej o to, ze wydac TYLE kasy na cos takiego jest dla mnie abstrakcja, wiec przepraszam bardzo ale to NIE JEST kwestia gustu. Ja bym chetnie sobie kupil Impreze STI, a ze mnie na nia nie stac to znaczy ze nie mam gustu ?
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Jakbym mial worek $ to bym moze gadal inaczej - ale jest jak jest :D

Tak jak mowilem - kazdy robi jak chce i krytykowac go nei wypada :grin: . Podlaczylem sie ejdynie do dyskusji. :)
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2005, o 23:36 przez YAQB, łącznie zmieniany 1 raz.
CTM #204
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Budzio pisze:Satan twoje zdanie o markosie jak dla mnie lekko przesadzone. nie znam go osobiscie, ledwie kilka rozmow na gg no i to forum i tylko na tym opieram swoje zdanie o nim. uwazasz ze jest upierdliwy - ZGADZA SIE :p ?? mowisz ze wszystko krytykuje - racja. Tyle ze jak dla mnie to w wiekszosci przypadkow jego krytyka i upierdliwosc jest poniekad konstruktywna. Drugi rodzaj markosowej krytyki to powiedzialbym "krytyka zjebkowa" - a autorzy coniektorych postow sami sa winni. jak ktos jest na tyle leniwy zeby nie chcialo mu ise regulaminu przeczytac, albo pisze posty tylko dla ideii samego pisania, to niech sie nie dziwi ze dostaje zjebe.
A dasz wiare ze niektorzy za szescio albo siedmiokrotnosc tej sumy utrzymuja rodzine. Chesz kupowac to kupuj jak masz i cie na to stac, chcesz sie pochwalic zakupem chwal sie (mozesz zalozyc nawet w tym celu obie www), ale czlowieku nie wyjezdzaj z haslem ze 89 zl to malo, bo jakby nie patrzec to pol baku benzyny albo rownowartosc kwoty jaka mnustwo rodzon ma na jedzenie. Jest jeszcze 10000000000 innych sposobow na lepsze wydanie tej kasy niez na tandetno-badziewiarskie dzyndzle do drzwi ,ktorych podroby (i pewnie nie wiele gorsze wykonanie bo zadna filozofia, zrobic takie cos) mozna dostac w wiekszosci hipermarketow w polsce za prawie 1/4 ceny.

Gratuluje mozliwosci oszczedzania. Niektorzy ludzi cale zycie oszczedzaja i nie bedize ich stac na taka fure.... troche pokory!!

p.s. ladny stozek, moj chodz KD nie wyglada tak ladnie;) moze to wina braku tego czrwonego-zoltego loga i napisu, choc zapewne moj kosztowal 1/4 ceny twojego :P(czyli 50zl od jelopowatego handlarza fur z niemiec)

Jak jeden z CTMu przedchwilą mi na gg powiedział:

"Daj sobie spokój"

i faktycznie daje sobie spokuj

Jak ktos nie rozumie co się do niego pisze to mu ustąpie