poza tym w zimę plastik mniej marznie niż metal, więc przyjemniej jest chwycić za "ciepły dzyndzelek"

Markos #%$ się #$%# w końcu.... ciągle walisz te swoje teorie a nic nie działasz.... jak inni coś robią albo prubują to ich gnębisz i krytykujesz... ciągle to samo....!markos pisze:satan wez juz przestan wyglupiac sie z tym nivette motorsport.. zrobili jedna astre wymieniajac w niej komputer, zawieszenie, katalizator i wsadzajac klatke.. wow.. a do tego to n-grupa. co tam mozna podlubac? NIC...
A dasz wiare ze niektorzy za szescio albo siedmiokrotnosc tej sumy utrzymuja rodzine. Chesz kupowac to kupuj jak masz i cie na to stac, chcesz sie pochwalic zakupem chwal sie (mozesz zalozyc nawet w tym celu obie www), ale czlowieku nie wyjezdzaj z haslem ze 89 zl to malo, bo jakby nie patrzec to pol baku benzyny albo rownowartosc kwoty jaka mnustwo rodzon ma na jedzenie. Jest jeszcze 10000000000 innych sposobow na lepsze wydanie tej kasy niez na tandetno-badziewiarskie dzyndzle do drzwi ,ktorych podroby (i pewnie nie wiele gorsze wykonanie bo zadna filozofia, zrobic takie cos) mozna dostac w wiekszosci hipermarketow w polsce za prawie 1/4 ceny.89 pln to jeszcze nie jest tak strasznie ale to nie jest kwestia zamożności tylko gustu
Alez skad !! Tylko przez to "zwalone" forum nie widac usmieszkow ...kyniek pisze:Yaqb oj nie obrazaj sie o ta stara wiesz o co mi chodzilo,
Po 1-sze to akurat az tak mnie wyscigi nie pasjonuja (jeszcze ?arts pisze:hmm z tego co pamietam to remisu nie bylo Satan objechal cie kolego
Przez bzdet nie chodzilo mi o umniejszenie marki - raczej o to, ze wydac TYLE kasy na cos takiego jest dla mnie abstrakcja, wiec przepraszam bardzo ale to NIE JEST kwestia gustu. Ja bym chetnie sobie kupil Impreze STI, a ze mnie na nia nie stac to znaczy ze nie mam gustu ?satan pisze:EDIT: BZDET ?? wypraszam sobie.... to Irmscher a nie BZDET lol 89 pln to jeszcze nie jest tak strasznie ale to nie jest kwestia zamożności tylko gustu
Budzio pisze:Satan twoje zdanie o markosie jak dla mnie lekko przesadzone. nie znam go osobiscie, ledwie kilka rozmow na gg no i to forum i tylko na tym opieram swoje zdanie o nim. uwazasz ze jest upierdliwy - ZGADZA SIE :p ?? mowisz ze wszystko krytykuje - racja. Tyle ze jak dla mnie to w wiekszosci przypadkow jego krytyka i upierdliwosc jest poniekad konstruktywna. Drugi rodzaj markosowej krytyki to powiedzialbym "krytyka zjebkowa" - a autorzy coniektorych postow sami sa winni. jak ktos jest na tyle leniwy zeby nie chcialo mu ise regulaminu przeczytac, albo pisze posty tylko dla ideii samego pisania, to niech sie nie dziwi ze dostaje zjebe.
A dasz wiare ze niektorzy za szescio albo siedmiokrotnosc tej sumy utrzymuja rodzine. Chesz kupowac to kupuj jak masz i cie na to stac, chcesz sie pochwalic zakupem chwal sie (mozesz zalozyc nawet w tym celu obie www), ale czlowieku nie wyjezdzaj z haslem ze 89 zl to malo, bo jakby nie patrzec to pol baku benzyny albo rownowartosc kwoty jaka mnustwo rodzon ma na jedzenie. Jest jeszcze 10000000000 innych sposobow na lepsze wydanie tej kasy niez na tandetno-badziewiarskie dzyndzle do drzwi ,ktorych podroby (i pewnie nie wiele gorsze wykonanie bo zadna filozofia, zrobic takie cos) mozna dostac w wiekszosci hipermarketow w polsce za prawie 1/4 ceny.89 pln to jeszcze nie jest tak strasznie ale to nie jest kwestia zamożności tylko gustu
Gratuluje mozliwosci oszczedzania. Niektorzy ludzi cale zycie oszczedzaja i nie bedize ich stac na taka fure.... troche pokory!!
p.s. ladny stozek, moj chodz KD nie wyglada tak ladnie;) moze to wina braku tego czrwonego-zoltego loga i napisu, choc zapewne moj kosztowal 1/4 ceny twojego(czyli 50zl od jelopowatego handlarza fur z niemiec)
CZasemn sam siebie nie rozumiemarts pisze:nie kumam jak go stac to sobie moze wysadzic dzyndzle brylantami w czym problem ????? dla jednego 100zl majtek a dla drugiego nic chyba ameryki nikt nie odkryl. O czym my wogle mowimy ???? to jest forum o zagladaniu w kieszen czy o tuningu ??? Budzi dla mnie osobiscie bredzisz i nie docieraja do mnei Twoje slowa
ps. YAQB to po co pisac ze remis .. baty byly i juz hahahahah