Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
kristo pisze:Dobra- niech ktoś napisze jak tam dojechać od strony Poznania.
jedziesz z poznania na wawe- przez sochaczew błonie ozarow, i wjezdzasz w wawe, jedziesz caly czas prosto az dojedziesz do skryzowania (po prawej stacja, po lewej mc donalds-jakies 2km za TESCO) na skzyzo skrecasz w lewo(bezposrednio nie mozna musisz pojechac prosto i zaraz jest miejsce do zawrocenia, zawracasz i automatycznie skrecasz teraz w prawo, jedziesz caly cza prosto i po lewej stronie za jakies 5-7km jest lotnisko
jesli 9 to nie ma problemu bo spokojnie zdazylibysmy z belchatowa i nie tylko, a i chlopakom ze slaska tez by to pewnie odpowiadalo(???) co by nie spiewali budzikom smierc
moim zdaniem 10 to duzo za pozno. Mysle, ze przed 9 by bylo jeszcze lepiej, ale wiadomo - ja mam blisko 9 bedzie chyba ostatnim dzwonkiem, bo na otwarcie sezonu na pewno przyjedzie tlum. I pogoda bedzie ladna
dokladnie ja moglbym nawet o 8, ale ja mam 2x blizej niz chlopaki z katowic
ewentualnie jak ktos mialby byc pozniej, a Wy (lub juz my) stalibysmy jeszcze w korku to tych co dojada na koniec kolejki mozna wepchnac miedzy nasze auta jelsi uda sie przecisnac do przodu
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2005, o 20:51 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
pirat pisze:moim zdaniem 10 to duzo za pozno. Mysle, ze przed 9 by bylo jeszcze lepiej, ale wiadomo - ja mam blisko 9 bedzie chyba ostatnim dzwonkiem, bo na otwarcie sezonu na pewno przyjedzie tlum. I pogoda bedzie ladna
pewnie masz racje wiem co rok temu na modlinie sie działo
jak na ryby wstaje o 4 rano to i na bemowo też wstane
kamiloooo pisze:ja jednak raczej nie bede.... jakos 500 km w jedna strone mi sie nie kalkuluje...
Kamillo pomysl jeszcze, masz naprawde fajna furke A jesli chdzi o zloty ogolnopolskie, to na Bemowie bedzie rozpoczecie sezonu i bedzie na pewno mnostwo ludzi, mnostwo fajnych aut etc.
Fajnie bedzie!
Porszak pisze:hehe no jemu na pewno nie, chyba ze bedzie wolno jechal jak w tamtym roku do 150 hehe, ale jak jeszcze kurbat 1.0 ciagnie to we 3 damy rade
ja się postaram umówić z Toba Porszak gdzieś na trasie, bo najprawdopodobniej nie bede jechał corsolotem z przyczyn wiadomych
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert