Czarna CC Pirata
-
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
napewnoarts pisze:nic nie wystaje zdaje ci sie ....
dziwi mnie tylko jak to wszystko się u Ciebie mieści z tyłu :0
fele 15x6.5 ET38, a oponki 195/45/15kamiloooo pisze:kozzi a jaki masz rozmiar felg i opony??
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
koch_mar pisze:pirat na przod ringi:) zakladaj ringi ew. czyste klosze, brewki sa beeee; generalnie bardzo ladnie:)
pozdrowkipirat 13 postow wyzej pisze: aj, zapomnialem napisac. Tak tak, z czasem przyjda czarne lampki i brewki znikna
@Arts: Fajna gleba, oj bardzo fajna. Mowilem, ze na Miedziana na lawecie jedziesz
-
- Nowy
- Kontakt:
jak dla mnie to zbyt harcorowo, generalnie ladnie wyglada, ale chyba wszystkie krawezniki w miescie twoje:) juz nie mowie o felgach, u mnie 16' trze tylko z tylu przod jest gitraka, moze i jest troche przeswitu:) ale mozna pod kraweznik podjechac:)
Opel Corsa 1.4 Si [url=http://corsa_b.fm.interia.pl][img]http://corsa_b.fm.interia.pl/jendrek.png[/img][/url]
CORSA SPRZEDANA
CORSA SPRZEDANA
-
- Weteran
- Imię: Marcin
to na chodniku!!!!, ojj nie ładnie nie ładnie Panie kierowcokoch_mar pisze:Aro83 pisze:samochód służy do jeżdzenia po drogach a nie po krawężnikach
czasami trzeba gdzies zaparkowac
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
Stalo sie... czerwona familijna corsa pojechala i przyszla pora zaprezentowac jej nastepczynie. Miala byc C, miala byc czarna i.. i jest
Jak wyglada i co ma kazdy widzi. Jest to wersja Silverline, ktora przypadla mi do gustu. Pelnie szczescia zapewnia skryte pod maska Z14XEP.
Ponizej kilka fotek:
Tak, znaczki juz czesciowo zniknely, reszta jak znajde chwile i poki co mody sie koncza Ale przyjdzie czas ze bedzie nisko, twardo i gladko
Jak wyglada i co ma kazdy widzi. Jest to wersja Silverline, ktora przypadla mi do gustu. Pelnie szczescia zapewnia skryte pod maska Z14XEP.
Ponizej kilka fotek:
Tak, znaczki juz czesciowo zniknely, reszta jak znajde chwile i poki co mody sie koncza Ale przyjdzie czas ze bedzie nisko, twardo i gladko
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
maja ranciku Markosiku i sam masz zimowki dla emeryta, jak to ostatnio nazwales!markos pisze: szkoda, ze te oponki takie malo "sportowe" sa.. nawet ranciku nie maja i jakos tak sie dziwnie ukladaja.. oraz dopiero teraz widze, ze 15" jest na c klase zdecydowanie za mala
Tja, to fakt, ze felga mogla by byc wieksza - teraz trzymajcie mnie z dala od Endo, bo sie rozchoruje...