Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
pirat pisze:No to mamy liste. Teraz Sierako przyklei i jesli mamy awarie lub potrzebujemy pomocy, idziemy do najblizszej kawiarenki internetowej, sprawdzamy kto jest na liscie, nastepnie znajdujemy numer gg i nawiazujemy kontakt
Staneq pisze:yhmmm jak postępy.. sądząc z ilosci czasu poswieconego na ten projekt powstaje chyba interaktywna mapa polski
całkiem możliwe, ostatnio na gg widziałem opis, że fotkuje nowym sprzetem a dziś, zę długa trasa hmm czyżby jeżdził po wszystkich i robił zdjecia miejscówek
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
To chyba juz 3 podejscie do stworzenia CTM Assistance ;Dehehhe ,a moze 4 ) stracilem rachube ,ale za kazdym razem mowie i podtrzymuje moje zdanie ze to super pomysl i mozecie na mnie liczyc!!;)hehe
Dane wysylalem juz ze 2 razy:DD hehe
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
jo cie ale trupa odkopie jest to coniektorych ulubiony temat ale chyba umar smiercia naturalna wiosna sie zbliza czas wyjazdow i takie tam i moze sie takie cus komus kiedys przydac wiec robi to ktos czy nie??
no moze to sie wkoncu uda?jest tez wielu nowych(np JA)!tak trudno to zalatwic mape i w miejscach gdzie sie mieszka stawiac cyferke a do tego legede na odwrocie!i wystarczy tel kom i wszystko a w razie zmian nr kazdy bedzie informowal!to chyba najprostsze rozwiazanie
D12 pisze:
Owszem w niedziele wieczorkiem, więcej się wyjaśni
wyjaśniło się coś ?? hiv jeszcze trochę i dane które podałem stracą wązność i będziesz musiał zaczynac od początku wnioskuję o przyznaie Hivowi miana bumelanta
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-=m&m=- pisze:hiv jeszcze trochę i dane które podałem stracą wązność i będziesz musiał zaczynac od początku wnioskuję o przyznaie Hivowi miana bumelanta
A da sie to zmienić pod nikiem
Dane nie stracą bo Marti już o to zadbała
Lista zapisanych znajduje sie TU
Prosze o potwierdzenie czy wszystko sie zgadza i czy wszyscy są ujeci...
Ewentualne zmiany na PW albo mail i po jutrze zapodam wersje ostateczną z mapką