III zlot CTM - Lublin 2005 >> zdjęcia, filmy, relacje
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Taaa i Porszaki tez wrociły dzisiaj o 22
Dzieki wielkie Emsikom za podwojne podwiezienie i Czesterowi za tachanie mioch tobolkow po lublinie i TYM dzieki ktorym wszyscy moglismy ten weekend przebalowac wspolnie
Zlot super mimo ze wrocilem PKP , burdelik w wydaniu ekipy Wow;ika jest BoskI . Oby roczek do nastepnego spotkania zlecial bardzo szybko.
@Endo boki cwiczylem ale zabraklo chyba troche myslenia i umiejetnosci pewnie tez za ktoryms razem, btw moze ktos ma foty jakis bokow poza tym pechowym? niestety litrak nie posiada tyle mocy zeby ukrecac polosie, ale przeguby psuje swietnie hahaha
Dzieki wielkie ekipie poszukiwaczy kawalkow mojego przegubu z Piratem na czele i Kubeltowi za rekawiczki , chyba od ciebie dostalem
Dziekowka WSZYSTKIM ktorzy sluzyli pomoca w przeroznym wydaniu
Czester jak zwykle juz nas mocno rozweselal, ojjj mocnoo
Nastepnym razem moge byc ilotem w lublinie bo troche sie dziisaj po nim najezdzilismy z moja kasia , normalnie na pamiec smigamy juz
My balowalismy od czwartku do poniedzialku(dzis) i tez wydaje sie ze za krotko wiec nastepnym razem trza barc urlopy na tydzien i leciec na zlocik CTM
Dzieki wielkie Emsikom za podwojne podwiezienie i Czesterowi za tachanie mioch tobolkow po lublinie i TYM dzieki ktorym wszyscy moglismy ten weekend przebalowac wspolnie
Zlot super mimo ze wrocilem PKP , burdelik w wydaniu ekipy Wow;ika jest BoskI . Oby roczek do nastepnego spotkania zlecial bardzo szybko.
@Endo boki cwiczylem ale zabraklo chyba troche myslenia i umiejetnosci pewnie tez za ktoryms razem, btw moze ktos ma foty jakis bokow poza tym pechowym? niestety litrak nie posiada tyle mocy zeby ukrecac polosie, ale przeguby psuje swietnie hahaha
Dzieki wielkie ekipie poszukiwaczy kawalkow mojego przegubu z Piratem na czele i Kubeltowi za rekawiczki , chyba od ciebie dostalem
Dziekowka WSZYSTKIM ktorzy sluzyli pomoca w przeroznym wydaniu
Czester jak zwykle juz nas mocno rozweselal, ojjj mocnoo
Nastepnym razem moge byc ilotem w lublinie bo troche sie dziisaj po nim najezdzilismy z moja kasia , normalnie na pamiec smigamy juz
My balowalismy od czwartku do poniedzialku(dzis) i tez wydaje sie ze za krotko wiec nastepnym razem trza barc urlopy na tydzien i leciec na zlocik CTM
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Kontakt:
a to sorki wiec dzieki Ci Staneq.Staneq pisze:rękawiczki Ja ci dałem ...Porszak pisze:Kubeltowi za rekawiczki , chyba od ciebie dostalem
A co z furką??
furka w lublinie czeka na Artsowa polos wiec czeka mnie jescze jedna wyprawa na wschod po auto
@Endo, Koch_mar spokojne chlopaki jestescie, dzieki za cierpliwosc i spokoj
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
filmiki bez montazu prosto z tasmy
wszystkie sciagamy tak samo: klikamy na link, wybieramy "free", a potem prawoklikiem sciagamy "your download link". format to tradycyjnie juz wmv.
endo z zewnatrz (2 okrazenia) 13.2MB:
http://www.qfile.de/dl/112363/lublin_endo.wmv.html
kuzu z zewnatrz (pelny przejazd) 19.4MB:
http://www.qfile.de/dl/112421/lublin_kuzu.wmv.html
markos onboard 1 (pelny przejazd) 20.1MB:
http://www.qfile.de/dl/114031/lublin_ma ... 1.wmv.html
markos onboard 2 (pelny przejazd) 19.6MB:
http://www.qfile.de/dl/114106/lublin_ma ... 2.wmv.html
ren z zewnatrz (pelny przejazd z niefartownym uderzeniem w tarke) 19.8MB:
http://www.qfile.de/dl/114168/lublin_ren.wmv.html
wow z zewnatrz (pelny przejazd) 20.0MB:
http://www.qfile.de/dl/114187/lublin_wow.wmv.html
c20rsa.com miewa jednak limity i od pewnego czasu nic nie moge tam zaladowac nowy klip najwczesniej na poczatku sierpnia, bo pewnie wtedy zniknie limit..
jak juz zrobie klip ze zlotu, zaladuje go na megaupload, tam nie ma limitow
wszystkie sciagamy tak samo: klikamy na link, wybieramy "free", a potem prawoklikiem sciagamy "your download link". format to tradycyjnie juz wmv.
endo z zewnatrz (2 okrazenia) 13.2MB:
http://www.qfile.de/dl/112363/lublin_endo.wmv.html
kuzu z zewnatrz (pelny przejazd) 19.4MB:
http://www.qfile.de/dl/112421/lublin_kuzu.wmv.html
markos onboard 1 (pelny przejazd) 20.1MB:
http://www.qfile.de/dl/114031/lublin_ma ... 1.wmv.html
markos onboard 2 (pelny przejazd) 19.6MB:
http://www.qfile.de/dl/114106/lublin_ma ... 2.wmv.html
ren z zewnatrz (pelny przejazd z niefartownym uderzeniem w tarke) 19.8MB:
http://www.qfile.de/dl/114168/lublin_ren.wmv.html
wow z zewnatrz (pelny przejazd) 20.0MB:
http://www.qfile.de/dl/114187/lublin_wow.wmv.html
c20rsa.com miewa jednak limity i od pewnego czasu nic nie moge tam zaladowac nowy klip najwczesniej na poczatku sierpnia, bo pewnie wtedy zniknie limit..
jak juz zrobie klip ze zlotu, zaladuje go na megaupload, tam nie ma limitow
- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Po powrocie do żywych przedstawiam moja fotorelacje, wiec po kolei:
W trasie, pod Czestochowa, spotkalem sie z jednym z wielkich nieobecnych tego zlotu (taki firmowy spocik )
Dotarlem do osrodka razem Emsikami i Czesterem po 21.00, wiec niezwlocznie poczelismy sie integrowac z obecnym juz towarzystwem:
a tutaj slynne juz popisowe wachlowanie talerzykiem nad grillem w wykonaniu Czestera (jestem pelen podziwu ze mimo iz co chwile walil tym talerzem w grilla nie rozbil go )
Nad ranem wszyscy dbali oto by nie czuc bylo od nich efektow poprzedniego wieczoru, ale tylko Zgubek jako jedyny chodzil po parkingu ze szczoteczka w buzi )
Pozniej jeszcze wspolne uzupelnienie plynow na pobliskiej stacji
i jazda na tor!
Ostra jazda po torze:
Tutaj juz wymieniony wczesniej "pan Henio" Od razu nasunela sie mi taka refleksja - skad sie wzial ten czas przejazdu Klariego skoro "pan Henio" przysnal i nie wylaczyl na czas stopera - wylaczyl go dopiero gdy Klari byl w polowie czwartego okrazenia
Rozgrzewka najwiekszej niespodzianki dnia:
Nawet c20rsa team patrzyl z niepewnoscia o swoj los gdy "pan Henio" puszczal Mike'a na drugi przejazd Ten tor pokazal wlasnie ze nie wazne sa te dwa litry pod macha, wybebeszony srodek corsy, sportowa kierownica, siakies rekawiczki itp. Liczyla sie tylko technika jazdy, przyzwoity silniczek, zawiasik i dobry lac. Mike'owi udalo sie te elementy ogarnac juz przy pierwszej stycznosci z torem i za to Mike WIELKI RESPECT dla Ciebie - oby tak dalej, a kto wie... kto wie...
Zadowolony "miszcz toru"
Kierownik Markos i jego czerwone rekawiczki ktore tak rzadko zdejmowal
Po powrocie do osrodka rzut okiem:
na pawulonik
(Kto by pomyslal ze wspolne przesiadywanie pod jego azbestowymi plytkami moze byc takie przyjemne )
i pobliskie jeziorko:
W koncu nastala ta oczekiwana noc...
Toastom nie bylo konca w ktorych przodowal moj ulubiony rozlewajacy
Zmeczenie dawalo sie niektorym we znaki
Wreszcie udalo sie rozlozyc sprzety (Markos spal na mikserze i gdy poszlismy z Mike'm po niego uslyszelismy jakze wymowne "nie teraz" (no coz gwiazda wieczoru ma swoje przywileje )
Poczatek imprezy troszke niemrawy...
No ale gdy juz za deckami stanal DJ Katalizator... (widac ze nie tylko na torze praca jego raczek wprawia w podziw )
...Zgubek przejal role podawacza vinylkow... (hehe kto ma sluchawki ten rzadzi za konsoleta )
..i podziwianiu wprawnych paluszkow Markosa
Na rozkrecenie imprezki nie rzeba bylo dlugo czekac...
(w tle prezes i jego go go dance )
(to tych "szesciu fikajacych ludzikow" Markosa )
...a wszystko to za zupelna darmoche - no moze czasem trzeba bylo poglaskac DJ'a
...ktory z nieskrywana radoscia przyjmowal wszelkie oznaki aprobaty dla jego pracy
Sierak co chwile zapraszal wszystkich do "barku"...
...ktorego pilnowal rozbujany Mike
Niezly "barek" tez sie z czasem zrobil przy Markosowo-Zgubkowej DJce :0
Pozniej jeszcze za deckami stanal Mr Happiness
"jego" "Loneliness" naprawde niezle bujal
Satan jako jedyny mial na wszystko trzezwe spojrzenie DZIEKI!!!
Pozniej to juz sie zwinalem, wiec nie doczekalem tego "slawnego" juz zakonczenia imprezki przez Markosa
To by bylo na tyle ode mnie....uffff alez zabawy bylo z tymi fotkami, wiec prosze miejcie litosc i nie piszcie ze post dlugi itp. z gory dzieki
Jeszcze raz wielkie dzieki za wytworzenie tej niesamowitej atmosfery - jestescie wszyscy bez wyjatku naprawde niesamowita ekipa i oby mi dane bylo sie z Wami jak najszybciej znowu spotkac, bo juz dochodza mnie sluchy, ze niektorzy w ogole mnie nie kojarza
@Sierak, Arts
Dzieki za towarzystwo przy "barku"
@Kubelt
Wielkie dzieki za te dwie fajowe foty z mojego przejazdu
W trasie, pod Czestochowa, spotkalem sie z jednym z wielkich nieobecnych tego zlotu (taki firmowy spocik )
Dotarlem do osrodka razem Emsikami i Czesterem po 21.00, wiec niezwlocznie poczelismy sie integrowac z obecnym juz towarzystwem:
a tutaj slynne juz popisowe wachlowanie talerzykiem nad grillem w wykonaniu Czestera (jestem pelen podziwu ze mimo iz co chwile walil tym talerzem w grilla nie rozbil go )
Nad ranem wszyscy dbali oto by nie czuc bylo od nich efektow poprzedniego wieczoru, ale tylko Zgubek jako jedyny chodzil po parkingu ze szczoteczka w buzi )
Pozniej jeszcze wspolne uzupelnienie plynow na pobliskiej stacji
i jazda na tor!
Ostra jazda po torze:
Tutaj juz wymieniony wczesniej "pan Henio" Od razu nasunela sie mi taka refleksja - skad sie wzial ten czas przejazdu Klariego skoro "pan Henio" przysnal i nie wylaczyl na czas stopera - wylaczyl go dopiero gdy Klari byl w polowie czwartego okrazenia
Rozgrzewka najwiekszej niespodzianki dnia:
Nawet c20rsa team patrzyl z niepewnoscia o swoj los gdy "pan Henio" puszczal Mike'a na drugi przejazd Ten tor pokazal wlasnie ze nie wazne sa te dwa litry pod macha, wybebeszony srodek corsy, sportowa kierownica, siakies rekawiczki itp. Liczyla sie tylko technika jazdy, przyzwoity silniczek, zawiasik i dobry lac. Mike'owi udalo sie te elementy ogarnac juz przy pierwszej stycznosci z torem i za to Mike WIELKI RESPECT dla Ciebie - oby tak dalej, a kto wie... kto wie...
Zadowolony "miszcz toru"
Kierownik Markos i jego czerwone rekawiczki ktore tak rzadko zdejmowal
Po powrocie do osrodka rzut okiem:
na pawulonik
(Kto by pomyslal ze wspolne przesiadywanie pod jego azbestowymi plytkami moze byc takie przyjemne )
i pobliskie jeziorko:
W koncu nastala ta oczekiwana noc...
Toastom nie bylo konca w ktorych przodowal moj ulubiony rozlewajacy
Zmeczenie dawalo sie niektorym we znaki
Wreszcie udalo sie rozlozyc sprzety (Markos spal na mikserze i gdy poszlismy z Mike'm po niego uslyszelismy jakze wymowne "nie teraz" (no coz gwiazda wieczoru ma swoje przywileje )
Poczatek imprezy troszke niemrawy...
No ale gdy juz za deckami stanal DJ Katalizator... (widac ze nie tylko na torze praca jego raczek wprawia w podziw )
...Zgubek przejal role podawacza vinylkow... (hehe kto ma sluchawki ten rzadzi za konsoleta )
..i podziwianiu wprawnych paluszkow Markosa
Na rozkrecenie imprezki nie rzeba bylo dlugo czekac...
(w tle prezes i jego go go dance )
(to tych "szesciu fikajacych ludzikow" Markosa )
...a wszystko to za zupelna darmoche - no moze czasem trzeba bylo poglaskac DJ'a
...ktory z nieskrywana radoscia przyjmowal wszelkie oznaki aprobaty dla jego pracy
Sierak co chwile zapraszal wszystkich do "barku"...
...ktorego pilnowal rozbujany Mike
Niezly "barek" tez sie z czasem zrobil przy Markosowo-Zgubkowej DJce :0
Pozniej jeszcze za deckami stanal Mr Happiness
"jego" "Loneliness" naprawde niezle bujal
Satan jako jedyny mial na wszystko trzezwe spojrzenie DZIEKI!!!
Pozniej to juz sie zwinalem, wiec nie doczekalem tego "slawnego" juz zakonczenia imprezki przez Markosa
To by bylo na tyle ode mnie....uffff alez zabawy bylo z tymi fotkami, wiec prosze miejcie litosc i nie piszcie ze post dlugi itp. z gory dzieki
Jeszcze raz wielkie dzieki za wytworzenie tej niesamowitej atmosfery - jestescie wszyscy bez wyjatku naprawde niesamowita ekipa i oby mi dane bylo sie z Wami jak najszybciej znowu spotkac, bo juz dochodza mnie sluchy, ze niektorzy w ogole mnie nie kojarza
@Sierak, Arts
Dzieki za towarzystwo przy "barku"
@Kubelt
Wielkie dzieki za te dwie fajowe foty z mojego przejazdu
Ostatnio zmieniony 26 lip 2005, o 15:12 przez ZEDYO, łącznie zmieniany 2 razy.
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17
Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
ej bez kitu jakas mega z dupy impreza, wszyscy maja takie same koszulki
co za lipa! zero oryginalnosci!
zedyo, ty sie tak majkiem nie podniecaj, bo to o czym pisales, ze nie ma znaczenia, ma znaczenie, a technika sluzy tylko do ogarniecia tego, co pomaga
w skrocie: jak nie masz techniki to nie pomoga ci nawet 2 litry
co za lipa! zero oryginalnosci!
zedyo, ty sie tak majkiem nie podniecaj, bo to o czym pisales, ze nie ma znaczenia, ma znaczenie, a technika sluzy tylko do ogarniecia tego, co pomaga
- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
Pomysl co by bylo jakby Mike mial taka sportowa kierownice i siakies takie rekawiczki sparco...o wyprutej corsie juz nie wspomne!markos pisze: zedyo, ty sie tak majkiem nie podniecaj, bo to o czym pisales, ze nie ma znaczenia, ma znaczenie, a technika sluzy tylko do ogarniecia tego, co pomaga
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Super foty :DDD
apropo : kto mnie tu oblal :DDD bo nie pamietam
hyhyhyhyh
apropo : kto mnie tu oblal :DDD bo nie pamietam
hyhyhyhyh
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt:
@ZEDYO naprawde super relacja - jestem pod wrażeniem. Nic dodać nic ująć
Tylko Mike chyba mi się troszke zawstydził bo coś od dawna nic się nie odzywa,
a tu tyle wątków o jego rajdowych wyczynach i corsolotku
Tylko Mike chyba mi się troszke zawstydził bo coś od dawna nic się nie odzywa,
a tu tyle wątków o jego rajdowych wyczynach i corsolotku
Ostatnio zmieniony 26 lip 2005, o 22:11 przez -=martee=-, łącznie zmieniany 1 raz.
"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Hans Christian Andersen
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
moje wszystkie już widoczne (trochę mało ) czekam na resztę
co do wyników .. to ja dałbym nagrodę dla Scottego za przejazd Bangabusem
co do wyników .. to ja dałbym nagrodę dla Scottego za przejazd Bangabusem
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd