wkońcu to do Ciebie dotarło!markos pisze:ja widze, ale ja tu chyba coraz mniej pasuje, wiec to pewnie dlategoStaneq pisze:ja nie widze żadnego rozjazdu...

wkońcu to do Ciebie dotarło!markos pisze:ja widze, ale ja tu chyba coraz mniej pasuje, wiec to pewnie dlategoStaneq pisze:ja nie widze żadnego rozjazdu...
zaczynasz gadac tak samo jak mike, nie da sie tego czytacStaneq pisze:po czasie sie przyzwyczaicie
gdyby sie okazalo, ze jednak nie ma czasu to ja chetnieStaneq pisze: PS. 1 Porszak zdeklarował się to napisania info o klubie..
-=m&m=- pisze:na twoje specjalne zyczenie udalo sie tak zrobicendo pisze: edit: i czy da sie tak zrobic zeby strona co jakis czas sie zawieszala? sentyment mi pozostal![]()
a tak na serio to juz jest zalozony ticket do obslugi technicznej w tej sprawie
pisalem Stanqowi ze w tym tygodniu na bank tego nie zaczne, ale w przyszlym juz takendo pisze:gdyby sie okazalo, ze jednak nie ma czasu to ja chetnieStaneq pisze: PS. 1 Porszak zdeklarował się to napisania info o klubie..
ale nie każdy z zew. wie jaki nick pasuje do jakiej furki...!markos pisze:spis tresci - bez sensu. kazdy potrafi wcisnac ctrl+f i znalezc nick, ktory go interesuje.
...
projekty to meritum forum, crême de la crême, itd, itp... dlatego powinny byc na wierzchu.Staneq pisze: oraz jest tu miejsce dla Naszych projektów bo to projekty klubowiczów...
i są na wierzchu...koniec tematuMrSpike pisze:projekty to meritum forum, crême de la crême, itd, itp... dlatego powinny byc na wierzchu.
pozdr
już widzę Majk las rąk chętnych-=m&m=- pisze:Kontrowersyjne Forum Nasze Projekty jest na wierzchu !! Chcecie aby było osobnym działem ? nie ma problemu wskoczy na miejsce archiwum po jego wyczyszczeniu. W zwiazku z powyzszym czekam na zgloszenia osob chcacych zająć sie przeniesieniem topicow z dzialu archiwum.
dzis wyjezdzam w delegacje, wracam w sobote.-=m&m=- pisze: W zwiazku z powyzszym czekam na zgloszenia osob chcacych zająć sie przeniesieniem topicow z dzialu archiwum.
Szczegóły dotyczace przenoszenia zostana ustalone z osobami zainteresowanymi.
!markos pisze:tez moge sie tym zajac
jak sie was czyta (m&m + staneq) to ma sie wrazenie, ze jedyni cos robicie, a reszta tylko patrzy i sie opie*dalaznaczy.. tak dokladnie to stankowi sie tak jakos wymyka..
nasze projekty na samym koncu forum w miejsce archiwum? dalej sie nie da? moze jakis osobny adres internetowy? jak cos to moge kupic domenke jakas, np. dzialprojektowcorsasport.pl
aha.. moge zajac sie sprzatankiem archiwum i np. napisac wszystkie regulaminy.