Nowe logo pomysły projekty..
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: Nowe logo pomysły projekty..
klari cos ci nie idzie..
tak, mi tez pare rzeczy nie pasuje, ale jak wiesz forum dziala bardzo krotko i powinno udac sie wprowadzic jeszcze kilka zmian. wymaga to sporo pracy. ja akurat nie uczestnicze w tym co mike i staneq robia, poniewaz nie mam moda tam, gdzie oni dlubia i nie mam tez uprawnien admina, ktore ma jedynie mike, ale staram sie robic to, co moge. czyli faviconke, czyli naklejki.. i co tam jeszcze dam rade.. bede tez pracowal nad banerem. a ty co dales od siebie?
nie musisz odpowiadac, wszyscy znamy odpowiedz.
skoncentrujmy sie na konkretach i dzialaniu, a nie gledzeniu "a bo tak jest zle i ja chce inaczej".
tak, mi tez pare rzeczy nie pasuje, ale jak wiesz forum dziala bardzo krotko i powinno udac sie wprowadzic jeszcze kilka zmian. wymaga to sporo pracy. ja akurat nie uczestnicze w tym co mike i staneq robia, poniewaz nie mam moda tam, gdzie oni dlubia i nie mam tez uprawnien admina, ktore ma jedynie mike, ale staram sie robic to, co moge. czyli faviconke, czyli naklejki.. i co tam jeszcze dam rade.. bede tez pracowal nad banerem. a ty co dales od siebie?
nie musisz odpowiadac, wszyscy znamy odpowiedz.
skoncentrujmy sie na konkretach i dzialaniu, a nie gledzeniu "a bo tak jest zle i ja chce inaczej".
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wszedzie pisze Majk chce t, czy tamto - no i dobrze, bo ma dobre pomysly
Klari zluzuj troche, bo przeginasz.
Majk ze Stanqiem daja rade naprawde swietnie i chwala im za to
Jesli chodzi o propozycje naklejek, to pierwsza opcja markosa jest lepsza - z tymi odstepami.
Klari zluzuj troche, bo przeginasz.
Majk ze Stanqiem daja rade naprawde swietnie i chwala im za to
Jesli chodzi o propozycje naklejek, to pierwsza opcja markosa jest lepsza - z tymi odstepami.
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Staneq pisze:Dla mnie szkoda słów, że nie doceniacie incjatywy Majka
To po pierwsze ,czytaj co napisalem!-=kLaRi=- pisze: jestesmy mu wdzieczni ,ze sie podjal tego zadania ze zmiana serwera i wykupienia domeny na rok ,za to dostanie piwo
Ja sie nie znam na dzialaniu for itd ,ale staram sie pomoc tak jak moge by to nie wygladalo jak syf... a narazie wyglada i nikt nie chce posluchac... i robi pod siebieStaneq pisze: - jak przyszło do zmian zapaliło sie do pomocy masa osób za sprawe wziął się tylko Majk..
- teraz łatwo krytykować ale jakoś nikt sie do pomocy nie włączył a do tego wystarczyt tylko internet
Pisze tam od dwoch dni wraz z Markosem ,ale narazie nie przyjeliscie tego do wiadomosci...Staneq pisze:W dwóch załóżonych przezemnie wtakach jest miejsc na konkretne pomysły rady a nie post w stylu tak jest żle, nie podba sie to powiedz jak zrobnić pomoż
bo...
Wiec to kompromis miedzy wami dwoma a nie wszystkimi... z forum nie korzystacie tylko Wy i nowym moze byc trudniej znalezc pewne rzeczy...Staneq pisze:układ teraz jest kompromisem miedzy mną a Majkiem i tak juz zostanie mysle ze wszystko teraz tworzy całość i nasze projekty sa w dobrym miejscu..
Jestesmy bardzo wdzieczni!!!Staneq pisze:Dla Waszej informacji to wszystko nie jest takie hop siup i wymaga sporo czasu.. forum jeszcze nie jest w swojej ostatecznej formie cały czas pracujemy "wspólnie" na tym jak będzie wyglądać ostatecznie.. dzisiejsze zmiany to siedzenie Majka i moje nad tym forum od 16 do 21 non stop..
[/quote]Staneq pisze:poza tym CTM' u nie ma i jeżeli komuś się nie podoba Corsasport.pl to samo przeniesienie wątków z tuning.info tutaj nie jest jednoznaczne z tym że ktoś musi być członkiem corsasport
Tak !?a od kiedy ,podobno zmienilismy tylko nazwe !?Widze jakies nowe reguly !?Moze mnie wykasujecie za wyrazanie opinii...
Ja bardzo chetnie pomoge ,zrobcie liste to bardzo chetnie pomoge ,pisalem juz to wczesniej. Na programowaniu i calym tym syfie sie niestety nie znam ,ale z reszta pomoge.Narazie zawzieliscie sie razem i nie widze byscie przyjmowali pomoc nawet slowa ,jak to powinno wygladac...
No offence
!markos pisze:a ty co dales od siebie?
-=kLaRi=- pisze: Chetnie bym pomogl z lepkami ,ale niestety jestem poza granica ,ale wracam w maju dokladnie 15-tego i moge zajac sie lepkami (wiem gdzie jest fajna firma zajmujaca sie reklamami -robilem dla nas(slask) lepki na bydgoszcz)dla slaska badz dogadam sie z D12 i jakos sie podzielimy robota.
Ceny maja bardzo dobre ,a przy wiekszej ilosci pewnie jakis rabat rzuca.
Co do pomocy technicznej ,to zawsze bardzo chetny do pomocy tylko pytac!
Moze zaczniesz wiecej czytac a nie klepac kolejnych postow jak na tamtym forum-=kLaRi=- pisze:Kurcze to mega dziwne ,jak ja plotowalem naklejke "ogolonopolski zlot CTM ,Bydogoszcz + data" czyli troche tego bylo ,to babka policzyla mi od literki pare groszy i w sumie uzbieralo sie 7-8zl chyba max z tasma przenoszaca .Fakt ,ze chcieli miec plik w corelu (czyli ta wektoryzacja punktow),ale to sie da zrobic -chyba Markos to robil wtedy ...
Tak to wygladalo : 2xfotka
Mysle ,ze duzo taniej!
Jesli chcecie to zajme sie tym po powrocie:)
Powiedzialem ,ze chetnie sie tym zajme .
Staneq napisz co jest do zrobienia na PW i sie tym zajme.
Co do lepek to jesli poczekacie do maja ,az wroce z wysp to chetnie sie nimi zajme...
Dobrze wiecie ,ze bardzo Was szanuje ,ale nie dacie sobie nic powiedziec...
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
@Klari
my z Majkiem wszystko czytamy tylko wierz mi ze wprowadzanie zmian wymaga czasu i nie wszystko da sie tak łatwo zmieniać..
jak juz pisaliśmy forum jest nadal 'w budowie' i poczekaj spokojnie na końcowy rezultat..
Nie ma się co unosić...
Pece
my z Majkiem wszystko czytamy tylko wierz mi ze wprowadzanie zmian wymaga czasu i nie wszystko da sie tak łatwo zmieniać..
jak juz pisaliśmy forum jest nadal 'w budowie' i poczekaj spokojnie na końcowy rezultat..
Nie ma się co unosić...
Pece
Było c14se
- MrSpike
- Nowy
bardzo rzadko sie zgadzam z markosem,a le tym razem mu przytakne. moze i jestem tu nowy i szczerze mowiac nie zalezy mi na wlapkach, ale imho nazwa zobowiazuje. "corsasport" to nie "poprostucorsa"
naklejki wiaza sie z czlonkostwem w klubie, a klub nie powinien zrzeszac wszystkich. skoro sport to sport. warunek jak dla mnie: zmiany w samochodzie idace w kierunku jego sportowego charakteru. najbardziej punktowany tuning mechaniczny, pozniej optyczny. caraudio wogole bym nie bral pod uwage...
nikogo nie urazajac: seryjna corsa ze sprezyna obnizajaca zwieche to jeszcze nie sport.
pozdr
spajk
naklejki wiaza sie z czlonkostwem w klubie, a klub nie powinien zrzeszac wszystkich. skoro sport to sport. warunek jak dla mnie: zmiany w samochodzie idace w kierunku jego sportowego charakteru. najbardziej punktowany tuning mechaniczny, pozniej optyczny. caraudio wogole bym nie bral pod uwage...
nikogo nie urazajac: seryjna corsa ze sprezyna obnizajaca zwieche to jeszcze nie sport.
pozdr
spajk
corsarz c20xe - DO SPRZEDANIA
- -=m&m=-
- Website Admin
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Ja tez sie nie znam na działaniu for, nawet na zadnym nie mialem moderatora, ale nie o to chodzi. A jesli uwazasz ze robie to pod siebie to jestes w wielkim błedzie bo robie to tylko i wylacznie z sentymentu jaki mi pozostał do corsy i do ludzi z którymi wspóldziele pasje.-=kLaRi=- pisze:Ja sie nie znam na dzialaniu for itd ,ale staram sie pomoc tak jak moge by to nie wygladalo jak syf... a narazie wyglada i nikt nie chce posluchac... i robi pod siebie
Jesli chodzi o wyglad jak syf to rozumiem, ze masz na mysli podział, który został zaczerpniety z corsasport, tak wlasnie na tym forum sie wzorowalem !
Jesli chodzi o lepki to rozumiem Wasze obawy ale mam szczera nadzieje, ze na tym forum beda sie udzialały osoby, które nie chca jeździc seryjnymi corsami.
Z opcji, które przedstawił markos ja poprosze opcje nr.2 przy www nie bede sie upieral
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- MrSpike
- Nowy
a ja tam uwazam, ze wlpeka corsasport.pl dodaje ze 5KM i z 10pkt respectu, dlatego bedzie ich wiecej na seryjnych autach niz faktycznie sportowych.-=m&m=- pisze:Jesli chodzi o lepki to rozumiem Wasze obawy ale mam szczera nadzieje, ze na tym forum beda sie udzialały osoby, które nie chca jeździc seryjnymi corsami.
pozdr
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
tematu lepek komu je dawać nie ma co zgłębiać, ponieważ znając życie mimo że teraz las chętnych to jak dojdzie do płacenia to lepki kupią tylko wybrani więc przesiew sie zrobi sam...
Ad. banerek Markos działasz coś?
są inni chętni?
Ad. banerek Markos działasz coś?
są inni chętni?
Było c14se
-
- Swój
- Kontakt:
Faktycznie tez tak moze byc Dlatego uwazam ze lepki powinny byc tylko dla ludzi piszacych na forum. Pozatym co myslicie o tym zeby jedna osoba wysylala plik z gotowym logo do osoby zainteresowanej i kazdy by sobie sam wyciol ta nalepke u siebie gdzies w poligrafi , uwazam tez ze kolor powinien byc do wyboru jaki kto chce ( niemam nic do bialego !!!) byle czcionka i wielkosc wszystkich byla taka sama.-=m&m=- pisze:a ja tam uwazam, ze wlpeka corsasport.pl dodaje ze 5KM i z 10pkt respectu, dlatego bedzie ich wiecej na seryjnych autach niz faktycznie sportowych.
Pozdro.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
mysle, ze gdyby taki plik trafil jakims cudem w niepowolane rece to mielibysmy prawdziwy wysyp oklejonych seriiBasista pisze: Pozatym co myslicie o tym zeby jedna osoba wysylala plik z gotowym logo do osoby zainteresowanej i kazdy by sobie sam wyciol ta nalepke u siebie gdzies w poligrafi ....
Ps. podzielam Wasze obawy, ale jakie wyjscie z sytuacji ?? tylko corsy w naszych projektach ? , tylko osoby udzielajace sie na forum ??
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- MrSpike
- Nowy
osoby udzielajace sie na forum (ilosc postow >???) i posiadajace (uzytkujace) corsy zmienione w sposob, do ktorego pasuje okreslenie "sport".-=m&m=- pisze:podzielam Wasze obawy, ale jakie wyjscie z sytuacji ?? tylko corsy w naszych projektach ? , tylko osoby udzielajace sie na forum ??
imo tylko takie osoby powinny byc klubowiczami oraz tylko takie osoby powinny miec prawo do klubowych wlepek.
pozdr
-
- Swój
- Kontakt:
Oceniac po ilosci postow to bez sensu bo beda klepac byle co byle duzo.
Mysle ze lepki powinny byc tylko na samochodach w pewnym stopniu juz zmodyfikowanych badz w trakcie realizacji.Forum jest dla wszystkich i moga pisac tu wszyscy a nalepki klubowe miec tylko fury j.w. .
Badz tez inny pomysl starajacy sie o lepki daje fotki auta i krotki opis jesli sa to modyfikacje mechaniczne ktorych nie widac na zdjeciach zrobi sie ankiete w ktorej beda mogly glosowac tylko osoby juz majace lepki i one beda decydowac czy moze miec lepki czy nie.
Mysle ze lepki powinny byc tylko na samochodach w pewnym stopniu juz zmodyfikowanych badz w trakcie realizacji.Forum jest dla wszystkich i moga pisac tu wszyscy a nalepki klubowe miec tylko fury j.w. .
Badz tez inny pomysl starajacy sie o lepki daje fotki auta i krotki opis jesli sa to modyfikacje mechaniczne ktorych nie widac na zdjeciach zrobi sie ankiete w ktorej beda mogly glosowac tylko osoby juz majace lepki i one beda decydowac czy moze miec lepki czy nie.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
- !markos
- M A S T E R
pomysl basisty jest niezly z jednym ale - bez ankiety i glosowania. to czy samochod jest juz jakos zmodyfikowany widac jak na dloni, wiec problemu z przyznawaniem lepek raczej nie bedzie.
jezeli natomiast samochod nie pasuje do dzialu nasze projekty, bo jest seryjny.. no to proste, ze lepki nie bedzie po napisaniu "a bo ja bym chcial, mam pare tuningow" - masz tuningi, to zaprezentuj auto w dziale nasze projekty i sprawa sie rozwiaze.
nad banerem narazie nie pracuje, bo totalnie wypadlem z obiegu i nie wiem nawet gdzie szukac fotek jakichs fajnych cors
jezeli natomiast samochod nie pasuje do dzialu nasze projekty, bo jest seryjny.. no to proste, ze lepki nie bedzie po napisaniu "a bo ja bym chcial, mam pare tuningow" - masz tuningi, to zaprezentuj auto w dziale nasze projekty i sprawa sie rozwiaze.
nad banerem narazie nie pracuje, bo totalnie wypadlem z obiegu i nie wiem nawet gdzie szukac fotek jakichs fajnych cors
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
mi sie tez pozmysl Adiego podoba..
co do Banerka, właśnie macie jakieś fajne linki gdzie są pomodzone corsy do banerka
bo chyba ciężko będzie wybrać jakąś jedną z "naszych" do banera..zaraz sie pokłócicie więc to odpada
co do Banerka, właśnie macie jakieś fajne linki gdzie są pomodzone corsy do banerka
bo chyba ciężko będzie wybrać jakąś jedną z "naszych" do banera..zaraz sie pokłócicie więc to odpada
Było c14se
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
no tak, to kolega basista jest chyba najdłuzej w klubie i ma skromna ilosc postów, wiec lepek nie dostanie superMrSpike pisze: osoby udzielajace sie na forum (ilosc postow >???)
no chyba ze sie usunie z profilu ta ilośc postów..., w sumie po co to?
noi oczywiste, w temacie każdy bedzie mógł wyrazić swoja opinie czy auto jest faje czy nie.!markos pisze:pomysl basisty jest niezly z jednym ale - bez ankiety i glosowania. to czy samochod jest juz jakos zmodyfikowany widac jak na dloni, wiec problemu z przyznawaniem lepek raczej nie bedzie.
- MrSpike
- Nowy
??? moze oznaczac i 10 i 1000 postow. kwestia ustalenia.czester 1 pisze:no tak, to kolega basista jest chyba najdłuzej w klubie i ma skromna ilosc postów, wiec lepek nie dostanie superMrSpike pisze: osoby udzielajace sie na forum (ilosc postow >???)
no chyba ze sie usunie z profilu ta ilośc postów..., w sumie po co to?
noi oczywiste, w temacie każdy bedzie mógł wyrazić swoja opinie czy auto jest faje czy nie.!markos pisze:pomysl basisty jest niezly z jednym ale - bez ankiety i glosowania. to czy samochod jest juz jakos zmodyfikowany widac jak na dloni, wiec problemu z przyznawaniem lepek raczej nie bedzie.
a pomysl basisty nie jest zly.
z glosowaniem za przyjeciam do klubo powinno byc tak samo:
przedstawienie swojego wozidelka i glosowanie wsrod klubowiczow czy chca taka osobe wsrod siebie.
pozdr
- !markos
- M A S T E R
bez glosowania. to niepotrzebnie skomplikuje watki. gdzie bedziemy je robic? nad kazdym watkiem powstanie ankieta czy powinien dostac lepki czy nie? plizz..
prezentacja auta zgodnego z regulaminem (ktory powstanie) bedzie wystarczajaca do uzyskania lepek corsasport.pl, kompletu na 2 boczne szyby, oczywiscie po dokonaniu wplaty na konto osoby ogarniajacej lepki.
prezentacja auta zgodnego z regulaminem (ktory powstanie) bedzie wystarczajaca do uzyskania lepek corsasport.pl, kompletu na 2 boczne szyby, oczywiscie po dokonaniu wplaty na konto osoby ogarniajacej lepki.
- MrSpike
- Nowy
glosowanie nie ma dotyczyc wlepek tylko przyjecia do klubu. a bycie klubowiczem to pewne przywileje i pewne obowiazki (jakie - kwestia do ustalenia)!markos pisze:bez glosowania. to niepotrzebnie skomplikuje watki. gdzie bedziemy je robic? nad kazdym watkiem powstanie ankieta czy powinien dostac lepki czy nie? plizz..
za przyjeciem nowego klubowicza powinni glosowac czlonkowie klubu. wlepka to tylko znak, ze dana osoba jest czlonkiem klubu i tylko czlonkom powinna przyslugiwac.
a glosowanie za / przeciw przyjeciu powinno byc w dziale klubowym (widocznym tylko dla klubowiczow) w formie ankiety.
pozdr
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
glosowanie glosowaniem tylko komu bedzie sie chcialo uzcestniczyc w 36 podobnej ankiecie i kto je bedzie ciagle przygotowywal? podejrzewam, ze po paru miesiacach temat zostanie zarzucony
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- !markos
- M A S T E R
spike wyluzj sie z tym przyjmowaniem do klubu... pokazujesz auto w projektach, jest zmodyfikowane - wplacasz, mozesz miec naklejki. po problemie.
ja moze nie jestem dobrym przykladem na ocenianie tego, bo dawno nie mam corsy - ale nie czuje potrzeby tworzenia klubu jako organizacji, produkowania kubkow, smyczek klubowych i zmieniania statusu uzytkownika z "uzytkownik gorszy" na "klubowicz".. po cholere to komu? masz naklejke - mozesz sie czuc klubowiczem i juz.
ja moze nie jestem dobrym przykladem na ocenianie tego, bo dawno nie mam corsy - ale nie czuje potrzeby tworzenia klubu jako organizacji, produkowania kubkow, smyczek klubowych i zmieniania statusu uzytkownika z "uzytkownik gorszy" na "klubowicz".. po cholere to komu? masz naklejke - mozesz sie czuc klubowiczem i juz.
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
1. myślę, że lepki nie mają służyć przylansowaniu się typu "mam stunowaną furę i należę do tuningowego forum" tylko bardziej akcji "zobaczcie, że coś takiego istnieje". jak już ktoś wcześniej napisał, mają reklamować klub i przyciągać nowych użytkowników, więc im więcej tym lepiej
2. ja jestem za opcją przyklejania lepek z zewnątrz
2. ja jestem za opcją przyklejania lepek z zewnątrz
- MrSpike
- Nowy
skoro nie chcecie statusu klubowicza (co nie musi oznaczac "lepszy") to po co wogole naklejki? co ona oznacza wtedy?!markos pisze:spike wyluzj sie z tym przyjmowaniem do klubu... pokazujesz auto w projektach, jest zmodyfikowane - wplacasz, mozesz miec naklejki. po problemie.
jestem aktywny na paru forach i z kazdego mam sobie pacnac naklejke bo mam jakis tam mody w autach? miejsca by mi nie starczylo
pozdr
- !markos
- M A S T E R
chcesz to se pacnij, nikomu nie zabronisz przylepienia na samochod 10 naklejek z roznych klubow, czy for..
naklejka oznacza, ze twoj samochod znajduje sie w dziale projektow na tym forum
naklejka oznacza, ze twoj samochod znajduje sie w dziale projektow na tym forum
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@klari
pytasz sie dlaczego majk ma o wszystkim decydowac? to ja ci odpowiem - bo inaczej sie nie da. zawsze ktos bedzie niezadowolony z takiego czy innego rozwiazania a poniewaz on jako jedyny (moze z pomoca kilku osob o ktorych nie wiem) podjal sie przeniesienia forum i zajecia sie tym syfem to niestety tak musi byc. demokracja nie zawsze wychodzi na dobre ... a juz na pewno nie w przypadku tego forum
powodzenia zycze
pytasz sie dlaczego majk ma o wszystkim decydowac? to ja ci odpowiem - bo inaczej sie nie da. zawsze ktos bedzie niezadowolony z takiego czy innego rozwiazania a poniewaz on jako jedyny (moze z pomoca kilku osob o ktorych nie wiem) podjal sie przeniesienia forum i zajecia sie tym syfem to niestety tak musi byc. demokracja nie zawsze wychodzi na dobre ... a juz na pewno nie w przypadku tego forum
powodzenia zycze
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- !markos
- M A S T E R
dobra, konkrety!
no wiec lepka ma nastepujace parametry:
- 350x80mm
- 3mm outline
- bialy mat
- klejona od zewnatrz lub od wewnatrz - koszt bedzie taki sam, to tylko kwestia pozniejszej deklaracji chetnych
wyglada to mniej wiecej tak:
specjalnie dla porszaka zrobilem wersje biala na czarnym tle
pasi?
no wiec lepka ma nastepujace parametry:
- 350x80mm
- 3mm outline
- bialy mat
- klejona od zewnatrz lub od wewnatrz - koszt bedzie taki sam, to tylko kwestia pozniejszej deklaracji chetnych
wyglada to mniej wiecej tak:
specjalnie dla porszaka zrobilem wersje biala na czarnym tle
pasi?
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Kontakt:
przeuroczo , jestes wielki debesciak
markos wiesz jaka wysokosc maja lepki z uk? majk mial mierzyc szybe, to dowiemy sie jak wysokie oni maja litery
markos wiesz jaka wysokosc maja lepki z uk? majk mial mierzyc szybe, to dowiemy sie jak wysokie oni maja litery
- !markos
- M A S T E R
nie mam pojecia jaka wysokosc/wielkosc maja lepki z uk
cala szyba jest szeroka na ~70cm, stad propozycja 35cm naklejki
ale wydaje mi sie, ze troche za daleko brniemy w klon tego co maja w uk nie mozemy zrobic czegos swojego? chociazby lepki.. mi to wszystko jedno jak ona bedzie wygladac, bo i tak jej nie beda mial na samochodzie, ale wydaje mi sie, ze w zupelnosci wystarczajace jest sciagniecie samego pomyslu na corsasport.pl a dalej juz moglibysmy sie wykazac jakas inwencja.. zarowno w temacie kontrowersyjnego podzialu forum, jak i w temacie lepki..
cala szyba jest szeroka na ~70cm, stad propozycja 35cm naklejki
ale wydaje mi sie, ze troche za daleko brniemy w klon tego co maja w uk nie mozemy zrobic czegos swojego? chociazby lepki.. mi to wszystko jedno jak ona bedzie wygladac, bo i tak jej nie beda mial na samochodzie, ale wydaje mi sie, ze w zupelnosci wystarczajace jest sciagniecie samego pomyslu na corsasport.pl a dalej juz moglibysmy sie wykazac jakas inwencja.. zarowno w temacie kontrowersyjnego podzialu forum, jak i w temacie lepki..
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
To ma byc na boczna szybe!? wydaje mi sie ,ze bedzie troche za duze !?
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Podaj rozmiary spełniajace Twoje oczekiwania.-=kLaRi=- pisze:To ma byc na boczna szybe!? wydaje mi sie ,ze bedzie troche za duze !?
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Kontakt:
nie mysle o kopiowaniu jota w jote. poprostu u nich te proporcje wielkosci szyby i liter wydaja sie byc odpowiednie. dlugosc napisu raczej znaczenia niema, byle byl widoczny na powierzchni szyby