Dobrze robisz

git??? przecie to rozdeptane cos z rozjechanymi kolami!markos pisze:fajne fotki!
popracuj troche nad spasowaniem przedniego zderzaka, popraw tlumik i bedzie git
tylko przepisalem to co napisane bylo strone wczesniej!markos pisze:ten w odroznieniu od innych nie lezy na ziemi i nie udaje, ze ma naped na tylna osmoze to powoduje, ze wyglada normalnie...
naped jest zwykle tam gdzie szersza felga. wy, najmocniejsi ludzie od strony wizualnej, nie wiedziec czemu, montujecie do przednionapedowych samochodow szersze felgi na tyl. to nie pomaga absolutnie w niczym, a w zakretach nawet przeszkadza. teraz jasniej?kamiloooo pisze:tam gdzie felga aluminiowa tam jest naped??![]()
![]()
![]()
ale gdzie ja mam z tylu szersze felgi?? chodzilo o trakcje to do scigania niedzielnego zalozylem sliki na stalowce...tak sa 4 felgi identyczne!markos pisze:naped jest zwykle tam gdzie szersza felga. wy, najmocniejsi ludzie od strony wizualnej, nie wiedziec czemu, montujecie do przednionapedowych samochodow szersze felgi na tyl. to nie pomaga absolutnie w niczym, a w zakretach nawet przeszkadza. teraz jasniej?
oo szkodabaca358 pisze:Z bólem serca to pisze moja corsa jest na sprzedażwkrótce pojawi sie ogłoszenie we właściwym dziale.
no to czekamy, aż nowy właściciel zaloguje sie na forum :]Zioo pisze:no i kolejna Corsa przyjechala do Łodzi :> ...
ja dodam ze blad wywala na TIDzie bez drutowaniatomyldz pisze:Mam pytanko do Was odnosnie bledu nr.95 jaki jest w aucie.Co to jest i jak sie go pozbyc..?