Myślałem żeby zrobić połączenie czerwonego z czarnym ... Auto jest całe czarne ... Wiec środek albo czarny z czerwonymi akcentami albo czerwony z czarnymi akcentami, ale myślę że czarny z czerwonym akcentem lepiej wygląda ... Fotel chciałbym strasznie takie coś z clio rs , forda fotel wygodny i ciężko dostępny za dobre pieniądze i wiadomo środek fotela alcantara a reszta skóra .... tak jak w tym corrado rdzewego z dare garage

Wiadomo akcenty typu uchwyty , rączki , itp itd wyślę do zrobienia w włóknie węglowym ... Podsufitka jak będę robił to jak uda mi się kupić materiał dobrej jakości i nie za górę złota to coś takiego i wtedy bym boczki , słupki to co na żółto zaznaczone zrobił tak samo jak podsufitkę

Tunel albo zrobić w Włóknie albo obszyć skórą . Kierownica myślałem nad czymś taki

Albo jakaś sportową zrobić tak jak na zdjęciu dół w włóknie a reszta skóra perforowana a na środku czerwone przeszycie tak jak na tej pierwszej

... Zostanie gałka zmiany biegów , ręczny . Wykładzinę zostawię taką jaka jest ... Bo niedawno była robiona ...
Deskę też chciałbym obszyć skórą , albo jakieś ciekawe połączenie , tak jak zrobił carlex
Także taka była by moja wizja na środek ...

Ile z tego uda mi się zrealizować czas pokaże