Niech rentgeny sluza dzielnie w kolejnej CB

Taka podpowiedz z mojej strony... Taki culcik maly

Pomysl...

opcja ciekawaBear_ pisze:Te lampy z biegiem czasu wygladaja coraz to lepiej
Taka podpowiedz z mojej strony... Taki culcik malyRozkleic je i w treser gdzie siedzi kierunek i postoj wstawic spowrotem oryginalne pomaranczowe wkladki
Pomysl...
ja tak zrobiłem w moich lampachAlvaro pisze:opcja ciekawaBear_ pisze:Te lampy z biegiem czasu wygladaja coraz to lepiej
Taka podpowiedz z mojej strony... Taki culcik malyRozkleic je i w treser gdzie siedzi kierunek i postoj wstawic spowrotem oryginalne pomaranczowe wkladki
Pomysl...
tylko rozklejania trochę wymaga skupienia i czasu:D
Informuję, że zostało to zrobione zaraz po tym jak kupiłem lampki od CiebieBear_ pisze:Rozkleic je i w treser gdzie siedzi kierunek i postoj wstawic spowrotem oryginalne pomaranczowe wkladki
Pomysl...
To chyba mało "profesjonalnie" mu to zrobiłdr3d2i0r pisze:doświadczenie, i naocznie widzialem co się dzialo u kumpla
a kto powiedział że ten carbon ma być czarny??maximo pisze:no i juz widac zreszta nie pierwszy raz ze czarna maska wyglada w corsie chujowo niewazne czy bedzie w akrylu metaliku maci3e czy karbonowej folii, daj se to polakierowac razem ze zderzakami w kolor budy i bedzie slicznie
Bear_ pisze:A ja wieeeeem... Rikku na spocie AH Cie podjeb**![]()
Zycze udanych prac i czekam na foty :]