Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
wow pisze:no troche conieco... dokladnie wzorem byla ta klatka:
[obrazek]
z fury beardy'ego.
...ktora za wyjatkiem materialu jest identyczna ze wspomnianym wczesniej wiechersem
rozni sie tylko tym, ze wiechers ma dodatkowo zastrzal zaraz za fotelami na malej wysokosci (widac na zdjeciu)
nawet plytki mocowan maja identyczne i w tych samych miejscach
wow pisze:
chlop prosty byl i polerowal za szybko i za mocno - zanim dostal do roboty moja klatke polerowal porecze z nierdzewki no i troche przedobrzyl... teraz ireco bedzie polerowac samodzielnie.
a mówią, że pracę trzeba szanować
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
pirat pisze:nie no, nastepny wariat, ktory wywali tylna kanape A gdzie fotelik wlozysz?
Fajna bedzie taka polerowana! czekamy na niusy
wlasnie caly sek w tym, ze podobnie jak u beardy'ego kanape z tylu bede mial... troche sciemniona bedzie jej funkcja, bo w koncu nikt sie tam nie wcisnie, ale kanapa bedzie dokladnie tak jak chcialem a fotelik to u Ewci w megance bedzie jezdzil, lol
pirat pisze:ja, ja, tylko niech sie wena pojawi i troche wolnego czasu
hehehehehe... a juz myslalem ze tym strasznym zdjeciem zniechecilem Cie na dobre
wow pisze: a fotelik to u Ewci w megance bedzie jezdzil, lol
Mowimy o dzieciecym? Eeee, ja juz mam przed oczami u ciebie dzieciece Recaro (koszt nowego niestety ponad 1000zl, ostatnio ogladalem ) zamontowanie centralnie posrodku tylniej kanapy na tle krzyza z klatki, a dzieciak zapinany 5punktowym pasem. Mistrz wyglad
wow pisze: a fotelik to u Ewci w megance bedzie jezdzil, lol
Mowimy o dzieciecym? Eeee, ja juz mam przed oczami u ciebie dzieciece Recaro (koszt nowego niestety ponad 1000zl, ostatnio ogladalem ) zamontowanie centralnie posrodku tylniej kanapy na tle krzyza z klatki, a dzieciak zapinany 5punktowym pasem. Mistrz wyglad
moze dzisiaj wieczorem pojawia sie juz na forum jakies spyshots klatki pstrykniete z komorki
duzy apdejt ze zdjeciami napewno w poniedzialek, ale pewnie tylko tomkowej czesci, w niedziele nie zdaze przygotowac odswiezenia swojej stronki, bo jade chyba posmigac sobie z chlopakami na tor w lublinie
jak nie pojade to ogarne swoja strone i cos pozmieniam
cyfraka zawsze ma ze soba, ale cholera go wie czy bedzie mial dostep do netu przez weekend.. jak bedzie w lodzi to moze m&m go napadnie i zrzuca u niego na kompa i do netu jeszcze przed poniedzialkiem? jestem tak samo jak tomek, albo i lepiej obsrany z powodu tej klatki
!markos pisze:cyfraka zawsze ma ze soba, ale cholera go wie czy bedzie mial dostep do netu przez weekend.. jak bedzie w lodzi to moze m&m go napadnie i zrzuca u niego na kompa i do netu jeszcze przed poniedzialkiem? jestem tak samo jak tomek, albo i lepiej obsrany z powodu tej klatki
chyba klatka naprawdę się bardzo spodobała, i teraz WOW nie wysiada z corsy i fotek zrobić nie może ... poczekamy .. jak będzie omijał maćdrajwy to zgłodnieje .... i będą fotki!