..:Spoty w centrum:..
- ja37
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Model auta: Astra H GTC
- Silnik: Z20LEH
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Re: ..:Spoty w centrum:..
Porszak, ty znasz norbiego z EBE, co mantę czerwoną ma i wsadza teraz c20xe?
Niedługo bedzie u mnie, może daj jemu TIS-a dla mnie?
Niedługo bedzie u mnie, może daj jemu TIS-a dla mnie?
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
ja rowniez chetnie wpadne mam nadzieje ze nic nie wyskoczy nie planowanego
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
- ja37
- Support Team
no i z norbim sie już 2 razy widziałem, a płytki nie mam
Kiedy jakis spocik?
Jak emsik przyjedzie?
Kiedy jakis spocik?
Jak emsik przyjedzie?
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
No dobra tylko od razu nie bijcie byłem w Łodzi od zeszłej środy ale z uwagi na rodzinny charakter odwiedzin nie miałem czasu się spotkać
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Bez listowiec ;-)
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Porszak dal pomysl na te weekend (jeszcze nie ustalone dokladnie co i jak ) ale ja sie pisze i pewnie nie tylko ja ... mysle, ze damy rade jakos wczesniej poinformowac co i jak
mozemy zaczac nawet u mnie w garazu :D jezeli ktos mialby chec wjazdu na kanal
mozemy zaczac nawet u mnie w garazu :D jezeli ktos mialby chec wjazdu na kanal
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
chlopaki na 16 w niedziele? ja wczsniej nie moge a i na wyscig chialbym zdazyc .
ja37 znam, norbiego, ale sie z nim nie widuje
ja37 znam, norbiego, ale sie z nim nie widuje
- Zioo
- Nowy
mnie pasuje
tylko gdzie startujemy ?? kaloryfer odradzam bylismy w czwartek - komarow od zarabania...
tylko gdzie startujemy ?? kaloryfer odradzam bylismy w czwartek - komarow od zarabania...
- ja37
- Support Team
Nie wiem ile jeszcze pogoszczę Andrzeja z Gdyni, może z nim się wybierzemy.
Jutro robimy corsą kilklerozy, niedziela wolna.
Jutro robimy corsą kilklerozy, niedziela wolna.
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
ja niestety odpadam jesli ta niedziela chyba ze uda mi sie kobiete przekonac to bede dzonił do Porszaka
- Zioo
- Nowy
ok mozemy pod philipsem o 16 zaczac... (jezeli ktos nie wie to jest to na al. Piłsudskiego (w miare niskie numery ok 30 ..naprzeciw Galerii Łódzkiej ) mysle, ze wiecej jak 1h tam nie wytrzymamy i przeniesiemy sie na Della czyli ul. ofiar terroryzmu 11 wrzesnia .. okolice krancowki autobusow :>
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
ja tez dziekuje, szkoda ze tak malo czasu mialem. nastepnym razem pojezdzimy dluzej hehe.
jak widac plaski przebieg momentu jest lepszy na kreske niz taki typowy dla dlubanego n/a. za kazdym razem grzesiek byl lepszy, dopiero na koncu mojej 4 zaczynalem powolutku go doganiac.moze kolejnym razem wyrowanmy szanse pod wzgledem wagi , a ja poprawie starty.
co bylo w kadecie? xe czy ne, kolega mowil ze slabo wystartowal.
pozdro
jak widac plaski przebieg momentu jest lepszy na kreske niz taki typowy dla dlubanego n/a. za kazdym razem grzesiek byl lepszy, dopiero na koncu mojej 4 zaczynalem powolutku go doganiac.moze kolejnym razem wyrowanmy szanse pod wzgledem wagi , a ja poprawie starty.
co bylo w kadecie? xe czy ne, kolega mowil ze slabo wystartowal.
pozdro
- ja37
- Support Team
W kadecie było ne, tyle, że świeżo po remoncie, niedłubane.
Pojechałeś, a za 10 minut przyjechał killer i mari, szkoda, że się spóźnili.
U mnie wąskim gardłem jest wydech, co właśnie wychodzi przy wyższych obrotach, bo tak od 5500 już idzie słabiej.
U killera jest 2,25 zdaje się i jemu idzie równo do samej góry.
Zważ corsę, ja swoją ważyłem - 930kg.
Pojechałeś, a za 10 minut przyjechał killer i mari, szkoda, że się spóźnili.
U mnie wąskim gardłem jest wydech, co właśnie wychodzi przy wyższych obrotach, bo tak od 5500 już idzie słabiej.
U killera jest 2,25 zdaje się i jemu idzie równo do samej góry.
Zważ corsę, ja swoją ważyłem - 930kg.
- Zioo
- Nowy
bylo milo nawet nie wiedzialem ze az tyle suvenirow wygralem rok temu a jak tam poszlo z kadetem ??
tak czy inaczej moim zdaniem musisz pojechac shamowac sie jeszcze raz na dobrej hamowni , bo moc jest ale chyba nie tyle co w podpisie :> u mnie nadal nie wystrojone i waga jakies 1150 z pasazerem :>
tak czy inaczej moim zdaniem musisz pojechac shamowac sie jeszcze raz na dobrej hamowni , bo moc jest ale chyba nie tyle co w podpisie :> u mnie nadal nie wystrojone i waga jakies 1150 z pasazerem :>
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
to co Maha jest zła ?Zioo pisze: tak czy inaczej moim zdaniem musisz pojechac shamowac sie jeszcze raz na dobrej hamowni
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Zioo
- Nowy
jest bardzo dobra .. ale moze zle namierzyli no zapiernicza i to dobrze, ale ja mam niedosyt i stage 0,5 wydaje mi sie bardziej realny jezeli chodzi o wyniki-=m&m=- pisze:
to co Maha jest zła ?
- ja37
- Support Team
Zioo, ten pasażer, to twój brzuch
1150, to tyle waży ABS, klima i świnia
Ja się ważyłem ze wszystkim, z gratami w bagażniku, tylko beze mnie
- Zioo
- Nowy
no moj brzuch tez w to wliczam i mackaja37 pisze:Zioo, ten pasażer, to twój brzuch
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
Zioo to akurat na lato bedziesz mogl je wszystkie wykorzystac .
jesli chodzi o moc to tez mam wrazenie ze juz tak nie jedzie jak kiedys, ale to raczej przyzwyczajenie. wejdz do mojego watku i porownaj sobie przebieg momentu przed "mantzlem" i po. ja mysle ze tu jest problem, porownaj do tego przebieg momentu w xe. z majkiem kiedy nie mialem boxa jechalismy rowno i o byciu z przodu decydowal tylko lepszy start.
z corsa z belka, z ktora kiedys latal grzesiek w kleszczowie tez jechalem rowno jednak start zawsze byl dla niego (przed boxem dochodzilem go tylko na 3 i 4).
sprawdzimy dokladniej kolejnym razem. jak juz sie tlumacze to moim zdaniem jeszcze musze sie nauczyc startow z tymi wyzszymi sprezynami, a prowadzenie na nich jest sporo gorsze. przewaga wyzszego przodu jest tylko w koleinach, latwiej przez nie przejezdzac. ciezkie 16" i wieksza srednica tez nie pomagaja, ale czego sie nie robi dla lansu . nie wiem czy przod z xe tez nie jest troche ciezszy. nie ma sie co rozwodzic...
z kadetem bylem z przodu, ale mowil ze slabo ruszyl.
jest na tej drodze miejsce wiec jeszcze mozna z rolki pojechac z grzeskiem. z kilerem jesli on ma 14" to juz raczej szans bym nie mial zadnych. nastepnym razem przyjade na p zero a nie tych zlomach ktore mialem. zylem nadzieja ze lzejsza stalowka troche mi pomoze
co do wagi. moja wazyla (chyba)930 albo 950 z 1.0. teraz nie wiem,zwaze niedlugo. grzesiek ciezka a Twoja jak na przedlift.
jesli chodzi o moc to tez mam wrazenie ze juz tak nie jedzie jak kiedys, ale to raczej przyzwyczajenie. wejdz do mojego watku i porownaj sobie przebieg momentu przed "mantzlem" i po. ja mysle ze tu jest problem, porownaj do tego przebieg momentu w xe. z majkiem kiedy nie mialem boxa jechalismy rowno i o byciu z przodu decydowal tylko lepszy start.
z corsa z belka, z ktora kiedys latal grzesiek w kleszczowie tez jechalem rowno jednak start zawsze byl dla niego (przed boxem dochodzilem go tylko na 3 i 4).
sprawdzimy dokladniej kolejnym razem. jak juz sie tlumacze to moim zdaniem jeszcze musze sie nauczyc startow z tymi wyzszymi sprezynami, a prowadzenie na nich jest sporo gorsze. przewaga wyzszego przodu jest tylko w koleinach, latwiej przez nie przejezdzac. ciezkie 16" i wieksza srednica tez nie pomagaja, ale czego sie nie robi dla lansu . nie wiem czy przod z xe tez nie jest troche ciezszy. nie ma sie co rozwodzic...
z kadetem bylem z przodu, ale mowil ze slabo ruszyl.
jest na tej drodze miejsce wiec jeszcze mozna z rolki pojechac z grzeskiem. z kilerem jesli on ma 14" to juz raczej szans bym nie mial zadnych. nastepnym razem przyjade na p zero a nie tych zlomach ktore mialem. zylem nadzieja ze lzejsza stalowka troche mi pomoze
co do wagi. moja wazyla (chyba)930 albo 950 z 1.0. teraz nie wiem,zwaze niedlugo. grzesiek ciezka a Twoja jak na przedlift.
- Zioo
- Nowy
no mnie chodzilo bardziej jak dojezdzalismy na miejsce w 2 auta i poszlo z momentu .. ja pocisnalem, a Ty chwile pozniej i oczywiscie mnie przeszedles, ale moim zdaniem sporo za pozno
wiadomo 16" robi duze straty (wiem, bo moje 15 tez robia opory) ale nadal mam niedosyt ;D bardzo postaram sie wystroic swoje na zlot, lub jakis Street-meet na Dellu ...
bardziej chodzilo mnie ile przed kadetem mnie cos 3 zamulilo troche i mnie wyprzedzil nieznacznie ... ja z kadetem w plecy .. znaczy jego plecy byly moim przodem
wiadomo 16" robi duze straty (wiem, bo moje 15 tez robia opory) ale nadal mam niedosyt ;D bardzo postaram sie wystroic swoje na zlot, lub jakis Street-meet na Dellu ...
bardziej chodzilo mnie ile przed kadetem mnie cos 3 zamulilo troche i mnie wyprzedzil nieznacznie ... ja z kadetem w plecy .. znaczy jego plecy byly moim przodem
- ja37
- Support Team
Ja wiem, że mam najgorszy silnik z naszej trójki(Killer i Mari) i nic na to nie poradzę na razie.....
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
juz wiem o czym mowisz. ja pojechalem chyba z 3 bez redukcji. a i nie wcisnalem odrazu do spodu.Zioo pisze:no mnie chodzilo bardziej jak dojezdzalismy na miejsce w 2 auta i poszlo z momentu .. ja pocisnalem, a Ty chwile pozniej i oczywiscie mnie przeszedles, ale moim zdaniem sporo za pozno
z kadziem przy zmienie na 3 lub 4 spadla mi wtyczka z tps i troche mula zlapal, ale to juz nie mialo nawet wplywu zadnego na wynik
z CB z ne i bez boxa bylem min. dlugosc z przodu, ale na starcie ponad dlugosc w plecy przez kijowe ruszenie.
ogolnie nastepnym razem juz bede nauczony ze trzeba pojechac dalej i temp oleju zbic i hebli bo po 3 czy 4 hamowaniach ze 130= wreszcie widzialem jak mi sie klocki kopca
chociaz w drodze powrotnej i tak bylo prawie caly czas 110st dopoki nie zjechalem z trasy. 30min do belchatowa na miejsce....