Trzeba by bylo wszystko wybebeszyc, pozrywac w cholere plastiki, tapicerke itp, a wtedy klateczka byla by "jak stad"
c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Klateczka naprawde cool, ale siakos nie pasuje do tego sliczniutkiego wnetrza
Trzeba by bylo wszystko wybebeszyc, pozrywac w cholere plastiki, tapicerke itp, a wtedy klateczka byla by "jak stad"
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
wreszcie sie na foruma wbilem... jej, ale mi to dlugo zajelo... no to po kolei...
zdjec nie bylo dlugo, bo jakis zamotany czas mam - jakos strasznie duzo rzeczy na glowie i ogarnac sie nie moge... poza tym wydatkow innych tona i po prostu rece opadaja...
dzieki gumis za zapodanie tej malutkiej foteczki - zawsze to cos
klatka jest... jest fajna. ale... musze definitywnie opuscic fotel nizej, bo perspektywa spotkania sie mojej glowy z rura nie napawa mnie optymizmem. krotko mowiac: siedze mega blisko tej rury z przodu i jest to troche scary, ale co tam
wsiadanie to maly problem: bardzo szybko mozna sie przyzwyczaic... zreszta troche gimnastyki nie zaszkodzi
klatka sie swieci i blyszczy, ale zeby naprawde ladnie wygladala trzebaby ja wyciagnac z samochodu, wypolerowac porzadnie jeszcze raz i polakierowac bezbarwnym - pewnie kiedys to zrobie, a jakos wolna chwila postaram sie przepolerowac ja recznie pasta, bo mozna powiedziec ze jest odpicowana w 50%, do pozostalych 50% mam spore zastrzezenia...
staneq: dzieki za to profi, ale powiem szczerze c20rsa staje sie z dnia na dzien coraz mniej profi, a coraz bardziej szczurowata... latka nie sa dla tego samochodu laskawe... wnerwia mnie to auto juz zdeka. potrzebuje nowych drzwi, nowej klapy (ta akurat juz czeka), rozebrania do golego, zadbania o nie i nowego lakieru. naprawde sie postarzal ten samochod... zrobie to, na pewno to zrobie bo jazda ciagle sprawia mi kupe radosci i auto to jest moja zabaweczka, ale w miedziance zobaczycie szczurka juz zdeka...
kotlin: klatka skrecana z prostej przyczyny: latwosc demontazu, oraz najmniejsza inwazyjnosc w bude...
zedyo: klateczka nie pasuje? ja wiem ze jakos klatki kojarza sie z wyprutym wnetrzem, ale nie koniecznie... wnetrze jest przytulne, a klateczka dlatego jest z nierdzewki zeby pieknie sie z tym wnetrzem skomponowala. zreszta taka mialem koncepcje... markos sie smieje po co mi kanapa - dla sciemy... taki samochod ma byc... zabawka, ale sciemniona, ukryta pod plaszczem zwyklej fury...
arts: do twojej fury to by dopiero pasowala taka klatka - masz super samochod!
gobo: no, nie bardzo mozna jezdzic z tylu - to sciema jest bardziej. raz, ze teraz po zamontowaniu drugich szelek trzeba byc naprawde fit zeby wejsc do tylu, a potem trzeba sie mocno starac zeby nie popsuc sobie glowki o krzyz
pirat, porszak: no wiec uzytkowanie to kwestia przyzwyczajenia: basista mowi ze nie moglby jezdzic w kuble typu expert, ja juz turlam sie dlugo i jest mega fajnie, podobnie z klatka - dla mnie luz. lubie ten maly hardcore, ale wiem ze wiekszosci (w tym mojej Ewci) malo sie to podoba
a bezpieczenstwo - tak, zdecydowanie bedzie... jak tylko opuszcze kubel. bo na co mi spokojne wyjscie z daszka, skoro mozg zostanie na rurce z przodu
usztywnienie nadwozia: no coz... nie mialem dosc dlugo samochodu, wiec tak naprawde to moje odczucia sa nieco sciemnione, ale wydaje mi sie ze jest szytwniejszy... oj tak... coraz wiecej sobie pozwalam w tym samochodzie i az dziwi mnie, ze granica bezpieczenstwa jest ciagle daleko daleko...
zdjec nie bylo dlugo, bo jakis zamotany czas mam - jakos strasznie duzo rzeczy na glowie i ogarnac sie nie moge... poza tym wydatkow innych tona i po prostu rece opadaja...
dzieki gumis za zapodanie tej malutkiej foteczki - zawsze to cos
klatka jest... jest fajna. ale... musze definitywnie opuscic fotel nizej, bo perspektywa spotkania sie mojej glowy z rura nie napawa mnie optymizmem. krotko mowiac: siedze mega blisko tej rury z przodu i jest to troche scary, ale co tam
staneq: dzieki za to profi, ale powiem szczerze c20rsa staje sie z dnia na dzien coraz mniej profi, a coraz bardziej szczurowata... latka nie sa dla tego samochodu laskawe... wnerwia mnie to auto juz zdeka. potrzebuje nowych drzwi, nowej klapy (ta akurat juz czeka), rozebrania do golego, zadbania o nie i nowego lakieru. naprawde sie postarzal ten samochod... zrobie to, na pewno to zrobie bo jazda ciagle sprawia mi kupe radosci i auto to jest moja zabaweczka, ale w miedziance zobaczycie szczurka juz zdeka...
kotlin: klatka skrecana z prostej przyczyny: latwosc demontazu, oraz najmniejsza inwazyjnosc w bude...
zedyo: klateczka nie pasuje? ja wiem ze jakos klatki kojarza sie z wyprutym wnetrzem, ale nie koniecznie... wnetrze jest przytulne, a klateczka dlatego jest z nierdzewki zeby pieknie sie z tym wnetrzem skomponowala. zreszta taka mialem koncepcje... markos sie smieje po co mi kanapa - dla sciemy... taki samochod ma byc... zabawka, ale sciemniona, ukryta pod plaszczem zwyklej fury...
arts: do twojej fury to by dopiero pasowala taka klatka - masz super samochod!
gobo: no, nie bardzo mozna jezdzic z tylu - to sciema jest bardziej. raz, ze teraz po zamontowaniu drugich szelek trzeba byc naprawde fit zeby wejsc do tylu, a potem trzeba sie mocno starac zeby nie popsuc sobie glowki o krzyz
pirat, porszak: no wiec uzytkowanie to kwestia przyzwyczajenia: basista mowi ze nie moglby jezdzic w kuble typu expert, ja juz turlam sie dlugo i jest mega fajnie, podobnie z klatka - dla mnie luz. lubie ten maly hardcore, ale wiem ze wiekszosci (w tym mojej Ewci) malo sie to podoba
c20rsa, czlowieku meeen!
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
nie ma za cowow pisze:...
staneq: dzieki za to profi...
no co Ty Wow nie wiesz że z Corsą jak z winem im starsza tym lepszawow pisze:... ale powiem szczerze c20rsa staje sie z dnia na dzien coraz mniej profi, a coraz bardziej szczurowata... latka nie sa dla tego samochodu laskawe...
Pozdrawiam
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Super Mistrz!!!!
Wow - najbardziej szczurowata corse to mam ja a nie TY
(((( mam nadzieje ,ze juz niedlugo.
Wow - najbardziej szczurowata corse to mam ja a nie TY
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Tak malo sie blyszczy wracajac z szkoly alejami cos mnie oslepilo z naprzeciwka zgadnijcie cowow pisze:klatka sie swieci i blyszczy, ale zeby naprawde ladnie wygladala trzebaby ja wyciagnac z samochodu, wypolerowac porzadnie jeszcze raz i polakierowac bezbarwnym - pewnie kiedys to zrobie, a jakos wolna chwila postaram sie przepolerowac ja recznie pasta, bo mozna powiedziec ze jest odpicowana w 50%, do pozostalych 50% mam spore zastrzezenia...
wowik mialem przyjemnosc obejrzenia tej corsy w rzczywistosci co prawda z pasa sasiedniego ale jak dla mnie fajniutko to wyglada.
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
kolejne zakupy byly grane - dzis wrzuce wieczorem pewnie na strone co popelnilem i dlaczego... wydajac ostatnie pieniadze z maksymalnie zdebetowanego konta
no! a MEGA MEGA MEGA po prostu M E E E E E E E E E E E G A A A A A A A A A W I A D O M O S C dnia wczorajszego jest taka, ze c20rsa.racing jedzie sprzatac przed wyscigowkami na miedziance w sobote. razem z nami bedzie jakies 18 samochodow. aaaaaaaaaaaaaaaaa... normalnie wiadomosc roku!
no! a MEGA MEGA MEGA po prostu M E E E E E E E E E E E G A A A A A A A A A W I A D O M O S C dnia wczorajszego jest taka, ze c20rsa.racing jedzie sprzatac przed wyscigowkami na miedziance w sobote. razem z nami bedzie jakies 18 samochodow. aaaaaaaaaaaaaaaaa... normalnie wiadomosc roku!
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
jakiegos apdejta normalnie splodzilem na pocieszenie... a kupilem takie rzeczy:

pierwsze od basisty na lepsze czasy, kiedy c20rsa zostanie odnowiona bo czas odcisnal na niej pietno, a drugie od sympatycznego kolegi z lodzi ktory turla sie vectra a z c20let na 1.1 bara = jakies 280ps. bardzo poszukiwany zakup, tak poszukiwany ze musialem sie zapozyczyc ale kupic... wiecej na stronie po angielskiemu

pierwsze od basisty na lepsze czasy, kiedy c20rsa zostanie odnowiona bo czas odcisnal na niej pietno, a drugie od sympatycznego kolegi z lodzi ktory turla sie vectra a z c20let na 1.1 bara = jakies 280ps. bardzo poszukiwany zakup, tak poszukiwany ze musialem sie zapozyczyc ale kupic... wiecej na stronie po angielskiemu
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
adam: haha, no ladnie Adas, no ladnie... plaga jak nic
trudno sie dziwic... cudny jest ten zderzak, ot co... i widze, ze odosobniony w tym nie jestem...
staneq: bedziemy jezdzic w sobote. wyscigi sa piatek, sobota... piatek trening i sobota wyscig. lampy zostaja: absolutnie je uwielbiam, a grill to moj pierwszy mod w c20rsie - ma dla mnie wartosc sentymentalna
musi zostac...
staneq: bedziemy jezdzic w sobote. wyscigi sa piatek, sobota... piatek trening i sobota wyscig. lampy zostaja: absolutnie je uwielbiam, a grill to moj pierwszy mod w c20rsie - ma dla mnie wartosc sentymentalna
c20rsa, czlowieku meeen!
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
wow, markos
wypada tylko się z wami zgodzić! nie ma to jak seryjny zderzaczek (GSI) no oczywiście mój będzie czarny mat lub półmat aby pasował do plastików 
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
!markos pisze:w niedziele? ale po co?Staneq pisze:jak naciągne kumpla to może będe w niedziele na miedziance![]()
![]()
ja też, i pewnie niedlugo wyróznikiem klubowych furek bedą lepki i zderzak gsi!markos pisze: ps.
mam w dupie to, ze wszyscy beda mieli zderzaki z gsi. tez sobie taki kupie
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ja tez sobie taki sprawie kiedys jak bede cala corse odnawial.
Super zakup!
Super zakup!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe...