endo pisze:zmienil sie na ladniejszyczester 1 pisze:@endo a co sie stało z porzednim zderzakiem
taaaa
Sory chopaki, ale po pobudce o 2:30 nad ranem o 20:00 bylem juz kompletnie zdechłą kiszką , a i tak do domu wyjechałem o 21 i doturlałem sie dopiero nad ranem...Aro83 pisze:Kurbat, a Ciebie czemu w końcu nie było? i co z Axidem? wszyscy mieli być i w końcu nikogo nie było

!markos pisze:chetnie obejrze ten filmik, bo wiecej boczkow nie bedzie conajmniej przez jakies 3 tygodnie. fura rozjebana. jak tylko ogarne foty (nie mam kabla do aparatu) wrzuce na foruma i bedzie osobny temat.

Nie wiem jak u Was, ale u nas wczoraj ciagle padalo i jezdnia zajebiscie sliska, co chwila ktos na poboczu blachy prostowal..kamiloooo pisze:markos moze nie w odpowiedniej chwili pytam...ale z jakiej predkosci bylo to hamowanie i na jakim odcinku ze nie udalo sie zatrzymac...

zobaczyl co sie stalo i szybciutko sie zwinal. jak ja wysiadlem z samochodu i przeszedlem sie wzdluz rozbitkow to chyba juz go nie bylo. gdyby nie odjechal to dostalby conajwyzej mandat za parkowanie w miejscu niedozwolonym.REN pisze:a co z samochodem ktory stal na jezdni?