tablice rejestracyjne (klubowe)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Izunia
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Hahahahah, ale się wrobiłam:) Czytam posta o tablicach, a tam że REN chce tablice (o_co_chosi, bo in juz ma takie REN:) A to post z sawien dawna juz
Aha, te tablice (tak BTW) to plastikowy szajs z naklejanymi literkami.
W sumie polecam kazdemu, by sam sobie takie zrobił, wyjdzie taniej i wiecej zabawy ...:] a na kazda wystarczy zamiasty plki nakleic znaczek CTMu
No ja wiem, ze to 40zł, ale ja robiłam na oryginalnych odblaskowych blachach (only bez PLki) za 40 za sztuke i wygladaja pieknie:]
W sumie polecam kazdemu, by sam sobie takie zrobił, wyjdzie taniej i wiecej zabawy ...:] a na kazda wystarczy zamiasty plki nakleic znaczek CTMu
No ja wiem, ze to 40zł, ale ja robiłam na oryginalnych odblaskowych blachach (only bez PLki) za 40 za sztuke i wygladaja pieknie:]
CTM #102 błąd_yna
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
btw: a kiedy Ty Izunia będziesz zamawiać taką tabliczkę dla siebie?? Jak tam Twoje prawko??Izunia pisze:Hahahahah, ale się wrobiłam:) Czytam posta o tablicach, a tam że REN chce tablice (o_co_chosi, bo in juz ma takie REN:) A to post z sawien dawna juz
pozdrawiam
P.S. Przy okazji, to jak temat ruszy, to ja bym się zapisał na tą dodatkową naklejkę CTM, to sobie dokleję