ale o tym sza... zeby sie Ren nie dowiedzialIzunia pisze:Wow, ja pamietam o "tym" co ci obiecałam, jak tylko bede juz miala dam ci (ale zabrzmialo):)
cos w okolicach Wawy..
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
W pobliżu Sieraka mieszka tylko REN i Satan. REN mnie nie zabierze bo miejsca nie ma a Satana nie ma do 27. Nie wiem - może jeszcze Uniaka skołuje ale wolałbym jakaś inna możliwość też mieć.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
ej ale tak dla pewnoscito za tydzien tez cos sie nakreci????co.... w sumie moglbym wpasc ale lozysko kola strasznie wali i sie troszke boje a pozatym troche glosno:-)(a lozysko dopiero w czawrtek albo w piatek wymienie) i w dodatku musze rano do bialegostoku jechac:-( milej zabawy...jakby cos to wzotcie foty mi na emaila chcetnie oblookam...
corsa A & Audi S3
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ta Corsa jest Grześka jeżeli mnie pamięć nie myli i on mieszka w Otwocku a czy przyjedzie to nie wiem. Obiecał mi że zacznie zaglądać na forum.arts pisze:to jak o 19 ?????? kto jeszcze wpadnie ??? kto jedzi z wawy ta zielona corsa na gwincie i ze skora w srodku ??
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
arts moze za tydzien bede mial dobrego cyfraka, trzeba te twoje megarolki opstrykac coby dla potomnosci bylo jaki tata szalony i zmienisz sobie avatara, bo jakis taki nieswiezy
zostalem powalony na ziemie przez te twoje felgi.. absolutny wypas!
a minidyski na winyl? no ja zamieniam, coprawda nie bedzie to winyl, ale zawsze 256mm arts - kiedy twoja kolej?
zostalem powalony na ziemie przez te twoje felgi.. absolutny wypas!
a minidyski na winyl? no ja zamieniam, coprawda nie bedzie to winyl, ale zawsze 256mm arts - kiedy twoja kolej?