Miedziana foty i filmy
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Qna posypia sie nagany no!
Gdzie sa filmy - brac sie Panowie do roboty no!!
Juz tyle czasu minelo i nic nie ma - to skandal ! Co jest z ta Warszafka ? Spicie czy jak ? Skonczcie sie lansowac po miescie i zabierzcie sie do obrabiania albo prowincji przyslijcie material i sobie sami zrobimy.
Mafia ma juz kilku osobnikow odpowiedzialnych za brak filmow na oku.... nie znacie dnia ani godziny kiedy wpadniemy tam i skonczy sie glucha noc i melanzowanie !
Gdzie sa filmy - brac sie Panowie do roboty no!!
Juz tyle czasu minelo i nic nie ma - to skandal ! Co jest z ta Warszafka ? Spicie czy jak ? Skonczcie sie lansowac po miescie i zabierzcie sie do obrabiania albo prowincji przyslijcie material i sobie sami zrobimy.
Mafia ma juz kilku osobnikow odpowiedzialnych za brak filmow na oku.... nie znacie dnia ani godziny kiedy wpadniemy tam i skonczy sie glucha noc i melanzowanie !
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Flipper popieram stanowczo.
jeśli chodzi o mnie, to nie muszę oglądać supre produkcji .. wystarczy skompresować i dawać na neta! ale jak tak dalej pójdzie, to może we wrześniu coś zobaczymy
jeśli chodzi o mnie, to nie muszę oglądać supre produkcji .. wystarczy skompresować i dawać na neta! ale jak tak dalej pójdzie, to może we wrześniu coś zobaczymy
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a ja sie nie bede liczyl z cenzura: QRWA gdzie sa filmy????
satan dawaj material, poskladam zaraz jakis klip i juz!!!
ja naprawde czekam na ten material.. prosilem sie juz dawno, ale nie przypominalem, ale naprawde.. panowie! wezcie sie QRWA do roboty!!
nie pracuje, mam kupe czasu, moge nad tym posiedziec..
tempo macie z dupy!!!
satan dawaj material, poskladam zaraz jakis klip i juz!!!
ja naprawde czekam na ten material.. prosilem sie juz dawno, ale nie przypominalem, ale naprawde.. panowie! wezcie sie QRWA do roboty!!
nie pracuje, mam kupe czasu, moge nad tym posiedziec..
tempo macie z dupy!!!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No ja też czekam i czekam i doczekac się nie mogę. Ja tu z Flipperem kilka dni spędziełem nad galeria zaraz po zlocie a wy co .... do roboty bo nas zima zastanie. Już prawie miesiąc minał
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Dobra,dobra, widze ze juz tu grozby leca od mafii,wiec nie ma zartow,wczoraj ropzpoczalem prace,jutro film bedzie gotowy,ale ja mam tylko z sobotniej imprezy, nie mam nic z toru
Sorki za taka opieszalosc,ale widze ze nie ma zartow,jutro wszystko bedzie,alowo skauta
Sorki za taka opieszalosc,ale widze ze nie ma zartow,jutro wszystko bedzie,alowo skauta
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Dobra,dobra, prosze mnie juz nie straszyc mafia,filmik jest gotowy,ja jestem na urlopie i nie mam tego jak wrzucic,ale dzisiaj przekaze Artsowi i wrzuci na serwerek,wieczorkiem powinno byc,film trwa 50 minut,wiec troche wazy,wiec prosze o cierpliwosc,ale jest co ogladac...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Qna jak macie problem to pokazcie palcem ktory ma problem i kto nie chce sie wziasc do roboty no. Mafia jest w stolicy wiec w 5 min moze kazdego namierzyc
ahia - to bylem ja - Flipper, goscinnie u Sieraka
ahia - to bylem ja - Flipper, goscinnie u Sieraka
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi