Głośniki w Corsie B

krisso
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: krisso »

Ok,a jak wyjme radyjko,to da się jakoś kieszeń wykręcić żeby tą kostke wyciągnąć możliwie daleko poza konsole??
COMA-PIERWSZE WYJŚCIE Z MROKU !!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

Jak wyjmiez radyjko to kostki (bo sa 3 razem zlaczone ISO ,(normalnei sa rozdzielone (1 do zasilania,2 do glosnikow,3 do tida) to kostki powinny wyjsc razen z radiem zeby je odpiac ,jesli nie (u mnie tak bylo to) to zostana ci w srodku i musisz je odpiac z takiej rynienki.
A kieszen nie jest przykrecona lecz zacisnieta takimi zapadkami .
Wez srubokret plaski i je poodchaczaj i wtedy ja wyjmiesz :)
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Krisso majac seryjne radio, kostke masz podłaczona pewnie do kieszeni, wyciagajac radio kostka i tak pozostanie w kieszenie, wiec bedziesz musiał ja wyjac, co do ilosci miejsca, masakra :(
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

-=kLaRi=- pisze:Jesli chodzi Ci o kostke ISO z tylu radia to spokojnie zajrzec tam sie nie da :/ na upartego moze i da ,ale niewiele zobaczysz a i tak wszystko jest zabudowane tam,wiec po co sie meczyc jak mozna wyciagnac radio ;)
Moze spróbować odkrecic popielniczke. ale i tak bedzie musial sie niezle nagimnastykowac zebyu cos wylookac. Jedyna sluszna opcja wyjac radyjo
..::CTM#117::..
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

wlasnie ,wlasnie popielniczke tez mozesz wykrecic !!Budzio slusznie zauwazyl. Ja teraz nie pamietam czy w org. radiu mialem ta pelna kieszen ,zapomnialem ,ale chyba tak wiec wtyczka zostanei ci w srodku .
Jesli zmieniasz radio ,to zmien i kieszen na polkieszen (ok. 15zl) .
Ja pamietam ,ze niezle sie namordowalem z wyjeciem org. radia ;(( zeby zamienic je jednym slusznym :)
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Awatar użytkownika
jajko288
Świeżak
Imię: Kamil

Re: Głośniki w Corsie B

Post autor: jajko288 »

Czy dało by radę podłączyć zwykłe radio pod kostkę do tid'a. A po podłączeniu co tid będzie wyświetlał? Radio-RDS ,CD-nr utw., nazwa ścieżki, czas? Wszystko chyba tylko w środkowej części tid'a.
Mazda 3 BK
ODPOWIEDZ

Wróć do „Car-Audio, CB-Radio”