nie żatuj, tato by Ci nie kupił!markos pisze:jakos nie podejrzewam, zeby kogokolwiek z nas bylo stac na takie felgi![]()

no niestety ale pewnie ważą z tone!markos pisze:sa tez niestety zajebiscie ciezkie...sopel358 pisze:ja bym sie nie zastanawial tylko dokupil jeszcze 3 sztuki bo sa zaje.......biste :0![]()
hehehe z tego co pamietam to ja chciałem na początku roku kupić pierwszy te felgi Hijoin!markos pisze:ps.
strasznie wkurwiajace jest to, ze kozzi chce po kolei kupic wszystkie felgi, ktore mi tez sie podobaja
tak jakoś im wyszloUcHO pisze:a ja mam pytanie, czemu na fotce producenta h-125 maja 8 otworów a te z fotki kozziego 4 otwory? zasmarkali je czy ukradli![]()
![]()
ależ ja się nie obrazam.UcHO pisze:kozzi: nie obrazaj sie no
tutaj czarne, ale też bardzo fajne!markos pisze:prorace2 w bieli?
jak OZet to tylko te:=JUHol= pisze:ja tam zawsze obstawialem OZ Superturismo... dla mnie sa mega lol.. co model to lepsze...
raczej średnio widzą mi się w Corsie B..Aro83 pisze:@kozzi, a co sądzisz o czymś w tym stylu?
wszystko w swoim czasiePorszak pisze:jeden pieskozzi pisze:@Porszak
ale po co mi drugie SMT6 ?? mam już jedną sztuke w garażuinną sprawą jest to że leży tak już sobie od lutego
![]()
, wystroj ta swinie a pozniej dorobisz ladne kolka
ale maja kilka certyfikatow iso... wiec to nie do konca taki szczurekkozzi pisze:firma Hijoin nie jest jakąś super znaną marką robiącą supere felgi!!
wcale nie są dużo droższe od Pro Race 1!markos pisze:problem w tym, ze tyle to nawet kozzi nie zaplaci
sie pracuje sie maarts pisze:no co Ty praca srtuza prawa jest nadzwyczaj dochodowa wszystko zalezy od elementu zakoczenia, obrania dobrego polozenia geograficznego i kunsztu negocjacjikozzi bierz Oz i nie ogladaj sie na markosa
ale On chce TeamDynamics (chyba)pirat pisze:...zwlaszcza, ze one sa wysoko na jego liscie "chcialbym kiedys miec"arts pisze: kozzi bierz Oz i nie ogladaj sie na markosa
zgadzam się z Tobą mają super wyglądające fele, choć materiał z jakiego są wykonane pozostawia wiele do życzenia!markos pisze:ale maja kilka certyfikatow iso... wiec to nie do konca taki szczurekkozzi pisze:firma Hijoin nie jest jakąś super znaną marką robiącą supere felgi!!![]()
poza tym maja kilka niezlych wzorow, ktorych polski dystrybutor niestety nie sprowadza.. ot chocby:
sa to oczywiscie bardzo udane kopie wzorow innych prducentow, ale za to jaka zajebista cena
kuresko ciężkiePorszak pisze:ciekawe jaki zajebisci ciezkie sa te chinskie kolka?
ale nie rozmawiamy tu o zwykłych felgach!markos pisze:a ja mysle, ze 15 nie wazy wiecej niz ~8kg sztuka, czyli standard w zwyklych aluminiowych kolkach produkowanych w tysiacach sztuk w wielu fabrykach na calym swiecie.. team dynamics (zwykle) nie sa tu wyjatkiem, zwykly oz tez nie jest specjalnie lekki.
superleggera w roz. 15x7 waży 4,9kg. (ta felga byłaby w moim zasięgu finansowym tylko martwi mnie to cholerne ET 37!markos pisze:lepsza 15" (typu superleggera, prorace, albo ats dtc) wazy w okolicach 6kg, albo i mniej...
hehehehe miałem kupowac te fele ale ET jest do dupyKotlin pisze:http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=27548
A o prosze prorace z rozstawem 4x100 cena tez nie jest tragiczna.
Prorace wazy 4,5kg to chyba bardzo malo nie(czy koles sciemnia)?? Ile wazy 15 w stali??
to chociaż tyle że wyprostował wage!markos pisze:na innym forum (nissana) koles dopisal posta z wyjasnieniem, ze kolko wazy 6kg, wiec luz
et37 z szerokoscia 7 cali odpusc, bo bedzie lipa.. to tylko arts na takich niepasujacych felach potrafi jezdzic
jak nie pasujacych .. wlasnie bardzo pasujacych, co mialo sie wytrzec to sie wytarla i jest gut!markos pisze:na innym forum (nissana) koles dopisal posta z wyjasnieniem, ze kolko wazy 6kg, wiec luz
et37 z szerokoscia 7 cali odpusc, bo bedzie lipa.. to tylko arts na takich niepasujacych felach potrafi jezdzic
hmm.........mówiąc szczerze to mnie nie zalezy aż tak bardzo na wadze, głównie to taka fela ma ładnie wyglądać na mojej Corsiepirat pisze:To wszystko zabawnie brzmi, bo przy 120 kucach 10 kg raczej nie robi az takiej roznicy chyba![]()
A jak bedziesz chcial walczyc o czas, to i tak bedziesz potrzebowal jakies slicki na innych felach
na spaxie. to chyba nie jest takie znowu zwykle zawieszenie..kozzi pisze:te felgi 15x6.5 z ET38 weszły Ci bez problemu? ale pewnie na zwykłym zawieszeniu!!
to ja Ci powiem że przy gwincie nie będzie pasowało!markos pisze:na spaxie. to chyba nie jest takie znowu zwykle zawieszenie..kozzi pisze:te felgi 15x6.5 z ET38 weszły Ci bez problemu? ale pewnie na zwykłym zawieszeniu!!
team dynamics tornado 6.5x15 et38 + oponki 195/50/15. pasowaly idealnie.
zgadza się lekka felga = lepsze prowadzenie!markos pisze:ps.
waga kola nie ma zadnego znaczenia w przyspieszeniach. ma za to ogromne znaczenie w pracy zawieszenia, hamulcow i ukladu kierowniczego, chodzi o tzw. mase nieresorowana. lekka felga zupelnie inaczej sie prowadzi - jednoznacznie lepiej.