buahaha, a ja skad mam wiedziec po co tam polazles?arts pisze:jeszcze jedna rzecz sczailem![]()
![]()
Endo czemu jestem wklejony w krzaczkach
![]()
![]()

mial byc konkurs, ale wygrales przedwczesnie

u mnie sie kroi, że się moge zjawić ale ja to samo co Porszak, litrówką nie wyrobie na bank, więc lepiej się umówmy np na wjeździe wo Waki , zaraz za pierwszymi światłami w lewo jest chyba Orlen...Porszak pisze:artsa corsa sie zklonowala![]()
przez piotrkow tez musicie smigac wiec i ja sie moge zabrac plus 2 auto. tylko nie wiem czy moj litr nadazy za letem na przedzie![]()
no to mysle ze chlopaki z czewy niech wyjada tak 3 godz. wczesniej niz basista i audi a3 i stykniecie sie pod wawa bo nie dacie radyMatex pisze:gajzer to nie to niest moja corsatylko basisty a ja jestem jego bratem
zeby bylo wszysko jasne a czester ? a od nas moze z nami pojedzie jedna Audi a3 1.8 turbo
:PP
pozdro
wiem o tym ale tak napisałemMatex pisze:gajzer to nie to niest moja corsatylko basisty a ja jestem jego bratem
zeby bylo wszysko jasne a czester ? a od nas moze z nami pojedzie jedna Audi a3 1.8 turbo
:PP
pozdro
ja wyjazd mam o 7 rano i lecimy peletonem kilkunastu samochodów z czewy (na pewno rzucimy sie w oczy po grodze)Porszak pisze:
proponuje zebym ja sie spotkal z kurbatem i gejzerem gdzies podrodze za piotrkowem a dalej razem.
tylko ustalmy o ktorej godzinie mamy byc na ty parkingu
niech będzie. Tylko jak pisałem :!markos pisze:z raszyna nie ma opcji, zebyscie nie trafili na ten parkingz grojeckiej skret w lewo w bitwy warszawskiej i opor prosto przez bitwy warszawskiej, rondo zeslancow, prymasa tysiaclecia i armii krajowej az do lewego zakretu, gdzie zaraz za gorka zjezdza sie na parking. jest to jedyny tego typu parking na armii krajowej.
to byśmy z Raszyna już razem pojechali, żeby sie pytem razem ustawić na miejscu .... prawdaKurbat pisze:Może być Raszyn. O 9:00 ma byc ustawka na parkingu przed Bemowem więc...godzina?