Dywagacje c16xe czy c20xe??
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
musi tez byc jakas roznica w bebechach przeciez jak nie pasuja polosie . mechanizm roznicowy, pewnie zebatki mocniejsze itd co do przelozen to nie wiem ,ale pewnie sa inne pod silnik 2.0 !? np. bebechy z F16 nie pasuja do F20 !
Inne ulozyskowanie jest ! to wiem z doswiadczenia ,a jesli chodzi o zebatki to nie wiem bo nie liczylem. Natomiast mechanizm pasuje idealnie.
Inne ulozyskowanie jest ! to wiem z doswiadczenia ,a jesli chodzi o zebatki to nie wiem bo nie liczylem. Natomiast mechanizm pasuje idealnie.
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
polska język trudna mowagrubingo pisze:
macie tu male "towarzystwo wzajemnej adoracji" i pewnie zaras na mnie na wrzucacie,

ps. jesli nie czujesz klimatu corsy to nie jest to miejsce dla ciebie
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- cursor
- Nowy
- Kontakt:
Grubingo może nas dokształcisz(przede wszystkim mnie), bo ja zawsze myślałem, że maks prędkość zależy od mocy, a przyśpieszenie od momentu. W jaki sposób to takiej teorii się ustosunkujesz? Golf III 1,8 90KM miał podobne(jak nie takie same) parametry jak Kadett z 1,8 90KM i nie chodzi mi tu o samą wartość mocy, a także o moment i krzywą tego momentu.
Poza tym co to za frajda jechać dajmy na to 250-300km/h(w polsce to człowiek, albo ma nieźle nasrane, albo, któryś z rzędu różaniec odmówiony), lepiej wyprzedzić o kilka(lub kilkanaście) długości beemke, którą synek dostał od kochanego tatusia.
Poza tym co to za frajda jechać dajmy na to 250-300km/h(w polsce to człowiek, albo ma nieźle nasrane, albo, któryś z rzędu różaniec odmówiony), lepiej wyprzedzić o kilka(lub kilkanaście) długości beemke, którą synek dostał od kochanego tatusia.
Jeden lubi słuchać, drugi jak go słyszą , ot taka sobie różnica .....
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
[quote="grubingo"]
macie tu male "towarzystwo wzajemnej adoracji"
/quote]
No w koncu jestesmy klubem
i panuje to taka rodzinna atmosfera

macie tu male "towarzystwo wzajemnej adoracji"

No w koncu jestesmy klubem

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 

-
- Weteran
- Imię: Marcin
hiehie....... ogólnie VWeje są o kant dupy
oraz co Cie to przyjacielu interesuje ile ona pali?? możesz mi powiedzieć?? tak jak bym za Twoją kase tankował
a tak do Twojej wiadomości spali tyle ile jej naleje 
oraz jest bardziej elastyczny niż możesz to sobie wyobazić
oraz taki Golf niema szans z seryjną Corsą ani ze startu stojącego ani z lotnego, także niewiem czym się tutaj podniecasz
oraz tak podbudowywuje sobie swoje ego jak śmigam takiego cwaniaka w 15-letnim Golfie swoją 12-letnią Corsą
oraz odejć w pokoju kolego

oraz co Cie to przyjacielu interesuje ile ona pali?? możesz mi powiedzieć?? tak jak bym za Twoją kase tankował

oraz jest bardziej elastyczny niż możesz to sobie wyobazić

oraz taki Golf niema szans z seryjną Corsą ani ze startu stojącego ani z lotnego, także niewiem czym się tutaj podniecasz

oraz tak podbudowywuje sobie swoje ego jak śmigam takiego cwaniaka w 15-letnim Golfie swoją 12-letnią Corsą

oraz odejć w pokoju kolego

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Chyba jednak nie
nie wiem jak koledzy ,ale wypowiem sie za wszystkich ,ze nie jestesmy przeciw innym markom...
Swiadczy o tym fakt ,ze kilku naszych kolegow posprzedawalo swoje corsy i pokupowali inne auta np. Honde Civic -Markos:) ,Vw Passat -Kubelt , Kyniek - Deawoo Nexia
Coz takie jest zycie i nie kazdy do konca bedzie jezdzil corsa
np. Wow , ja ,basista - corsy to nasze zabawki i kazdy ma 2gi samochod do przemieszczania sie gdy corsa stoi 
W moim przypadku 2gie auto potrzebne jest mi tylko na zime ,bo przez okres letni chce jezdzic swoja corsa. (aha moje 2gie auto jeszcze stoi (w sumie jak i pierwsze
) ,ale to tez corsa b
heh
Wracajac do tematu ,jestesmy otwarci na inne marki ,ale w sumie zamkniecie na takich jak Ty ,wbiles tu na forum z taka jazda ,ze hej
Przeprosiles ,ale wrociles ponownie z tym samym wiec sam widzisz =
Sam jestes sobie winien.
Pozdro:)

Swiadczy o tym fakt ,ze kilku naszych kolegow posprzedawalo swoje corsy i pokupowali inne auta np. Honde Civic -Markos:) ,Vw Passat -Kubelt , Kyniek - Deawoo Nexia

Coz takie jest zycie i nie kazdy do konca bedzie jezdzil corsa

W moim przypadku 2gie auto potrzebne jest mi tylko na zime ,bo przez okres letni chce jezdzic swoja corsa. (aha moje 2gie auto jeszcze stoi (w sumie jak i pierwsze

Wracajac do tematu ,jestesmy otwarci na inne marki ,ale w sumie zamkniecie na takich jak Ty ,wbiles tu na forum z taka jazda ,ze hej

Sam jestes sobie winien.
Pozdro:)
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 

-
- Weteran
- Imię: Marcin
ależ ja też niemam nic przeciwko inny markom, sam mam wielką nadzieje że zmienie już wkrótce Corse na coś japońskiego
, ale śmiac mi się chce jak czytam wypociny takich ludzi 

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
-
- Forum Master
- Kontakt:
mysle ze takiego killera jak Golf 1.8 8v to chyba dam rade wciagnacendo pisze:jak dzieci![]()
![]()
Arts, wez no zapodaj co zje Twoje s3
![]()

markos skladaj trupa i puki slisko jest to sie z checia zlapie z Toba