Ps; Idziesz w najlepszym kierunku

ps2: przekaż kumplowi ,że golfik też miażdży

.... zalatwione heheA-rek pisze:no wkoncu w letnim setupie![]()
pieknie wyszly te felgizapodaj jeszcze do nich kapsle Borbet i bedzie git
![]()
no i musimy kiedys sobie zrobic wspolna sesyjke
Jeszcze powiedz że jezdzisz corsą na codzieńBear_ pisze:Juz tak nie wyglada... zostala polozona cala w dol i to dosc sporo ale nie ma kiedy fotek strzelic...
Corsa jeździmy zarówno ja jak i moja zona na codzien. Do sklepu, na jakies wypady itp. Jest to jedyne autko w naszym posiadaniu... Okolice Tychow, Pszczynę, katowice i pare innych okolic mamy obcykane takze nie ma zleGesio_CB pisze:Jeszcze powiedz że jezdzisz corsą na codzieńBear_ pisze:Juz tak nie wyglada... zostala polozona cala w dol i to dosc sporo ale nie ma kiedy fotek strzelic...albo macie tam drogi jak stół
No to raczej nie ja. A nic mi nie wiadomo by po okolicy jezdzila podobna bo nikt tak "glupi" nie jestboczass pisze:Fiat Auto Poland:P Tak mi się wydawało ze widziałem ją kilka razy jak stałą.. Ale mogłem się pomylic
Tera mnie pokonałeśBear_ pisze:Corsa jeździmy zarówno ja jak i moja zona na codzien.Gesio_CB pisze:Jeszcze powiedz że jezdzisz corsą na codzieńBear_ pisze:Juz tak nie wyglada... zostala polozona cala w dol i to dosc sporo ale nie ma kiedy fotek strzelic...albo macie tam drogi jak stół