Oj chodziło mi bardziej o jazdę po torzechuckyhc pisze:Jak mnie chopek nauczy robić drift corsą, to czemu nie
Po których będziesz odpoczywał tydzieńmehes pisze: 3 dni laby
No faktycznie coraz blizej a tu jak słońca nie było tak nie ma, ale miejmy nadzieje że w ostatniej chwili do nas i ono zajrzychuckyhc pisze:noo, panowie i panie, coraz to bliżej naszego cudownego zlotu.oby pogoda dopisała, bo nie mam oponek na deszcz
Nie no bez przesadychuckyhc pisze:mam wziąć ze sobą kask, czy na torze jest raczej bezpiecznie?![]()
zagadaj do Porszakapindel pisze:mam pytanie czy jest możliwość kupienia smyczki osobno ??:)
Super Wiktor! Będzie nam bardzo miło. CzekamyRotkiV pisze:jako ze w piatek mam nadzieje odbiore swoja nowa fure(niestety nie corsa) ale chcetnie zobacze wasze twarze to mysle ze zawitam do was towarzysko!
Aaa no bo wiesz Aniu, od kiedy zakończyłem "karierę" kierowcyprzyciaga pisze: No faktycznie coraz blizej a tu jak słońca nie było tak nie ma, ale miejmy nadzieje że w ostatniej chwili do nas i ono zajrzy
chuckyhc napisał(a):mam wziąć ze sobą kask, czy na torze jest raczej bezpiecznie?![]()
przyciaga napisał(a):
Nie no bez przesady
Najpierw pomyślałam ze chcesz zagrać w kartyPorszak pisze:wpadl mi szatanski pomysl do glowy, wypadu na karty,
Dzięki wielkie. Pozdrowienia dla Waszej trojki i oby szczęśliwie do finałupirat pisze:Bawcie sie dobrze Panowie i Panie... ja jednak zostaje przy Gosi,
Podczas zlotów towarzyszy nam flaga, która w zeszłym roku zabrał kolega Gesio. On będzie dopiero na torze i moze udałoby sie żebyś Ty nam ją dowiózł w piątek. Oczywiścia jak sie dogadasz z Grzesiem. Tak sobie wymyśliłam bo widzę że Ty z Czeladzi a on tez gdzieś ze śląska (tablice ma SWD to chyba Wodzisław Sląski) ale znajac życie to troche nie po drodzeVolter pisze:Ale osochodzi?![]()
Gdzieś trzeba jechać?
Taaaaaa ciekawe kiedyKonikGSI pisze:Wypad na KARTY podczas IV Zlot Corsasport.pl 05-07.08.2011 lista chętnych:
1) Konik