wygląd jakby ten silnik był tam od zawsze

Mario18 pisze:Nieźle się prezentuje, sam myślałem nad swapem i wstawieniu silnika C20XE ale ostatnio myślę nad popularnym 1.9 TDI... hmm czy to wql możliwe...
Zapodaj jeszcze raz poprawny linkmarek-rz pisze:Ja dostałem coś takiegohttps://www.youtube.com/upload
nie działa nadal ten linkmarek-rz pisze:Ja dostałem coś takiegohttps://www.youtube.com/upload
Alvaro pisze:Maska to teraz szczegół, oklejona bo czarna rzucała się bardzo w oczy
[video][/video]
jakoś tam jedzie:D ale nie do końca tak, jak powinna, do poprawy dolot (power cap i stożek) oraz wydech do budowy od podstaw.
maximo pisze:Szykuje sie fajne auto, ale ile bys nie mial rarytasow bez pomalowania calej budy, dobrego kola i zawieszenia ciagle nie bedzie to kompletny projekt, bo zawsze bedzie jakis mankament, zawsze bedzie cos co nie jest na 100%
mimimum dystansu zmieniającego rozstaw to 15mm. Wiem, robiłem.!markos pisze:11mm dystans zmieniający rozstaw? Dobry żart....
chyba tylko stalowe w których są gwinty i wtedy wkręcasz śruby w dystans, a nie, ze dystans ma wystające szpilki. W taki sposób się da, ale:maximo pisze:i znow fachowcy, ja wiem ze robiliscie i wiem ze sie znacie ale wam to rozpisze skoro ciezko jest uwerzyc w to co pisze i w to z czym mam do czynienia
7 obrotow tyle a tyle w zupelnosci wystarcza ba nawet seryjnie niektore auta tyle maja razy skok gwintu 1.5 mm daje 10.5 mm grubosci gdzie musi siedziec gwint srob z kol. Sam adapter jest przykrecony do tarczy/bebna sruba imbusowa stozkowa a w adapterze miejsce jest odpowiednio zrobione pod taka srube, bajeczki ze 15 mm wsadzcie sobie do kieszeni, snam auta ktore lataja u nas na takich adapterach nie ma kompletnie zadnego problemu od 3 sezonow, dalej chcecie mi mowic ze sie nie da? to ze ktos nie umi to nie znaczy ze nasza ekipa takiego czegos nie ogarnia. A to ze takie adaptery wychodza drogo ? no to co kto bogatym tuningowca zaabroni.
tak też zrobię, muszę je rozebrać i oddać ranty do polerki bo są w fatalnym stanie, były w polerce i ktoś je zapuścił.sebano pisze:Corsa Naprawde piękna a co do dyskusji o felgach to lepiej sprzedać te z rozstawem 5xchyba 112 i kupic za ten hajs felgi z rozstawem 4x100 są w podobnej kasie i tak samo łatwo je potem odsprzedać .
opcja możliwa, gdyby nie to że felgi okazały się mieć rozstaw 5x114,3, sprzedający zrobił mnie w balona, a ja utopiłem 50% wartości rynkowej corsy w rolki które mogę teraz jako kwietnik w ogródku postawić:Dadimarc pisze:Jest jeszcze inna opcja dla upartego...
Zmiana piast na te z vectry z 5 otworami a na tył zestaw tarcz też na 5 otworów. Wtedy mamy 5x100 więc potrzebne były by śruby pływające ( nie wiem czy ogarniają 2mm )