Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Siemanko
Jest mały problem u mnie w aucie. Gdy wchodze w zakręt z prędkoscia 40-50 km/h przy pełnym skrecie czasami zamróga mi kontrolka od ręcznego hamulca (taka czerwona z wykrzyknikiem) nie wiem co jest tego powodem ? czekam na wasze opinie
Hamulec reczny dziala??Sprawdz czy jest naciagnieta linka od recznego,moze w ogole zerwalo Ci linke.Druga rzecz to sprawdz przy raczce recznego jest wlacznik-jak zaciagasz reczny wtedy on sie wlacza,on wyglada podobnie jak ten przy drzwiach,moze przewod wypadl i zwiera
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Masz za malo plynu hamulcowego w zbiorniczku i jak wchodzisz w zakret plyn przeplywa pod wplywem sily odsrodkowej na jedna ze stron, obniza sie plywaczek i mruga kontrolka.
Mysle ze to to na 100%.
CHECK THIS OUT, pozdrawiam.
Popieram zgubka w 100% to na pewno to, u mnie przez pewien czas było to samo dolałem płynu i dalej się paliła, okazało się że czujka ta co siedzi w zbiorniczku na nakrętce, coś jej odbiło i pokazywała że nie ma płynu, odłączyłem ją na jakieś 2 dni, później ponownie włączyłem i jak datąd wszystko działa tfu tfu tfu
moim zdaniem to ten parszywy stycznik od ręcznego morze zaśniedział albo masz za bardzo naciągniętą lineczke popusc reczny powinien być przy zaciagnięciu na maksa na czwartym ząbku pozdrowienia