Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arts pisze:a jeszcze jezdze na 16 :0 ale w przyszlym tygodniu zmiana tylko nie wiem jeszcze na co ???
mysle, ze nie mniej niz 13' bo potem bedziesz sie marszczyl jak zalozysz jakies sluszniejsze hamulce. ja w tym roku z 13' przesiadam sie wlasnie na 14' - oponki juz mam fulda kristal calkiem ladna, ale jeszcze smigam na 195 letnim (zdeka slabo sie jezdzi, ale po miescie ujdzie).
145/80/13... ja mam właśnie takie zimówki (oraz letnie)
co można o tycgh oponkach powiedzieć... hmn... na zime są świtne, ale na zakretach trzeba uwazać i to bardzo !
U mnie zagoscily Pirelli winter 195/60 R15 po poprzednim wlascicielu i... bedzie to chyba ich ostatni sezon. W zyciu nie slyszalem glosniejszych opon. W porownaniu do nich poczciwe kormorany zimowe za czasow corsy to cichobiegi.
hayabusa 5 pisze:145/80/13... ja mam właśnie takie zimówki (oraz letnie)
co można o tycgh oponkach powiedzieć... hmn... na zime są świtne, ale na zakretach trzeba uwazać i to bardzo !
ja wlasnie przed chwila zalozylem zimowki, tez wlasnie taki rozmiar i jestem ciekawy jak mi sie bedzie na tym jezdzic
pozdrawaim
Witam!
Jestem nowy i to moj pierwszy post na tym forum! Furka to Corsa B C12NZ wersja CITY rocznik 1997 z przebiegiem uwaga ..... 42 tys km. A co do opon to ostatnio tez wymienilem na Frigo 145/80 R13. Jednoczesnie nastapil zgon opon letnich marki Firestone w tym samym rozmiarze, tak wiec na wiosne kupie cos sensowniejszego i szerszego oczywiscie. Smierc opon (kord padl) objawiala sie coraz silniejszymi drganiami kierownicy tak gdzies od 90 km/h w zwyz. Przy okazji mily pan w serwisie Opla w Rzeszowie, ktory te opony ogladal stwierdzil, iz felgi sa krzywe.... ach ci eksperci!
Skfarek pisze:Witam!
Jestem nowy i to moj pierwszy post na tym forum! Furka to Corsa B C12NZ wersja CITY rocznik 1997 z przebiegiem uwaga ..... 42 tys km. A co do opon to ostatnio tez wymienilem na Frigo 145/80 R13. Jednoczesnie nastapil zgon opon letnich marki Firestone w tym samym rozmiarze, tak wiec na wiosne kupie cos sensowniejszego i szerszego oczywiscie. Smierc opon (kord padl) objawiala sie coraz silniejszymi drganiami kierownicy tak gdzies od 90 km/h w zwyz. Przy okazji mily pan w serwisie Opla w Rzeszowie, ktory te opony ogladal stwierdzil, iz felgi sa krzywe.... ach ci eksperci!
ja jezdze wlasnie latem na Firestonach 145/80 ale tylko na przodzie bo tyl mam szerszy i spisuja sie calkiem calkiem
a tak pozatym to witam nowego kolege
Skfarek pisze:Witam!
cześć kolejna corsa ale co do silnika to coś nie tak bo od chyba 94 nie było juz c12nz ale x12sz
Przebieg prawdziwy bo furka jest kupiona nowa w salonie. A bedzie wyzszy bo ja teraz na niego pracuje, a do tej pory moj ojciec fura powozil ("Nie bede tam jechal bo moge podejsc", "Samochod sie pobrudzi dopiero co umylem" itp.). A co do silnika - juz bije sie w piersi, sprawdzilem w dowodzie i oczywiscie jest C12SZ.
hayabusa 5 pisze:145/80/13... ja mam właśnie takie zimówki (oraz letnie)
ja wlasnie przed chwila zalozylem zimowki, tez wlasnie taki rozmiar i jestem ciekawy jak mi sie bedzie na tym jezdzic
pozdrawaim