otwierany dach
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
otwierany dach
czy ktos sciagal i probowal pozniej zalozyc podsufitke w aucie? mam w corsie tzw faltdach czyli w calosci otwierany ale mam problem bo sie nie domyka do konca a mechanizm caly (elektryczny) jest pod podsufitka.... jak patrzylem na nia to mnie przerazenie bralo ze mam to zdjac i zalozyc... jakies rady?

- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Nie wiem jak jest z caleym dachem, ale z szyberdachem ..... well.... ja sie poddalem.... jak to ma byc dobrze zrobione to niech to zrobia profesjonalisci. U Sieraka tez wolalem to zostawic ludziom, zyjacym z tego .... jest to strzasznie upierdliwa robota i lepiej sie w to samemu nie bawic... chyba, ze sie ma cierpliwosc bo robota sama w sobie nie jest jakims strasznie trudnym zadaniem....
JUHol .... czekam na foteczki..... CA czeka

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
ale mnie pocieszyles...moj szyberdach lezy w czesciachFlipper pisze:Nie wiem jak jest z caleym dachem, ale z szyberdachem ..... well.... ja sie poddalem.... jak to ma byc dobrze zrobione to niech to zrobia profesjonalisci. U Sieraka tez wolalem to zostawic ludziom, zyjacym z tego .... jest to strzasznie upierdliwa robota i lepiej sie w to samemu nie bawic... chyba, ze sie ma cierpliwosc bo robota sama w sobie nie jest jakims strasznie trudnym zadaniem....![]()
corsa A & Audi S3