Dzieki za cieple slowa, mi rowniez fotografia zaczyna sprawiac coraz wieksza frajde
@ endo - przed urlopem mi sie nie udalo bo siedzialem od switu do zmrou w robocie zamykajac sprawy przed wyjazdem. Teraz znow mam zapieprz oczywiscie, bo zastalem bajzel tak wiec mam nadzieje, ze uda mi sie na szybcika cos zrobic z tymi fotkami. Szczerze mowiac wolalbym jednak przekazac foty na plytce markosowi tak jak sie umowilismy, by on to juz dalej ciagnal bo wy na mnie czekacie a ja nie moge znalezc czasu...
@ Hiv - To jest poczciwy Olympus 5060 WZ z tuleja oraz fitrami HOYA UV i HOYA polaryzacyjny + oczywiscie statyw w pewnych przypadkach. To byla pozegnalna sesja wyjazdowa, aparat ma juz nagranego kupca a ja.... ale to jeszcze tajemnica, nie bede zapeszal
@ pirat - chodzi ci o ta nocna fotke, 2 od gory? To jest katedra i w tle z prawej strony krzywa wieza w Pizzie. Fotka robiona o polnocy.
EDIT
Fotki sa wykastrowane i zmiejszone gdyz pojemnosc mojego serwera na neostradzie (sic!) jest licha a i transfer nie najlepszy a wiele osob ta galerie oglada. Fotek zrobilem ponad 700, udostepnione oczywiscie te wybrane, bo gdzie bym niby reszte pomiescil.
Dla zainteresowanych tutaj wiecej
http://www.kubelt.neostrada.pl/zdjecia/wlochy/