na dobry poczatek zapraszam do archiwum forum tam znajdziesz mnowstwo info...
1. ad tjuning mech...filtr stozkowy czy "sportowe" swiece? to nic nie daje.. poza fajnym dzwiekiem z silnika w przypadku stozka..
2. ad wizualny tuning..pogrzeb po necie, przejzyj fotki etc i wybierz co ci sie podoba..
3. ad zawieszenie hydrauliczne po co? widac malo wiesz w temacie i w tym przypadku zapraszam do archiwum
..tematu narazie nie blokuje bo moze ktos ci cos dopisze 'madrego' genralnie zapraszam do archiwum..
corsa c 1.2
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: corsa c 1.2
Hej, może przywitałbyś się w odpowiednim temacie ?neriel pisze:Chciałbym uzyskać...
Tu raczej nikt nie tuninguje optycznie, może małe detale poprawiające już tak ładny model tej corsy. Proponuje przejrzeć tematy Pirata, Aro, czestera... etc.neriel pisze:Chciałbym uzyskać jak najwięcej porad dotyczących tuningu i wizualnego jak i mechanicznego corsy c 5 drzwiowej.
wowneriel pisze: Może powinienem od czego innego zacząć tuning mechaniczny?
/quote]
Dużo teorii albo zmiana auta na szybsze...neriel pisze:
Mam także pytanie dotyczące zawieszenia. Słyszałem, ba! nawet widziałem, zawieszenie hydrauliczne w corsie. Wiecie coś może ile taka przyjemność kosztuje?
Pozdro
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
to gdzie to widzialesneriel pisze:
Słyszałem, ba! nawet widziałem, zawieszenie hydrauliczne w corsie.
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
@neriel
1. okresl co chcesz osiagnac i jakie masz fundusze. dlaczego? bo wg mnie nie ma sensu nic robic mechanicznie przy 1.2, jak masz kase to zbieraj na inny silnik. jak kasy brak to baw sie w stozki, swiece i inne pierdoly. wszystko zalezy czy to auto ma objezdzac porsche czy inna corse c 1.2..
2. po co Ci zawieszenie hydrauliczne?
3. obmysl sobie plan dzialania, narazie mam wrazenie, ze lapiesz sie wszystkiego co zobaczysz, bez wiekszego ladu - zrob to porzadnie

1. okresl co chcesz osiagnac i jakie masz fundusze. dlaczego? bo wg mnie nie ma sensu nic robic mechanicznie przy 1.2, jak masz kase to zbieraj na inny silnik. jak kasy brak to baw sie w stozki, swiece i inne pierdoly. wszystko zalezy czy to auto ma objezdzac porsche czy inna corse c 1.2..
2. po co Ci zawieszenie hydrauliczne?
3. obmysl sobie plan dzialania, narazie mam wrazenie, ze lapiesz sie wszystkiego co zobaczysz, bez wiekszego ladu - zrob to porzadnie
ekhm, corsa Chestera ma zmienione detale? tzn. ze body kit wprost z batmana to dopiero tuning optyczny?D12 pisze:Tu raczej nikt nie tuninguje optycznie, może małe detale poprawiające już tak ładny model tej corsy