Kasowanie luzu na wybieraku corsa
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Kasowanie luzu na wybieraku corsa
jak w temacie,orientuje sie któryś z kolegów czy podejdzie wybierak ,z modyfikacjami, z lanosa do corsarza b??pytam bo musze pokasować luzy a widzę że do opla kosztuje na allegro 299 zł ,natomiast do daewoo 40 zł,
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Kasowanie luzu na wybieraku corsa
a po co od razu cały wybierak zmieniać? poszczególne gumki i plasticzki można wymienić na nowe, podobnie z trzpieniem no chyba że jego mocowanie jest już wyrobione to zawsze można rozwiercić i dać na jakąś śrubę 
Więcej info w faq: problem-ze-zmiana-biegow-w-corsie-t41058.html

Więcej info w faq: problem-ze-zmiana-biegow-w-corsie-t41058.html
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
A jak już będziesz chciał zakupić wybierak to mozę poszukaj gdzies na szrotach. Ja w zeszłym roku kupowałam (choć okazał się niepotrzebny i oddałam) i zapłaciłam 40 PLN. Tragedii nie ma.
Jęsli masz problem ze zmianą biegów to pierwsze co to wymień najpierw ten bolec a potem zestaw naprawczy wybieraka skrzyni biegów. Tak jak Majk napisał poczytaj tez wczesniejsze wątki.
Jęsli masz problem ze zmianą biegów to pierwsze co to wymień najpierw ten bolec a potem zestaw naprawczy wybieraka skrzyni biegów. Tak jak Majk napisał poczytaj tez wczesniejsze wątki.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
spróbuję z zestawem naprawczym jest tego na allegro troche,podziekował za rade i zamykamy temat