Ośrodek i tor są dostepne przez cały sierpien na ta chwile, wiec mamy dość chyba duzy wachlarz możliwości i dla tych, kótrzy po raz pierwszy chcieliby wziąć udział w zlocie, są to miejsca takie same jak w poprzednim roku. Adres ośrodka powyżej w linku, tor wyrazów znajduje się przy wylocie z Częstochowy na Opole, przy ul. Wyścigowej
/Porszak
Od dłuższego czasu zastanawiam się czy jest możliwe żeby w tym roku odbył się zlot klubu. Frekwencja z ubiegłego roku nie była zbyt oszałamiająca, do tego te hece z CA po których zarzekałam się że już żadnego zlotu nie będę organizować.
Kurcze ale przecież szkoda by było się nie spotkać choć z tymi kilkoma osobami, które co roku znajdują chwilę czasu by wpaść.
Podejrzewam że nie mamy szans na tor bo pewnie nie byloby zbyt wielu chętnych ale pomyślałam że może wynajeli byśmy domki, pogrillowali, pogadali jakieś atrakcje na pewno wymyślimy.
Choć w zeszłym roku wspominaliśmy o tym że może fajnie byłoby pojeździć po prostej np. na 1/4 mili. Tylko miejscówka by się jakaś przydała. Może lotnisko w Rudnikach - tu o opinie poprosiłabym Porszaka bo był niedawno (i nic mi o tym nie powiedział

Czekam na Wasze opinie i ewentualne pomysły.