No zastanawiam sie czy ta listwa z halogenami bedize pasowala do poliftowego zderzaka w CB
http://moto.allegro.pl/item561882422_ha ... rsa_c.html
Sadze ze to by ciekawie wygldalo jezeli by sie dalo to zamontowac do CB, chyba ze po wycieciu kawalka, powniewaz sadze ze ona bedzie troche za dluga by weszla do CB... Co wy na to, wejdzie?
Listwa z halogenami corsa c
- rQs
- Nowy
- Imię: Bartek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Re: Listwa z halogenami corsa c
Ryzykuj, a potem pochwal się wynikami
Do sprzedania -
Granatowe x14sz by Bartek
I najważniejsze
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
Granatowe x14sz by Bartek
I najważniejsze
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
-
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
korci mnie by sprobowac wsadzic listwe z CC do CB ale trzeba troche poczekac bo funduszow brak... (jak zawsze prawie )
- nolack
- Nowy
- Imię: Krzysiek
- Kontakt:
jak chcesz to mog dac taka listwe za czteropaka , nie jest w nalpszym stanie ale na mody akurat
www.corsaclub.pl/sklep NOWE I UŻYWANE CZĘŚCI DO OPLA
-
- Nowy
ale halogeniki ma?:D powiem Ci ze z checia bym przyjal ja bo korci mnie by takie cos zrobic...
-
- Nowy
znalazlem wlasnie cene halogenow do tej listwy to az sie za glowe zlapalem hmm ale moze by pasowaly od vectry b po lifcie ale tez cena jest podobna ale, ale sie pomysli bo korci mnie by zrobic ta listwe
-
- Świeżak
Sorry ale wydaje mi sie ze to gra nie warta świeczki, koszt listwy i halogenów plus mody,podłączanie i malowanie tego wszystkiego wyniosą Cie kosmiczne pieniądze ktore mógłbyś zainwestować w normalny Gsi Front,i wydaje mi sie że nie bedzie to wygladało na tyle ile włożysz w to wszystko pracy, ale jeśli jestes uparty i chcesz to zrobić sam to powodzenia a jesli byś chcaił to mam front gsi za free,tylko musisz podjechac do łodzi i go zabrac. jest bez gumy i halogenów ale ma grill i jest pekniety w kilku mjesjcach ale spokojnie do naprawy za nie duże pieniądze...wystawiłem go na sprzedaz ale niekt go nie chciał wiec oddaje bo mi zagraca.
Corsa in progress