Porszak pisze:jesli jest tak jak mowi kozzi to tor zabezpieczony nie bedzie. bo pewnie dziur w ogrodzeniu specjalnie dla nas latac nie beda itp. trzeba na to zwrocic uwage. kozzi wypowiedz sie jak to wyglada jako bywalec toru. czy podczas wynajmu ktos przychodzi otwiera tor? czy placimy w miejscu A, jedziemy na tor w miejsce B i nikogo z AK tam juz nie ma i robimy co chcemy, jak chcemy. bo jesli tak to moze byc rownie dobrze w ten sposob, ze ktos nam sie wbije na tor albo autami, albo dzieci na rowerach, albo inne takie.
Moje doświadczenia z Automobil Klubem Cz-wa są raczej marne, chociaż nie wiem może się coś zmieniło w myśleniu Panów z AK Cz-wa (nie byłem tam już z 4lata). Wygląda to tak, że tor
nie jest ogrodzony, zabezpieczony, nie ma żadnego sprzętu pomiarowego, poprostu nic, wjeżdza każdy kto chce i kiedy chce, nigdy (przynajmniej do tej pory tak było) nikt nie przyjeźdzał z Automobil Klubu Cz-wa. Chociaż wiecie jak zapłacimy, będziemy mieli spisaną umowe na wynajem (koniecznie trzeba wziąść telefon od osoby odpowiedzialnej za wynajem) to luzik tor jest nasz na czas wynajmu i tyle!!! Jeśli ktoś nam się wbije to tel. do Pana z AK i po sprawie (przynajmniej ja tak uważam).
Ewentualnie łudze się jeszcze, że jeśli będzie przeprowadzona modernizacja tego toru w kwietniu (tak jak pisze
przyciaga ) to może powstanie tam ogrodzenie i dojazd, bo o jakimś sprzęcie do pomiaru to nawet nie marzę.
Pozdrawiam
edit: może dodam na zachęte, że ten tor jest naprawde spoko, miło się po nim jeździ, nawierzchnia jest OK, tylko pobocze jest dość dziurawe, ale może to zrobią w kwietniu przy remoncie

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI