miejsce na II zlot corsasport.pl
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Piciu
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: miejsce na II zlot corsasport.pl
chetnie tez sie podłącze do wycieczki
szykuje sie mocna ekipa z Łodzi i Bełchatowa...fajnie jakbysmy dojechali na zlot wszyscy razem 
Corsa in progress

-
Kuba.EBE
- Nowy
No z Bełchatowa na dzien dziesiejszy jest zapisanych 4 forumowiczow i czekamy na porszaka ale napewno tez bedzie jechal wiec licze 5 forumowiczow z Bełchatowa leci
Piciu, to poleci Bełchatów i Łódź no i jak pisal Rotkiv to moze polnoc jak bedzie leciala trasa obok nas. Powiem wam jedno, za dlugo czekac... 

- G4lu5
- Nowy
- Podziękował;: 1 raz
Też jestem za wspólnym uderzeniem do celu:) ale to jeszcze mamy czas i zdarzymy się ugadać
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
blizej zlotu zgadamy sie ... kto konktretnie ktora trasa jezdzie i wymianimy sie nr. fonów i bedziemy w kontakcie 
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
No proszę, ale kolega m&m ma podejscie do tematu-=m&m=- pisze:weż pod uwage, że kobieta może np. nie chcieć spać z 5 nawalonymi facetamiKuba.EBE pisze:Ja jakos nie widze problemupo 1 sie poznamy blizej wszyscy przez caly dzien, pozniej sie zintegrujemy wieczorkiem a co to bedzie komu przeszkadzalo ze w domku bedzie spalo tyle i tyle osob razem
mi to nie przeszkadza
![]()
![]()
No nareszcie się dodzwoniłam w sprawie noclegów, a próbowałam od 8 rano
Mamy czas na przedyskutowanie tych kwestii do końca maja. Wtedy tez obiecałam Panu ze tam podjadę i ustalimy kto gdzie i jak bo telefonicznie ciężko byłoby mi to wszystko ustalić. Choć szczerze powiedziawszy wolałabym wiedziec nawet wcześniej wtedy mamy gwarancję że nikt nam się nie wpierniczy.
Zaliczkę za wynajem domków w wysokości 30 % ogólnej sumy nalezy wpłacić na dwa tygodnie przed ustalonym terminem wypożyczenia domków, a resztę kwoty w trakcie zakwaterowania.
W razie jakiś pytań prosze pytajcie bo być może nie wszystko napisałam. Dziś jestem trochę znerwicowana bo bym rano tak gościowi w dupę przywaliła, że pewnie z corsy niewiele by zostało. W częstochowie jest kupa śniegu i straszne warunki na drogach
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
piraty tez odpadaja. nie ma nas w Polsce wtedy.
no trudno - bawcie sie dobrze!
no trudno - bawcie sie dobrze!
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Czyli na chwile obecna mamy zaklepane 30 miejsc noclegowych ? Jesli tak to czekamy do jutra na ostateczna decyzje w sprawie toru i zaczynamy zbiórke pieniedzy na zlot.przyciaga pisze:Mamy czas na przedyskutowanie tych kwestii do końca maja. Wtedy tez obiecałam Panu ze tam podjadę i ustalimy kto gdzie i jak bo telefonicznie ciężko byłoby mi to wszystko ustalić. Choć szczerze powiedziawszy wolałabym wiedziec nawet wcześniej wtedy mamy gwarancję że nikt nam się nie wpierniczy.
@Porszak
można liczyć, że zostaniesz kolejny raz skarbnikiem corsasport ?
@Pirat
szkoda bo przynajmniej raz w roku była okazja żeby sie spotkać razem
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
bede.
legionowcy wezta zmienta rozklad jazdy podrozy poslubnych i bedzie git
. przechylymy za Was
legionowcy wezta zmienta rozklad jazdy podrozy poslubnych i bedzie git
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
no niestety, zajebiście żałuję, że nie wygrał drugi termin, tym bardziej, że po raz pierwszy od chyba 2005ego w Lublinie aż taka frekwencja się zapowiada
no ale cóż - są sprawy ważne i ważniejsze
za rok pojawimy się na pewno (chyba, że jeszcze coś innego wypadnie
)
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
Porszak pisze:porody i chrzciny prosimy planowac na miesiace nieletnie![]()
- przyciaga
- Moderatorzy

- Kontakt:
Z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać jak się sprawy mają z torem. We wtorek wraz kolegą kozzim byliśmy na spotkaniu z przedstawicielem Automobilklubu i podaliśmy naszą cenę za wynajem toru . Kwota ma zostac przedstawiona Zarzadowi i ostatecznę decyzję poznamy w poniedziałek o czym niezwłocznie Was poinforumuję. Wtedy też ma nastąpić podpisanie umowy o ile oczywiście przystaną na nasza cenę
.
Bardzo mnie cieszy że lista chętnych na zlot jest taaaaaka długa i Panowie mam nadzieję że się nie skróci. Ja sie na nią nie dopisałam bo po torze to chyba nie będę jeździć ( bo z czym do ludzi
) ale będę Wam z wielką przyjemnością towarzyszyć w częsci oficjalnej (tor) i w pozostałej częsci również 
Bardzo mnie cieszy że lista chętnych na zlot jest taaaaaka długa i Panowie mam nadzieję że się nie skróci. Ja sie na nią nie dopisałam bo po torze to chyba nie będę jeździć ( bo z czym do ludzi
Ostatnio zmieniony 17 lip 2009, o 17:34 przez przyciaga, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
nie takie auta jak Twoje smigaly po torze. a jesli choc 20 osob bedzie chetnych na tor to cena tez nie bedzie wielka po rozlozeniu, a napewno Ci sie spodoba jak sprobujesz.
- przyciaga
- Moderatorzy

- Kontakt:
Po długim okresie oczekiwania otrzymałam dziś papier - upowaznienie dzieki któremu mozemy w dniu 01 sierpnia korzystac do woli z toru w Wyrazowie. Warunkiem dopełnienia umowy jest wpłata w/w kwoty na konto automobilklubu częstochowskiego na mniej więcej 2 tygodnie przed datą zlotu. W tytule przelewu nalezy zaznaczyć iż jest to wpłata na rzecz renowacji toru, ale to już pozostawimy w gestii naszego skarbnika kolegi Porszaka
. Ewentualnej wpłaty mogę dokonac ja osobiście, ale decyzja jak to przeprowadzimy nalezy już do Was.
Najważniejsze że jedną rzecz mamy już załatwioną i pisemko lezy bezpiecznie u mnie.
Teraz czas na nocleg.
Tak jak wcześniej wspominałam domki mieszczą 2x3 osoby, ale tak na prawdę wynajmując domek nie określamy liczby osób(a spokojnie mieszczą się tam 4 osoby
swego czasu nocowało tam po 15 osób ale to było dawno jak jeszcze wszyscy moi znajomi byli młodzi i szczupli
). Po prostu idę i mówię że potrzeba mi np. 5 domków. Jeżeli chcecie zeby para zajeła połowę domku to na chwilę obecną (licząc chętnych tak pi razy drzwi wyszło że 21 par tyle że 1 będzie męska
) potrzeba by było 10 domków. Moja propozycja o której już wczesniej pisałam jest taka żeby choć część z Was (moze Ci którzy się znają) dobrała się tak zeby w połówce domku spały 4 osoby. Raz ze byłoby taniej a dwa potrzebowalibyśmy mniejszej ilości domków(tak w ogole na ośrodku jest ich 12). Proszę wypowiedzcie się w tej kwestii, tylko poważnie
Zapytajcie swoje kobiety co o tym sądzą. Myślę że im szybciej załatwimy kwestię noclegu tym lepiej dla nas, bo będziemy miec już święty spokój.
P.S. dziękuję Kozzi-emu ze przypadkowe spotkanie na drodze pana z AK
EDIT
Wiadomość z ostatniej chwili znajomy własnie przejeżdzał koło toru i już zaczeły się na nim prace. Mają być załatane dziury w asfalcie ( w tej chwili wycinają asfalt) i wyrównane pobocze
Najważniejsze że jedną rzecz mamy już załatwioną i pisemko lezy bezpiecznie u mnie.
Teraz czas na nocleg.
Tak jak wcześniej wspominałam domki mieszczą 2x3 osoby, ale tak na prawdę wynajmując domek nie określamy liczby osób(a spokojnie mieszczą się tam 4 osoby
P.S. dziękuję Kozzi-emu ze przypadkowe spotkanie na drodze pana z AK
EDIT
Wiadomość z ostatniej chwili znajomy własnie przejeżdzał koło toru i już zaczeły się na nim prace. Mają być załatane dziury w asfalcie ( w tej chwili wycinają asfalt) i wyrównane pobocze
Ostatnio zmieniony 17 lip 2009, o 17:34 przez przyciaga, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
-
kozzi
- Weteran
i ciekawe dzięki komu masz to pisemo u siebie?przyciaga pisze: ....................Najważniejsze że jedną rzecz mamy już załatwioną i pisemko lezy bezpiecznie u mnie.............
ach ta sława......człowieka to wszędzie rozpoznająprzyciaga pisze:P.S. dziękuję Kozzi-emu ze przypadkowe spotkanie na drodze pana z AK
kobieto nic przypadkiem się nie zdarza
tak, tak coś tam dłubią, żeby tylko bardziej nie spie...li niż byłoprzyciaga pisze:EDIT
teraz cena: 600zł. myślę, że większość odpowiada?
acha tor mam do dyspozycji chyba od 10 do 22 także jakby ktoś chciał wieczorkiem na bani pojeździć to luzik
pozdofionka
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Wow :0 mega fajnie, że udało sie ogarnąć tor
dzieki serdeczne za zaangazowanie w organizacje zlotu
W temacie noclegów tak jak napisała Ania standardem jest 6 osób w domku [160 pln za domek za dobe].
Do końca tygodnia czekamy na zgłoszenia osób, które maja zyczenia ponadstandardowe
:
- 4 osoby w domku [160 pln za domek za dobe]
- 8 osób w domku [160 pln za domek + 40pln za dodatkowe łóżka za dobe ]
Proszę o wpisywanie sie na liste par, które chciałyby nocowac w domku 4 osobowym lub 8 osobowym. (wg. schematu: opcja noclegu + osoby + nr z listy zgloszen)
Lista niestandardowego zakaterowania:
1. 4 osoby w domku (m&m+ martee(1))
2. 4 osoby w domku (maciek+ola(18))
Ps. na poczatku przyszłego tygodnia rezerwujemy noclegi.
W temacie noclegów tak jak napisała Ania standardem jest 6 osób w domku [160 pln za domek za dobe].
Do końca tygodnia czekamy na zgłoszenia osób, które maja zyczenia ponadstandardowe
- 4 osoby w domku [160 pln za domek za dobe]
- 8 osób w domku [160 pln za domek + 40pln za dodatkowe łóżka za dobe ]
Proszę o wpisywanie sie na liste par, które chciałyby nocowac w domku 4 osobowym lub 8 osobowym. (wg. schematu: opcja noclegu + osoby + nr z listy zgloszen)
Lista niestandardowego zakaterowania:
1. 4 osoby w domku (m&m+ martee(1))
2. 4 osoby w domku (maciek+ola(18))
Ps. na poczatku przyszłego tygodnia rezerwujemy noclegi.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy

- Kontakt:
No to ile razy mężczyzno mam Ci dziękowaćkozzi pisze:i ciekawe dzięki komu masz to pisemo u siebie?przyciaga pisze: ....................Najważniejsze że jedną rzecz mamy już załatwioną i pisemko lezy bezpiecznie u mnie.............![]()
ach ta sława......człowieka to wszędzie rozpoznająprzyciaga pisze:P.S. dziękuję Kozzi-emu ze przypadkowe spotkanie na drodze pana z AK![]()
kobieto nic przypadkiem się nie zdarza![]()
Nie ma najmniejszego problemu-=m&m=- pisze:Wow :0 mega fajnie, że udało sie ogarnąć tordzieki serdeczne za zaangazowanie w organizacje zlotu
![]()
I to mi się podoba. Ciekawe czy da się to ogarnąc do końca przyszłego tygodnia-=m&m=- pisze: Ps. na poczatku przyszłego tygodnia rezerwujemy noclegi.
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
co by nie zasmiecac Watku z listami chetnych, napisze tutaj.
Jestem pod wrazeniem liczby zgloszen, mam nadzieje ze wszyscy wpisani dopisza bo dawno takiej frekwencji nie bylo
Jestem pod wrazeniem liczby zgloszen, mam nadzieje ze wszyscy wpisani dopisza bo dawno takiej frekwencji nie bylo
- Mat
- Nowy
- Kontakt:
Porszak jak coś napisz na pw czy pln'y dotarły i może jakąś listę zrobić kto wpłacił żeby nikt się nie martwił czy jego fundusze są u Ciebie czy nie 
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
prawda, liste sie zrobi. moze dzis wieczorkiem. Twoja kasa jest juz u mnie.
-
kozzi
- Weteran
Przejezdzałem wczoraj koło toru na Wyrazowie i ........ i jestem mile zaskoczony, bo nie było tam już żadnych maszyn, więc panowie skończyli już modernizacje toru. Musze tam podjechać i zobaczyć czy polepili wszystkie dziury.
- przyciaga
- Moderatorzy

- Kontakt:
Od razu przetestuj tor i opisz wrażenia
Może ja tez podjadę i poćwiczę trochę żeby na zlocie nie być zieloną 
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
-
kozzi
- Weteran
ok to kiedy Ci pasuje? bo u mnie wchodzą takie terminy w gre: środa, sobota i może niedziela jak nigdzie nie wyjade.przyciaga pisze:Od razu przetestuj tor i opisz wrażeniaMoże ja tez podjadę i poćwiczę trochę żeby na zlocie nie być zieloną
jak coś to daj mi cynka na tel.
pozdro
-
kozzi
- Weteran
dzięki Ania za spotkankoprzyciaga pisze:Od razu przetestuj tor i opisz wrażeniaMoże ja tez podjadę i poćwiczę trochę żeby na zlocie nie być zieloną
moge powiedzieć tylko tyle, że jestem mile zaskoczony
- przyciaga
- Moderatorzy

- Kontakt:
To ja dziękuję za super przejażdzkę. Szkoda ze nie mogłam pojeździć swoją "Niunią", a moze to i dobrze bo obie jesteśmy w jednym kawałkukozzi pisze: dzięki Ania za spotkanko![]()
Mam nadzieję że stan toru utrzyma się do naszego zlotu i wszyscy bedą bardzo zadowoleni
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
!Chcialbym wszystkim przypomniec ze kasiure zbieramy do kocna maja. jesli do tego czasu nie bedzie odpowiedniej ilosci gotowki zlot sie nie odbedzie!
wszyscy po wyplatach to poklikacje troche na swoich kontach
wszyscy po wyplatach to poklikacje troche na swoich kontach