Do posiadaczy x16xe - pytanie o wąż gumowy

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych i diesla montowanych w Corsie B.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mat
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Do posiadaczy x16xe - pytanie o wąż gumowy

Post autor: Mat »

Witam

mam pytanie do posiadaczy x16xe, czy ma ktoś rozłożony taki silnik i może mi spisać symbol albo sprzedać ten gumowy wąż który wchodzi w kolektor ssący w dolnej części jego flanszy mniej więcej na jej środku ? wąż ten jest wpinany poniżej kanałów ssących :) musiałem go rozciąć bo ktoś zapinkę przekręcił tak że nie można było jej rozpiąc, i chciałem zamówić nowy ale nie moge w epc go znaleźć a jakby ktoś miał dostęp i spisał mi symbol lub go sprzedał byłbym wdzięczny:) wąż ten przypomina odwrócona litere L , jego średnica wewnętrzna to: ok 20mm a zewnętrzna ok 28mm

dzieki nawet za sprawdzenie czy ktoś to ma na stanie :)
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Re: Do posiadaczy x16xe - pytanie o wąż gumowy

Post autor: Porszak »

poznasz go tutaj? ja mam jakis waz, ale nie wiem czy nie jest to jeden z wezy nagrzewnicy. do kolektora chyba dopasowalem cos z litrowki
Obrazek
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
Awatar użytkownika
Mat
Nowy
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Re: Do posiadaczy x16xe - pytanie o wąż gumowy

Post autor: Mat »

oj siedziałem ja nad epc i szukałem jego, ale nie ma go na żadnym schemacie do x16xe, nie mogę znaleźć żadnego podłączanego do ssącego, dzisiaj pójdę wymontuję jego drugą część z auta (został rozcięty) i wstawię fotkę, może będzie ktoś miał, a może to ten co Ty masz :) wieczorem albo jutro dam znać :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Silnik”