wow :0 dopiero co wrzucona fota wiszacego silnika a tu juz wszystko poskładanekamiloooo pisze: CORZA DREI LITER zyje, dziala i jezdzi![]()
![]()
szacun

wow :0 dopiero co wrzucona fota wiszacego silnika a tu juz wszystko poskładanekamiloooo pisze: CORZA DREI LITER zyje, dziala i jezdzi![]()
![]()

kończąc OT, powiem że byłem pare razy i ani nie widziałem ani nawet nie słyszałem o takiejKuba.EBE pisze:Podobno we wroclawiu na nielegalach zadzi CB 3.0 V6...

ja i tak bardziej jak na swój czekam na projekt wow`aKuba.EBE pisze:Kamilo niesamowity jest.. Tylko go podziwiac, tak samo STELMIEGO
Nie bądź taki skromny - obecnie na forum jest kilka mega projektów czyli twój, kamiloooo, wow'a i klariego. Nie można zapomnieć o porszaka corsie (ale to jednak inna półka głównie jeśli chodzi o rozmach, choć oczywiście sam silnik jest mega wydumką).STELMI pisze:ja i tak bardziej jak na swój czekam na projekt wow`a

od poniedziałku będzie na kanale, więc się zobaczyPorszak pisze: Stelmi masz dotrzec swoja na zlot, bedziem robic zaklady ktora szybsza