Po długim okresie oczekiwania otrzymałam dziś papier - upowaznienie dzieki któremu mozemy w dniu 01 sierpnia korzystac do woli z toru w Wyrazowie. Warunkiem dopełnienia umowy jest wpłata w/w kwoty na konto automobilklubu częstochowskiego na mniej więcej 2 tygodnie przed datą zlotu. W tytule przelewu nalezy zaznaczyć iż jest to wpłata na rzecz renowacji toru, ale to już pozostawimy w gestii naszego skarbnika kolegi
Porszaka 
. Ewentualnej wpłaty mogę dokonac ja osobiście, ale decyzja jak to przeprowadzimy nalezy już do Was.
Najważniejsze że jedną rzecz mamy już załatwioną i pisemko lezy bezpiecznie u mnie.
Teraz czas na nocleg.
Tak jak wcześniej wspominałam domki mieszczą 2x3 osoby, ale tak na prawdę wynajmując domek nie określamy liczby osób(a spokojnie mieszczą się tam 4 osoby

swego czasu nocowało tam po 15 osób ale to było dawno jak jeszcze wszyscy moi znajomi byli młodzi i szczupli

). Po prostu idę i mówię że potrzeba mi np. 5 domków. Jeżeli chcecie zeby para zajeła połowę domku to na chwilę obecną (licząc chętnych tak pi razy drzwi wyszło że 21 par tyle że 1 będzie męska

) potrzeba by było 10 domków. Moja propozycja o której już wczesniej pisałam jest taka żeby choć część z Was (moze Ci którzy się znają) dobrała się tak zeby w połówce domku spały 4 osoby. Raz ze byłoby taniej a dwa potrzebowalibyśmy mniejszej ilości domków(tak w ogole na ośrodku jest ich 12). Proszę wypowiedzcie się w tej kwestii, tylko poważnie

Zapytajcie swoje kobiety co o tym sądzą. Myślę że im szybciej załatwimy kwestię noclegu tym lepiej dla nas, bo będziemy miec już święty spokój.
P.S. dziękuję
Kozzi-emu ze przypadkowe spotkanie na drodze pana z AK
EDIT
Wiadomość z ostatniej chwili znajomy własnie przejeżdzał koło toru i już zaczeły się na nim prace. Mają być załatane dziury w asfalcie ( w tej chwili wycinają asfalt) i wyrównane pobocze

Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.