Ile to kosztuje???

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych i diesla montowanych w Corsie B.
Zablokowany
Awatar użytkownika
orzech0707
Bez listowiec ;-)
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Ile to kosztuje???

Post autor: orzech0707 »

Witam. Zacznę od tego, że na mechanice nieznam się prawie wogóle. Chciałbym trochę podkręcić moje c16xe ale niezabardzo wiem jak się do tego zabrać. Widziałem na forum, że można tylko niewiem, co ewentualnie trzeba kupić, kto mógłby mi to zrobić i najważniejsze ile kasy trzeba szykować???
Awatar użytkownika
Mat
Nowy
Kontakt:

Re: Ile to kosztuje???

Post autor: Mat »

Jest masa projektów z opisanymi modami i ich kosztami oraz wynikami jakie przynoszą, wystarczy siąść poczytać i spisać sobie co chce się zrobić i ile to będzie kosztowało a nie zakładać kolejny temat i liczyć że każdy opisze Ci możliwą listę modyfikacji...
Awatar użytkownika
RotkiV
Swój
Imię: Wiktor

Post autor: RotkiV »

tym bardziej ciezko jest okreslic konkretny plan modyfikacji i cennik.. bo czesto jedna modyfikacja pociaga za soba szereg innych mniejszych-wiekszych modyfikacji tak aby to wszystyko dzialalo tak jak powinno
Awatar użytkownika
fotograf
Swój
Kontakt:

Post autor: fotograf »

Tak jak napisali koledzy wyżej na temat tuningu silników 1.6 16V na forum powiedziane zostało już wiele razem z cenami za części, nazwami zakładów i wykresami. Więc zapraszam do lektury działu nasze projekty - poznasz też przy okazji trochę mechaniki i łatwiej Ci będzie to wszystko ogarnąć :oko:
Temat zamykam
X12SZ+miniLambda ;-/
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V :-D
Zablokowany

Wróć do „Silnik”