Corsa 1.5 d ISUZU -tuning
-
kez7
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Corsa 1.5 d ISUZU -tuning
hej dopiero co sie zarejstrowalem kupilem corse w diselku spodobala mi sie odrazu oszczedna strasznie ma turbinke ktora złąncza mi sie dpiero od 3 tys obr fajnie jezdzi ale chcialbym ja troszke podkrecic jedni mi radzili zeby podkrecic zawor na turbinie zeby podac jej wiecej benzynki ale podobno to nie jest dobre rozwiazanie inni namawiali mnie do zalorzenia interculera z 1,7 d ze moze ja odmulic i zrobic lzeejsząnie wiem tez czy mozna ją podac chiptuningowi wiem tez ze cche ja zmodyfiukowac z głowa zeby to mialo rece i nogi dlatego pisze do was jestescie specami doradcie mi cos zeby corsa zbeirala sie lepeij dziekuje z góry i pozdrawiam
)
- Mat
- Nowy
- Kontakt:
Re: Corsa 1.5 d ISUZU -tuning
...poszukaj w projektach masz ładnie wszystko opisane...ludzie korzystajcie trochę z opcji szukaj !!!
- fotograf
- Swój
- Kontakt:
Po pierwsze- jak napisał Mat - użyj szukajki, znajdziesz opis jak podkręcić dawakę
Po drugie - Twój diesel jeździ na ropę nie benzynę
Po trzecie - ten silnik nie daje się chipować bo nie ma gdzie tego chipa włożyć
Po czwarte - ogarnij trochę posta bo nie widzę w nim ani jednego przecinka czy kropki i naprawdę ciężko się go czyta...
Po drugie - Twój diesel jeździ na ropę nie benzynę
Po trzecie - ten silnik nie daje się chipować bo nie ma gdzie tego chipa włożyć
Po czwarte - ogarnij trochę posta bo nie widzę w nim ani jednego przecinka czy kropki i naprawdę ciężko się go czyta...
X12SZ+miniLambda ;-/
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
- sfoboda
- Świeżak
- Imię: Marcin
Kolego ja posiadam już od 2 lat takowy silniczek ( zakupiłem od brata ) i powiem szczerze zwiększ dawke paliwa (ale z głową bo będzie strasznie kopcił , dodaj wskaźnik doładowania i zwiększ ciśnienie doładowania ale z własnego doświadczenia polecam montaż IC przy takich zmianach ( ja mam z focusa 1.8TDDi) czasy do 100km/h schodzą spokojnie w granicach 9.8 na oponach 195-45-15" a jeżdze już tak ok roku z tym że dbam o turbo ,, dużo było pracy ale są zadowalające efekty bo autko jest naprawde elastyczne
c20xe... c20xeT mmm....
- Marcin99
- Nowy
- Kontakt:
E tam przesadzasz, ja tam jeden widzę - dokładnie tutaj:fotograf pisze:Po czwarte - ogarnij trochę posta bo nie widzę w nim ani jednego przecinka czy kropki i naprawdę ciężko się go czyta...
kez7 pisze:interculera z 1,7
-
kez7
- Bez listowiec ;-)
To znowu ja jeszcze nie wiem czy bede pisal z przecinakami czy nie najbardzije interesuje mnie pytanie do "swobody" mozesz wysłać mi zdjecie jak ty to tam po upychałes był bym Ci wdzieczny
) pozdrawiam
- sfoboda
- Świeżak
daj emaila to pośle ci paczeke z paroma zdjęciami, bedziesz wiedział co i jak ale jest warto popracować bo ja już powoli myśle o c20let

jeszcze mam pare rzeczy do poprawienia

jeszcze mam pare rzeczy do poprawienia
c20xe... c20xeT mmm....
- sfoboda
- Świeżak
powinieneś mieć wszystko na poczcie, jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania to wal śmiało bo powtarzam naprawde warto
sorki że tak późno ale byłem zajęty montarzem i praniem nowych siedzonek z cb GSI
c20xe... c20xeT mmm....