Kto kogo bardziej kocha
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Matex
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Wizje czestera w srebnej CC :P
to jaki proponujesz olej teoretyczno internetowy mechaniku ??
Clean Look 

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
tobie proponuje olej do glowy.
a czesterowi - inny
po co mam sie produkowac, skoro wybraliscie juz idealny olej do tego supermegawysilonego motoru, ktory na innej lepkosci pewnie by sie zatarl? 
a czesterowi - inny

-
- Swój
- Kontakt:
Powiem to pierwszy i ostatni raz bo nie mm zamiaru z toba dyskutowac mialem taki olej akurat na warsztacie to zaproponowalem czesterowi taki olej bo jest uwazam dobry silnik ma przejechane 70 tys wiec wnioskuje ze nie jest zajechany. Powiedz mi co zaszkodzi wlanie tego oleju ze tak sie tego doczepiles?
- !markos
- M A S T E R
nie powiem. powiem za to, ze grozenie mi na pw jest zalosne i moglbys sie tego oduczyc, bo niczemu to nie sluzy i tylko mnie rozbawia 

-
- Swój
- Kontakt:
żałosny to ty jestes i po co to tu piszesz skoro napisalem ci pw zeby nie zasmiecac tego watku .Pozatym pokaz mi w ktorym miejscu ci groze . EOT nie bede wiecej z toba gadał bo ty sie nie nadajesz miedzy ludzi pownni cie izolowac zadumany w sobie maly czlowieczku
- !markos
- M A S T E R
nie wiem jak ty, ale ja doskonale odnajduje sie miedzy ludzmi i jakos nikt nigdy nie mial zadnych problemow takich, jak miewaja klawiaturowi fajterzy majacy do powiedzenia jedynie
takze nie.. wiesz.. nie zamierzam w zaden sposob kontynuowac dyskusji o oleju, bo akurat taki stal na polce, wiec o czym w ogole rozmawiamy
przy pierwszej lepszej okazji pogadamy po mojemu PAJACU !!!!

takze nie.. wiesz.. nie zamierzam w zaden sposob kontynuowac dyskusji o oleju, bo akurat taki stal na polce, wiec o czym w ogole rozmawiamy

- wolga85
- Weteran
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
No niestety taki już widocznie markos jest jak się mu coś nie podoba to całemu światu od razu musi tak samo. A z drugiej strony lepiej zalać lepszym olejem niż jakims badziewiem. Może faktycznie bedzie olej troche na wyrost ale co z tego jego wybór.
PS
Tak samo mozna by się czepiac Stelmiego po co ładuje V6 do corsy jak chce tym autem po bułki jeździć gdzie jest ograniczenie do 50
PS
Tak samo mozna by się czepiac Stelmiego po co ładuje V6 do corsy jak chce tym autem po bułki jeździć gdzie jest ograniczenie do 50

6 do 100 czy 6 na 100. Oto jest pytanie
-
- Swój
- Kontakt:
NO BO POGADAMY OBIECUJE CI TO TERAZ I PRZY WSZYSTKICH . NO MIEDZY TAKIMI PAJACAMI JAK TY NAPEWNO SIE ODNAJDUJESZ
I Z CAŁA ODPOWIEDZIALNOSCIA JESLI KTOS TU MI POWIE ZE JESTES SPOKO ZIOM JEST DLA MNIE TAKIM SAMYM IDIOTA JAK TY .NIE BEDE TOLEROWAL DLUZEJ CIEBIE I TWOICH JAKIS GLUPICH WYPOCIN INTERNETOWY NAPINACZU. SPECJALNIE UZYLEM CAPS LOCK ZEBYS ZROZUMIAL CHOC I W TO WATPIE HAHAHA TERAZ JUZ EOT.

- Matex
- Nowy
- Kontakt:
po co wy sie klucicie z tym idiotom ? przeciez to jest najlepszy mechanik na ziemi ktory tylko siedzi na internecie przeglada forum a w praktycie jest zwyklym leszczem
placy tysiace za super hondziaka bo teraz opel to gowno jest przy hondzie
ale nie zapominaj jak mialec Corse to Opel wtedy byl najlepszy
siedz dalej na kazdym forum czytaj i gromadz to wiedze w tej tepej glowce i cis innym to co czytasz 

Clean Look 

- !markos
- M A S T E R
i ze to ja sie napinam? LOL!!!!!!!!!!!!

aha.. bylym zapomnial. piszac to:
żal.pl

aha.. bylym zapomnial. piszac to:
zupelnie nieswiadomie obraziles calkiem spora grupe osob. jestes takim samym zerem jak reszta baranow toczacych ze mna jakiekolwiek boje typu "markos cos napisal, to go zbijemy, bo nie podoba nam sie to co napisal".Basista pisze:NO MIEDZY TAKIMI PAJACAMI JAK TY NAPEWNO SIE ODNAJDUJESZI Z CAŁA ODPOWIEDZIALNOSCIA JESLI KTOS TU MI POWIE ZE JESTES SPOKO ZIOM JEST DLA MNIE TAKIM SAMYM IDIOTA JAK TY
żal.pl

- gawron73
- Świeżak
Ja się ta zbytnio nie udzielam na forum,raczej czytam posty innych użytkowników,ale którego tematu nie czytam zawsze markos ma jakieś zastrzeżenia, i pisze w mało kulturalny sposób,możecie mi dać bana warna pisze tylko co myślę
co do całej sprawy,niech Kolega Czester zaleje se silnik i olejem kuchennym to jest TYLKO I WYŁĄCZNIE JEGO SPRAWA ! sorry za OT
co do całej sprawy,niech Kolega Czester zaleje se silnik i olejem kuchennym to jest TYLKO I WYŁĄCZNIE JEGO SPRAWA ! sorry za OT
Korzystaj Z Życia,Puki Ono Cie Nie Wykorzysta .
- !markos
- M A S T E R
obawiam sie, ze nie poznalbys braku kultury nawet jakby wyszedl zza krzaka i kopnal cie w dupe.
poza tym dzieki za zwrocenie uwagi, wezme lekcje kultury u basisty

- Matex
- Nowy
- Kontakt:
Ty sie lepiej strac z tego forum bo robisz tutaj zamieszanie za kazdym razem !!!markos pisze:obawiam sie, ze nie poznalbys braku kultury nawet jakby wyszedl zza krzaka i kopnal cie w dupe.
Wątek do powrotu reszty dowodzących zostaje zablokowany...
Staneq
Clean Look 

- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Panowie, nie pierwszy raz już wynika „sprzeczka” miedzy Wami.
Ostrzezenia ida do (w kolejności postów):
-Markos.
„nie no błagam spece, bez kitu spece!
Mógłbyś sobie to zdanie odpuścić ze względu na to ze wczesniej mieliscie już staracia miedzy soba, a w jego miejsce napisac jaki olej Ty bys wybral i dlaczego.
Wiecej nie będę przytaczal bo każdy widzi w którym miejscu znajduja się niestosowane slowa i zwroty.
-Basista
„ ZCAŁA ODPOWIEDZIALNOSCIA JESLI KTOS TU MI POWIE ZE JESTES SPOKO ZIOM JEST DLA MNIE TAKIM SAMYM IDIOTA JAK TY”
Oraz j.w. to tylko jeden z tekstów, które nie powinny zostac napisane
-Matex
„po co wy sie klucicie z tym idiota”
j.w. reszte niewłaściwych teksow każdy z łatwościa rozpozna.
Moglibyscie załatwić to wszystko na priv, ale lepiej jest pokazac reszcie kto jest jaki cacy, a kto zly ham.
@Wolga i A-rek czytając Wasze ostatnie posty w tym watku mam wrazenie ze skorzystaliście z okazji żeby dogryźć osobie, za która nie przepadacie. Nie jest to również najlepsze zachowanie, dla Was upomnienia ustne.
Wątek zostaje odblokowany, jeśli ktos jeszcze wroci do tej sytuacji również dostanie ostrzezenie. Klotnia zakonczona, nastpne posty maja być związane z tematem
Nastepnym razem na czas zlotu na forum wyłączymy prąd zeby pod nieobecnosc modow nikt nie robil dymu. drugi raz Wam sie tak udaje.
Ostrzezenia ida do (w kolejności postów):
-Markos.
„nie no błagam spece, bez kitu spece!
Mógłbyś sobie to zdanie odpuścić ze względu na to ze wczesniej mieliscie już staracia miedzy soba, a w jego miejsce napisac jaki olej Ty bys wybral i dlaczego.
Wiecej nie będę przytaczal bo każdy widzi w którym miejscu znajduja się niestosowane slowa i zwroty.
-Basista
„ ZCAŁA ODPOWIEDZIALNOSCIA JESLI KTOS TU MI POWIE ZE JESTES SPOKO ZIOM JEST DLA MNIE TAKIM SAMYM IDIOTA JAK TY”
Oraz j.w. to tylko jeden z tekstów, które nie powinny zostac napisane
-Matex
„po co wy sie klucicie z tym idiota”
j.w. reszte niewłaściwych teksow każdy z łatwościa rozpozna.
Moglibyscie załatwić to wszystko na priv, ale lepiej jest pokazac reszcie kto jest jaki cacy, a kto zly ham.
@Wolga i A-rek czytając Wasze ostatnie posty w tym watku mam wrazenie ze skorzystaliście z okazji żeby dogryźć osobie, za która nie przepadacie. Nie jest to również najlepsze zachowanie, dla Was upomnienia ustne.
Wątek zostaje odblokowany, jeśli ktos jeszcze wroci do tej sytuacji również dostanie ostrzezenie. Klotnia zakonczona, nastpne posty maja być związane z tematem
Nastepnym razem na czas zlotu na forum wyłączymy prąd zeby pod nieobecnosc modow nikt nie robil dymu. drugi raz Wam sie tak udaje.

-
- Weteran
- Kontakt:
markos:
nie chce mi się teraz szukać, ale ktoś już na jakimś forum napisał ze taki niewyparzony język i specyficzny sposób bycia masz jedynie przez klawiaturę..., w rzeczywistości na spotkaniach, wśród ludzi siedzisz cicho i spokojnie i wszystko jest ok, wiec spauzuj kolego i choć trochę szanuj prace i starania innych...
pozdrawiam
Ucho, dostajesz ostrzezenie. chyba jasno napisalem post wczesniej o co prosze, prawda?
nie chce mi się teraz szukać, ale ktoś już na jakimś forum napisał ze taki niewyparzony język i specyficzny sposób bycia masz jedynie przez klawiaturę..., w rzeczywistości na spotkaniach, wśród ludzi siedzisz cicho i spokojnie i wszystko jest ok, wiec spauzuj kolego i choć trochę szanuj prace i starania innych...
pozdrawiam
Ucho, dostajesz ostrzezenie. chyba jasno napisalem post wczesniej o co prosze, prawda?