Anti Double post
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Anti Double post
Kontynuacja dyskusji na temat ogłoszenia
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
Re: Nowe logo pomysły projekty..
Mam jeszcze jedną prośbę i wydaje mi się, że więcej osób będzie podobnego zdania. Rozumiem łączenie posta pod postem w jeden, ale czy można zrobić, żeby po połączeniu pokazywało innym, że jest post nieprzeczytany?
Bo np dodałem posta do mojego tematu, wcześniej mój post był ostatni, połączyło dwa, ale temat dalej leży nisko i nikt nie wie, że coś jest dodane.
Bo np dodałem posta do mojego tematu, wcześniej mój post był ostatni, połączyło dwa, ale temat dalej leży nisko i nikt nie wie, że coś jest dodane.
- bix
- Nowy
- Imię: Bartek
- Model auta: Grande Punto
- Silnik: 1.2
- Otrzymał podziękowań: 0
Jedyny sposób na to o czym piszesz, jest to dodanie, edytowanie, skopiowanie (np. do schowka/notatnika) całego posta, skasowanie go a następnie utworzenie od nowa i wklejenie.
Była: Corsa B x12sz + LPG
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
albo podeslac komus link na gg zeby skomentowal
Majk wypoczywa, jak wroci podejrzewam ze sprobuje cos z tym zrobic, ale z tego co pamietam to nie bedzie to latwe/mozliwe.
Majk wypoczywa, jak wroci podejrzewam ze sprobuje cos z tym zrobic, ale z tego co pamietam to nie bedzie to latwe/mozliwe.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Na chwilę obecną nie ma takiej mozliwości. Pośrednim rozwiązaniem byłoby wprowadzenie możliwości pisania posta pod postem po upływie jakiegoś czasu i taka możliwość istnieje jednak trzeba by sie zastanowić jaki miałby być to okres ?STELMI pisze:Rozumiem łączenie posta pod postem w jeden, ale czy można zrobić, żeby po połączeniu pokazywało innym, że jest post nieprzeczytany?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- maximo
- Nowy
- Imię: Dariusz
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Anti Double post
Wydaje mi się że 10 minut to rozsądna opcja, w ciągu 10, no nawet 15 minut ludzie którzy aktualnie są na forum zdążą zobaczyć co jest napisane, ew za edytowane. Osoby które wejdą w innym czasie i tak zobaczą nieprzeczytany post i tak, zbytniego nabijania też nie będzie bo kto o zdrowych zmysłach czekał by 10 minut żeby sobie nabić posta