Każdy w pocie czoła jeździł, a Czester klime włączyłzgubek pisze:hopka ZientarskiegoHayabusa pisze:jump, jump

Każdy w pocie czoła jeździł, a Czester klime włączyłzgubek pisze:hopka ZientarskiegoHayabusa pisze:jump, jump
to masz pozamiataneptaku pisze:A no ja
To nie jest miejsce na takie posty. Jest dział "Regionalne spotkania ==> Śląsk" tam się umawiaj, bądź napisz wiadomość priv.Airbooz pisze:Mistrzuniu z SPS zapisz do mnie na priva, to moze bysmy sie kiedys spikniemy na mala ustawke
Gesio_CB pisze:Aaa... to ten Svijany tak?To Maćka tez posvijało
![]()
Dawajcie ludzie reszte zdjec ze zlotu
Staneq pisze:szkoda ze moglem być tylko na torze ale ciesze się że chodz tyle mi się udało
fajnie że jest tyle "młodzieży" w klubie że będzie można komu zostawić to wszystko...
Ciesze się ze spotkania ze starymi znajomymi, Majk, Marta, Porszak, Adaś, Atrs, Kozzi , Czester, Zgubek..
@Kozzi dzięki za testy toru Subaryną
spoko, ja też się ciesze, że troche pośmigałęm po torzebix pisze:No to i parę słów ode mnie.
Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę, atrakcje i co najważniejsze za te wszystkie osobowości!
Mimo moich usilnych starań, chyba nie udało mi się Was wszystkich poznać, choć bardzo tego chciałem. No i mam nadzieję, że najpóźniej za rok, wszyscy spotkamy się w takim lub jeszcze większym gronie!
Chciałbym podziękować również Kozziemu i Porszakowi (jazda z tobą bez pasów to jakaś masakra jest) za ostre przewiezienie po torze.
-=martee=- pisze:Dziękuje wszystkim za super atmosferę zlotową i że mogłam poznać tyle nowych osób![]()
Fajnie, że jest jeszcze w klubie tyle Corsolotków.
Niesamowity widok jak wszyscy jadą razem. Szkoda, że nasza już nie mogła brać w tym udziału![]()
Ludzie standardowo zajebiści (w końcu z CorsaSport), piwko zimne i mam nadzieję, że sobotnie kiełbaski wyborowe![]()
Dziękuje Kozzi za niezapomnianą przejażdzkę.
Wszystkim się już pochwaliłam, ze jechałam subaru![]()
![]()
![]()
i wiesz jak zazdroszczą
dzięki, mnie też się podobapirat pisze:.......
Kozzi - kurde fajna ta subaryna... .................
za wolna czy za dużo pali?kozzi pisze:dzięki, mnie też się podobapirat pisze:.......
może chcesz zanabyć drogą kupna? bo chyba się pozbęde i kupie coś innego.....
za wolne raczej to autko nie jestAro pisze:za wolna czy za dużo pali?kozzi pisze:dzięki, mnie też się podobapirat pisze:.......
może chcesz zanabyć drogą kupna? bo chyba się pozbęde i kupie coś innego.....gdyby miała gaz to bym rozważył ofertę, a tak to nie stać mnie na utrzymanie