Dziękuje za założenie nowego tematu i przepraszam za zaśmiecanie projektu. Ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tego co mi napisał Fotograf w swoim poście bo niestety pogoda się kończy...

A przydało by się cosik zacząć
-- 1 paź 2009, o 19:12 --
Porada polegała na tym że, mam wsadzić wałek z C16NZ przy zachowaniu mojej głowicy do tego wsadzenie ssącego od X16SZ / X16SZR. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co to da czy się opłaca gdy robotę mam za darmo? być może ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł bardzo był bym wdzięczny
-- 1 paź 2009, o 19:28 --
Dodam jeszcze czy ktoś ma ewentualnie takie graty na sprzedaż?? Jeśli tak to za ile??
-- 2 cze 2010, o 20:27 --
Poczytałem trochę i trochę myślałem i mam taki pomysł. Mam silnik x12sz myślę nad kupnem do niego kompa od c14se kolektora z listwą c14se i pompy pod wielopunkt. Myślę żeby swoją głowice przygotować pod ten kolektor tzn splanować odpowiednio kanały dolotowe żeby pasował kolektor i założyć uszczelkę od c14se. Do swojej głowicy założył bym wałek c16nz który posiadam. Teraz komputer i wiązka większość powinna pasować chyba że się mylę? Proszę o odpowiednią korekcje mojego pomysłu.