Też tak mam, tylko że IE 6.0STELMI pisze: Każda strona gdzie jest okno youtubowe
Nowe logo pomysły projekty..
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Gesio_CB
- Nowy
- Imię: Grzegorz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Nowe logo pomysły projekty..
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Mnie np jak próbuję otworzyć 13 stronę projektu Czestera wyskakuje komunikat: Program IE nie moze otworzyc miejsca internetowego viewtopic.php?f=47&t=51003&start=360 i przez to nie wiem co się dzieje z Czesterową corsą Zdarzyło mi się to jeszcze w jakimś jednym wątku ale nie pamietam w kórym. Mam Windows XP a jakiego IE Zabijcie mnie a nie wiem
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
- przyciaga
- Moderatorzy
- Kontakt:
STELMI pisze:Win XP i IE 8. Każda strona gdzie jest okno youtubowe
Mnie tez ulżyło ze nie tylko mnie się tak dzieje jednak Ty piszesz że na stronie na której jest filmik youtubowy. A są inne watki np o markosowej hondzie na której są takie filmy i ten wątek ogladam bez problemów... Przypomniało mi się że jeszcze na ostaniej stronie hehehehe... tez mi taki komunikat wyskakiwał.STELMI pisze:czyli masz ten sam problem co powyżej
Jednak nie mam jako jedyny
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Jako obejście problemu proponuje zainstalować opere lub firefoxa, korzystam z obu przeglądarek i pod nimi nie ma w/w problemów
edit.
sprawdżcie czy wszystkie filmiki smigaja teraz i zastanówcie się czy nie lepiej zamiast wklejania samego ID filmiku nie prościej byłoby wklejac cały link ? ( wiązać sie to będzie z przerobieniem wczesniejszych linków przez autorów postów ale może okazać sie bardziej intuicyje )
edit.
sprawdżcie czy wszystkie filmiki smigaja teraz i zastanówcie się czy nie lepiej zamiast wklejania samego ID filmiku nie prościej byłoby wklejac cały link ? ( wiązać sie to będzie z przerobieniem wczesniejszych linków przez autorów postów ale może okazać sie bardziej intuicyje )
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
w paracy na IE 8 problem tak jak inni w domu z win xe chyba mam IE 7(?) z nakladka avant browser, problemu nie ma na firefoxie tez nie.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Czy ktoś może jeszcze potwierdzić istnienie problemu ? Siedzę w tej chwili pod IE8 i link, który podała Ania otwiera się normalnie ...
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy
- Kontakt:
Sprawdziłam i nie mam żadnych problemów i z wątkiem Czestera i z hahahaha... Mike Ty Czarodzieju
Mam na to teorię spiskową. Zawsze jak w kompie mi się coś dzieję i w końcu poprosze informatyka o pomoc to okazuję sie że problem się juz rozwiazał No i jak tu nie wierzyć w magię
Mam na to teorię spiskową. Zawsze jak w kompie mi się coś dzieję i w końcu poprosze informatyka o pomoc to okazuję sie że problem się juz rozwiazał No i jak tu nie wierzyć w magię
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
- przyciaga
- Moderatorzy
- Kontakt:
Moze uznacie ze upierdliwa jestem ale mnie osobiście to wkurza, a ze w tym poście sa poruszane takie kwestie to postanowiłam napisac o tym. Nie zawsze widze wasze obrazki które macie umieszczone w podpisie. Ale nie wszystkich. Dziś nie widzę obrazka Majka, Pirata, Kota. Pokazuje się tylko prostkącik z malutkim czerwonym krzyżykiem. Ciekawe czy tylko tak się dzieje u mnie? A moze to znowu wina IE?
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Jest to spowodowane niedostepnościa serwerów na jakich leżą obrazki. Zachęcam do umieszczania obrazków w swoich prywatnych galeriach na corsasportprzyciaga pisze: Nie zawsze widze wasze obrazki które macie umieszczone w podpisie. Ale nie wszystkich. Dziś nie widzę obrazka Majka, Pirata, Kota. Pokazuje się tylko prostkącik z malutkim czerwonym krzyżykiem