Założenie działu "Nasze auta" lub podobnego.
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Założenie działu "Nasze auta" lub podobnego.
Tutaj komentujemy ogłoszenie viewtopic.php?f=88&t=67553
Wielu użytkowników forum zauważyła, że mało zmodyfikowane auta (oraz "nie Corsy") są przenoszone z działu "Nasze projekty" do innych (do "forum głównego" i "luźnych rozmów"). Ponadto wiele ciekawych samochodów pojawia się w dziale "Witamy", w którym udzielają się głównie moderatorzy i administratorzy. W celu zmiany takiego stanu rzeczy proponuję założenie na stronie głównej forum nowego wątku - typu "Nasze auta" lub podobnego, który byłby swego rodzaju poczekalnią oraz stałym miejscem, w którym można by przedstawiać swoje samochody. Regulamin tego wątku musiałby zostać sformułowany przez Ekipę Forum.
Proszę o pozytywne oraz negatywne wypowiedzi (w tym propozycje nazwy itp.) na temat założenia wyżej wymienionego wątku.
Wielu użytkowników forum zauważyła, że mało zmodyfikowane auta (oraz "nie Corsy") są przenoszone z działu "Nasze projekty" do innych (do "forum głównego" i "luźnych rozmów"). Ponadto wiele ciekawych samochodów pojawia się w dziale "Witamy", w którym udzielają się głównie moderatorzy i administratorzy. W celu zmiany takiego stanu rzeczy proponuję założenie na stronie głównej forum nowego wątku - typu "Nasze auta" lub podobnego, który byłby swego rodzaju poczekalnią oraz stałym miejscem, w którym można by przedstawiać swoje samochody. Regulamin tego wątku musiałby zostać sformułowany przez Ekipę Forum.
Proszę o pozytywne oraz negatywne wypowiedzi (w tym propozycje nazwy itp.) na temat założenia wyżej wymienionego wątku.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2009, o 10:06 przez artbi2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Swój
- Imię: Mateusz
Re: Założenie wątku "Nasze auta" lub podobnego.
a po co?
masz fajnie zrobione autko/ daj do projektów, masz seryjną corse? wszyscy wiedzą jak wygląda
masz fajnie zrobione autko/ daj do projektów, masz seryjną corse? wszyscy wiedzą jak wygląda
Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
kruszyn nie do końca się zgodzę, ja już z m&m rozmawialem na GG o tym jak można by to zrobić, żeby wszyscy byli zadowoleni.
Moja propozycja była taka, żeby dodać osobny dział, który byłby poczekalnią i miejscem do opisu innych aut użytkowników forum. Byłby zakaz dodawania wątków w dziale projekty, a decyzja o ew. przenoszeniu tematów z poczekalni do projektów byłaby podejmowana przez moderatorów, żeby nie było niepotrzebnego zamieszania jak ktoś nowy by dał w złym miejscu temat.
Myślę, że to ożywiłoby conieco forum, bo ostatnio nieco straciło na parze, a szkoda bo było m.in. dla mnie jak i wielu innych userów motorem do działania motywacją do pracy nad udoskonaleniem swojego auta. Szkoda również, że Klari i Kamiloooo tak skromnie ostatnio opisują swoje projekty, bo na pewno jest u nich co podziwiać i na czym się wzorować
Moja propozycja była taka, żeby dodać osobny dział, który byłby poczekalnią i miejscem do opisu innych aut użytkowników forum. Byłby zakaz dodawania wątków w dziale projekty, a decyzja o ew. przenoszeniu tematów z poczekalni do projektów byłaby podejmowana przez moderatorów, żeby nie było niepotrzebnego zamieszania jak ktoś nowy by dał w złym miejscu temat.
Myślę, że to ożywiłoby conieco forum, bo ostatnio nieco straciło na parze, a szkoda bo było m.in. dla mnie jak i wielu innych userów motorem do działania motywacją do pracy nad udoskonaleniem swojego auta. Szkoda również, że Klari i Kamiloooo tak skromnie ostatnio opisują swoje projekty, bo na pewno jest u nich co podziwiać i na czym się wzorować
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Zawsze miło jest zostać przywitanym w nowym miejscu i to nie tylko przez moderatorów czy admina tak więc zachęcam do witania nowych użytkownikówartbi2 pisze: ... wiele ciekawych samochodów pojawia się w dziale "Witamy", w którym udzielają się głównie moderatorzy i administratorzy.
Kwestie organizacyjne (położenie działu, itp.) zostawmy na później. W tej chwili skupmy się nad zasadnością istnienia takiego działu. Dlatego piszcie co sądzicie o tym pomyśle i czy są chętni do umieszczenia w nim opisu swojej corsy.artbi2 pisze:... proponuję założenie na stronie głównej forum nowego wątku - typu "Nasze auta" lub podobnego
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Świeżak
Ja jestem za i od razu bym wstawił opis mojej corsinki:)
- mojo
- Nowy
- Imię: Artur
Jeśli mogę się wtrącić to pragnę zauważyć że jest obecnie trochę serii limitowanych np Corsa D Red czy OPC, które choć jest to niezaprzeczalna seria wyglądają ciekawie i można coś "podpatrzeć". Rodzajów wyposażenia czy liftingu też trochę jest bo dziś tuning robią już same fabryki aby zachęcić do kupna tych co szukają nieco indywidualizmu. Te krótkie serie są tak zrobione, że mało jest możliwości modyfikacji aby czegoś nie zwalić, dokładnie to jakieś pierdoły i ewentualnie chip do turbo.
Myślę że taki dział nie dyskredytowałby tych, którzy rzeczywiście narobili sie przy swoich autach a forum by się ożywiło jednak wszystko zależy od koncepcji admininów.
Myślę że taki dział nie dyskredytowałby tych, którzy rzeczywiście narobili sie przy swoich autach a forum by się ożywiło jednak wszystko zależy od koncepcji admininów.
doszedł nowy wynalazek 3.0 160 PS 400Nm
- Krzy Krzy
- Nowy
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Sądzę, że jest to bardzo dobry pomysł.STELMI pisze:Moja propozycja była taka, żeby dodać osobny dział, który byłby poczekalnią i miejscem do opisu innych aut użytkowników forum.
Myślę, że forumowicze też powinni w pewnym sensie decydować czy dany projekt przenieść z poczekalni.STELMI pisze:... a decyzja o ew. przenoszeniu tematów z poczekalni do projektów byłaby podejmowana przez moderatorów ...
Jestem chętny.-=m&m=- pisze:Kwestie organizacyjne (położenie działu, itp.) zostawmy na później. W tej chwili skupmy się nad zasadnością istnienia takiego działu. Dlatego piszcie co sądzicie o tym pomyśle i czy są chętni do umieszczenia w nim opisu swojej corsy.
Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE ...
- Marcin99
- Nowy
- Kontakt:
Jestem jak najbardziej za, jeśli ktoś planuje mody w swojej corsie to zamiast pytać w technicznym co chwilę o coś innego może to robić w swoim temacie już. W końcu seryjna corsa zmieni się w egzemplarz zasługujący na swoje miejsce w dziale projektów
- Rutek
- Świeżak
Jestem również ZA Myślę że każdy identyfikujący się z klubem i czujący sie jego członkiem, jeśli ma takowe chęci powinien mieć możliwość zaprezentowania swojego samochodu
Nawet jeśli nie jest to projekt zakładający ze cosiarka będzie mieć "pińcet" koniórów ''fefnasto'' calowe koła z hardkorową glebą -150 Oczywiście takie projekty są cenione prze ze mnie najbardziej za wkład,serce i siłę jakie trzeba włożyć aby coś takiego osiągnąć
Kończąc moja wypowiedz stwierdzam iż założenie takiego typu wątku, nazwijmy to poczekalnią. Będzie jak najbardziej satysfakcjonujące dla "małych" projektów.Jak również nie będzie naruszało godności osób których projekty są na wskroś tak "grube" że zostały one wyróżnione będąc umieszczone w dotychczasowym dziale
Pozdrawiam Szymon
Nawet jeśli nie jest to projekt zakładający ze cosiarka będzie mieć "pińcet" koniórów ''fefnasto'' calowe koła z hardkorową glebą -150 Oczywiście takie projekty są cenione prze ze mnie najbardziej za wkład,serce i siłę jakie trzeba włożyć aby coś takiego osiągnąć
Kończąc moja wypowiedz stwierdzam iż założenie takiego typu wątku, nazwijmy to poczekalnią. Będzie jak najbardziej satysfakcjonujące dla "małych" projektów.Jak również nie będzie naruszało godności osób których projekty są na wskroś tak "grube" że zostały one wyróżnione będąc umieszczone w dotychczasowym dziale
Pozdrawiam Szymon
Corsa T4EC1
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Ja rózniez jestem za stworzeniem takiego działu czy też wątku choć uważam ze lepszym roziwązanie jest dział bo wątek będzie bardzo chaotyczny jesli wpisze się tak kilka osób. A chętni na pewno się znajdą no i będzie mozna tak przenieść wątki z forum głównego i luźnych rozmów - np o autku cwirusa czy markosa.-=m&m=- pisze: Dlatego piszcie co sądzicie o tym pomyśle i czy są chętni do umieszczenia w nim opisu swojej corsy.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- maximo
- Nowy
- Imię: Dariusz
Napisałem już kiedyś, że takie coś jak najbardziej się przyda i ożywi forum.
Nietrafiona nazwa, najnormalniejsze "nasze samochody" jest jak najbardziej trafione i pasuje do tego co tam będzie, jeśli oczywiście w ogóle będzie przedstawione.Rutek pisze: nazwijmy to poczekalnią.
- mojo
- Nowy
- Imię: Artur
Także tak uważam a wobec tego sugerowałbym aby dział "Nasze Projekty" zmienić wówczas w "Nasze Projekty Tuningowe" by było wiadome szczególnie dla nowo przybyłych ze tam umieszczone są auto szczególnie ciekawe i nietypowe.przyciaga pisze:uważam ze lepszym roziwązanie jest dział bo wątek będzie bardzo chaotyczny jesli wpisze się tak kilka osób.
doszedł nowy wynalazek 3.0 160 PS 400Nm
-
- Świeżak
Re: Założenie działu "Nasze auta" lub podobnego.
Źle się wyraziłem - oczywiście chodzi o założenie działu na stronie głównej forum - poprawiłem tytuł wątku dla jasności.
Jak napisał m&m póki co nie zawracajmy sobie głowy nazwą i regulaminem. Ostateczna decyzja o założeniu działu (lub nie) będzie należała oczywiście do administratorów, a największy wpływ na nią będą miały wasze głosy w tej sprawie.
P.S. Ten wątek został założony za zgodą administratora - chodzi o potwierdzenie zasadności zaistnienia nowego działu i tego, czy ktokolwiek zamieści w nim opis swojego samochodu.
Jak napisał m&m póki co nie zawracajmy sobie głowy nazwą i regulaminem. Ostateczna decyzja o założeniu działu (lub nie) będzie należała oczywiście do administratorów, a największy wpływ na nią będą miały wasze głosy w tej sprawie.
P.S. Ten wątek został założony za zgodą administratora - chodzi o potwierdzenie zasadności zaistnienia nowego działu i tego, czy ktokolwiek zamieści w nim opis swojego samochodu.
- fotograf
- Swój
- Kontakt:
Ja również jestem za stworzeniem takiego działu. Wiele osób mimo że posiada Corsy seryjne to wkłada wiele serca, czasu i pieniędzy żeby doprowadzić je do jak najlepszego stanu i to też jest ciekawe - patrzeć jak ktoś robi kompletną blacharkę, remont silnika czy choć by dokłada jakieś gustowne drobiazgi. Nie mówiąc już o tym, że można by takim działem sprawić frajdę tym którzy po prostu chcieli by opisać auto i je pokazać.
Jestem za stworzeniem działu - nasze auta - lub o innej nazwie gdzie każdy by mógł pokazać czym jeździ
Jestem za stworzeniem działu - nasze auta - lub o innej nazwie gdzie każdy by mógł pokazać czym jeździ
X12SZ+miniLambda ;-/
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
- rQs
- Nowy
- Imię: Bartek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Myślę, że to bardzo fajny i rozsądny pomysłfotograf pisze:Jestem za stworzeniem działu - nasze auta - lub o innej nazwie gdzie każdy by mógł pokazać czym jeździ
Do sprzedania -
Granatowe x14sz by Bartek
I najważniejsze
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
Granatowe x14sz by Bartek
I najważniejsze
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Odpowiedni dział został stworzony viewtopic.php?f=88&t=67553, zachęcam do umieszczania w nim opisów swoch cors.
ps. Jeśli znajdziecie opis auta poza działem Nasze projekty lub Nasze Auta to podajcie proszę linka do tematu w celu jego przeniesienia.
ps. Jeśli znajdziecie opis auta poza działem Nasze projekty lub Nasze Auta to podajcie proszę linka do tematu w celu jego przeniesienia.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- earthquake
- Świeżak
- Imię: Grzegorz
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
- Porszak