... ,
KARA po prostu kara
jak klekot to tylko V
1.9 TDI AWX jak u eMsów w aucie

a jeśli inny diesel to tylko w BMW

Porszak pisze:jesli dobrze pamietam emsow tdi pokazal 147 na rolkach. co za problem kupic 1.9 105KM i mu dolozyc troche?te silniki sa tak obcykane ze w dobrych firmach skladaja je z zamknietymi oczami
Jeżdżą, jeżdżąHiv pisze:Ciekawe czy eMsy jeszcze nią jeżdżą
Porszak pisze:jesli dobrze pamietam emsow tdi pokazal 147 na rolkach.
Często zbiera się u nas na forum grupka A3czek i wtedy dla min. 10 aut COMPsport robi cenę za wirusa ok 1000zł. Za to mamy moce w granicach 165-170KM w 1.9 ASZ.Ans pisze:potem jadąc do ludzi znających sie na tych silnikach jak w COMPsporcie
Poczekam aż zbierze się grupa 5 chętnych osób na lepki i się dokoptujeprzyciaga pisze:No Majk, dla kogo jak dla kogo, ale dla Ciebie to zaden problem załatwić sobie nowe wlepki(poczekaj moze z tym do odwiliży)
Mnie osobiście A4 B7 się nie podoba, wnętrze ma to samo co B6 a z zewnątrz rażą mnie te łezkowate przednie lampy, od których w b8 już na szczęście odeszli. B7 to taki Windows MileniumHiv pisze:PS. Też chętnie kupiłbym A4 B7 chociaż bardziej podoba mi się sportback... Ale żaden nie ma mocniejszego 1.9
Też tak myślałem ale porównywałem B6 i stojące obok A3 sportback i oprócz mniejszego bagażnika A3 wcale nie jest szczególnie mniejsze w środku. Poza tym lepiej sprawdzi się w mieście a tu robię najwięcej km.-=m&m=- pisze: Mnie osobiście A4 B7 się nie podoba, wnętrze ma to samo co B6 a z zewnątrz rażą mnie te łezkowate przednie lampy, od których w b8 już na szczęście odeszli. B7 to taki Windows MileniumCo do sportbacka to sam o nim myślałem ale po cholerę płacić tyle kaski za tak małe auto skoro można mieć większe o klasę wyżej.
aaaa zapomniałem o tym modzieAro pisze:... autko rodzinne jest - ciekawe kiedy fotelik na tyle zagości
tak pomalowane i wydaje się, że właśnie podczas tej operacji ktoś dokręcił koła chamaPorszak pisze:tak myslalem, ze cos z kolami, a felgi w koncu pomalowane?