Witam
Chciałbym zakupić nowe lampy. Te ktore upatrzyłem (które to mi się podobają i mają odpowiednią cenę) są sterowane elektrycznie, czy możliwe jest ich zamontowanie w Corsa B ze sterowaniem manualnym? Nie ma opcji zakupu tych lamp w wersji ze sterowaniem manualnym w tej cenie. Czy ew. taka Corsa przejdzie przegląd?
AMJck
Lampy sterowane elektryczne w Corsie B z manualem
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Re: [CB] Lampy sterowane elektryczne w Corsie B z manualem
A dlaczego miala by nie przejsc...
Kupujesz lampy... Wyciagasz korektory ze sterowania elektrycznego... Wkladasz korektor manualny i gra...
Ale ja podejzewam ze one przyjda wogole bez korektorow ewentualnie z manualnymi... Tak pisza ze sa "przystosowane" pod elektryke a raczej nie beda razem z korektorami...
Kupujesz lampy... Wyciagasz korektory ze sterowania elektrycznego... Wkladasz korektor manualny i gra...
Ale ja podejzewam ze one przyjda wogole bez korektorow ewentualnie z manualnymi... Tak pisza ze sa "przystosowane" pod elektryke a raczej nie beda razem z korektorami...
- amjck
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: [CB] Lampy sterowane elektryczne w Corsie B z manualem
Okazało się, że są bez sterowania. Niestety mechanik powiedział że stare sterowanie manualne jest "zaklejone" w starych lampach i musiałem dokupić od astry. Ale, dzięki za info. 
Opel Corsa B 1.6 GSI 1997r.