nie moje

ale zanim postawisz sie na te najazdy i pokazesz fure tlumom, to 3 godziny bedziesz lezal pod samochodem z gabka, woda, recznikami i pasta polerska, tak?-=kLaRi=- pisze:U siebie też mam wszystko w czerń i biel + chromna zloty najazdy i lustra na ziemie
![]()
każdy robi to co lubi, może ktoś ma za dużo kasy, albo wolnego czasu, albo leży mu w garażu niepotrzebny lakier, albo ktoś jest uzależniony od czyszczenia i pucowania!markos pisze:PO CO
to po co zakładałeś ten temat? bo nie rozumiem-=kLaRi=- pisze:osobiście zwisa mi ,kto i co sobie o tym myśli , robię to sam i dla siebie
równie dobrze można zapytać po co polerowałeś elementy zawieszenia z tyłu w Civicu? Przewcież też jak się ubrudzą to nikt ich nie będzie widział.!markos pisze:ale zanim postawisz sie na te najazdy i pokazesz fure tlumom, to 3 godziny bedziesz lezal pod samochodem z gabka, woda, recznikami i pasta polerska, tak?-=kLaRi=- pisze:U siebie też mam wszystko w czerń i biel + chromna zloty najazdy i lustra na ziemie
![]()
![]()
![]()
no niech mi ktos wytlumaczy... PO CO
no wiec wyobraz sobie, ze zajebiscie dobrze je widac i do tej pory kazdy, kto jechal za mna strasznie przezywal, ze wszystko tam sie tak fajnie blyszczy. czyszczenie? owszem - 20 sekund psikania karcherem i po sprawieSTELMI pisze:równie dobrze można zapytać po co polerowałeś elementy zawieszenia z tyłu w Civicu? Przewcież też jak się ubrudzą to nikt ich nie będzie widział.