Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
po pierwsze to cześć
po drugie to nie dział do tego typu problemów
po trzecie to oglądnij pare projektów bo wtedy będziesz miał wyobrażenie jak to mniej wiecej będzie wyglądać
po czwarte do tego zderzaka co masz aktualnie nie będzie pasował ten grill
po piąte są ładniejsze angelsy do CB
po szóste pozbyj się jak najprędzej tej chromowanej ramki
po siódme na przyszłość czytaj forum zanim coś napiszesz
Wiem ze to nie ten dzial moze ale jestem tu nowy i dlatego to.A co do tego ze do tego zderzaka nie bedzie pasowal ten grill to moge ci powiedziec ze bedzie tylko trzeba wyciac srodek.Moj kolega tak robil i fajnie to wyszlo bez sladu:)
rutter pisze:A co do tego ze do tego zderzaka nie bedzie pasowal ten grill to moge ci powiedziec ze bedzie tylko trzeba wyciac srodek.Moj kolega tak robil i fajnie to wyszlo bez sladu:)
jeśli dla Ciebie takie druciarstwo jest fajne to pozdro, aaa i koledze też pogratuluj
Nie no projetk kozacki!! :0 jeszcze bym dodal troche spojlerow, i wlotow zeby nie odleciala... Bo za sam wyglad bedzie juz +20KM wiecej potem o jakis kozacich kolpakach i zaponialbym zebys jeszcze przyciemnil szyby A bedzie kozak tjunink
Pasja - robisz to co kochasz. To kim jesteś nie ma znaczenia....