Spory problem z GSi ....
Spory problem z GSi ....
Orientuje się ktoś może jak odkręcić prawą łapę od c16xe ?? urwała się poduszka nie zauważyłem tego podczas jazdy i dodatkowo łapa też poszła w pi***
Z tego co widziałem to jest troche pracy żeby to wydostać bo mam do tejże łapki przykręconą odrazu pompa wspomagania
Wszelakie namiary na lokalizacje śrub mile widziane
najlepiej jakaś focia jak by ktoś dysponował 
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Re: Spory problem z GSi ....
zmien temat bo nie dotyczy gsi tylko wszystkiego co ma wspomaganie. ktos pewnie napisze dokladniej niz ja bo ja nie mam wspomagania
zdjac pasek, odkrecic pompe(sa 2 lub 3 sruby, chyba torxy), potem 4 sruby od lapy.z gory 2 sruby i z dolu 2. sruby to torxy. silnik podeprzec czyms zeby nie wisia na 2 i nie urwal tych pozostalych.
zdjac pasek, odkrecic pompe(sa 2 lub 3 sruby, chyba torxy), potem 4 sruby od lapy.z gory 2 sruby i z dolu 2. sruby to torxy. silnik podeprzec czyms zeby nie wisia na 2 i nie urwal tych pozostalych.
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Spory problem z GSi ....
domyslam sie ze łapa przy c16xe jest taka sama jak np. c14nz ze wspomaganiem wiec
podeprzec silnik odkrecic i odsunac pompe wspomagania odkrecic sruby wymienic lape i skrecic...
tu masz fotki takiej łapy silnika tu akurat moja zapasowa peknieta i pospawana i wypiaskowana.

podeprzec silnik odkrecic i odsunac pompe wspomagania odkrecic sruby wymienic lape i skrecic...
tu masz fotki takiej łapy silnika tu akurat moja zapasowa peknieta i pospawana i wypiaskowana.